WendyK

off
JménoVendula
Věk32 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky WendyK
plakát
Farma
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Sklapni,...!

Když jsem zjistila, že bude něco jako Farma, tak první co mě napadlo bylo: to snad né, další blbost!
Ale tak nějak jsem na to byla zvědavá, tak sem si řekla že to zkusím na to aspoň kouknout a už jsem u toho zůstala! I když u názoru, že je to blbost sem zůstala. =)
Oproti jiným reality show tohoto typu v Česku to bylo aspoň zajímaví tím, že se museli postarat nejen o sebe, ale i o zvířata a nebylo to jen o tom "kdo s kým". Bohužel většina účinkujících si nejspíš myslela, že je na dětským táboře a přišlo mi, že scénáristka je v tom v určitých situacích ještě podporovala (nesmyslný úkoly, neustálí podstrkování alkoholu,...). No mají se všichni ještě co učit. Taky bych řekla, že by určitě stačilo, kdyby za ten týden byli tak max. 2 sestřihy. Tím, že to vysílali od Ne do Čt, tam bylo spoooustu hluchých míst o ničem.
Ale i přes to všechno jsem se na to dokázala dívat až do konce, ono někdy není na škodu ten mozek taky vypnout a tady u téhle reality show to jde fakt dobře :D občas se u toho dalo i zasmát. =)
Každopádně myslím, že jedna řada úplně stačí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Grimm
23. května 2012
další názory k seriálu

1. série

Asi nejsem tak náročný divák, jak většina tady, nebo jsem neměla tak vysoký očekávání. Spíš jsem si myslela, že mě seriál nebude moct bavit. Ale byla jsem na něho zvědavá, co to vlastně bude. A tak jsem se dívala na první díl, druhý, třetí,... až si mě Grimm získal. Každý díl má co nabídnout, ať už jsou to jednotlivé příšery (Weseni), Monroe nebo odhalovaní hl. dějové linie.
Na další sérii se budu určitě dívat, už jen proto, že chci vědet co je kapitán zač a tak vůbec je toho ještě hodně co nebylo řečeno. =)

85 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
69 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
O krtkovi
23. května 2012
další názory k seriálu

kalhotky s kapsami... s kapsami

Krtkovi příhody si získaly spoustu dětských srdcí a nejen těch českých. Milé, jednoduché a krtkův smích bezkonkurenční.
Jako malá jsem ho viděla několikrát (Jak krtek ke kalhotkám přišel jsem viděla dokonce tolikrát, že jsem to uměla odříkat celé nazpaměť) a i teď když už jsem starší se na něho ráda podívám.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Firefly
14. května 2012
další názory k seriálu

Adam Baldwin

Adam Baldwin, první důvod a vlastně taky i poslední, proč jsem se na Firefly chtěla podívat.
To že je to sci-fi navíc s prvky westernu mě ze začátku dost odrazovalo. A že scénář napsal Joss Whedon mně bylo taky jedno (Buffy mně přišla jako blbost). Takže s toho všeho pro mě logicky vyplynulo, že Firefly bude kravina. Jenže nakonec mi to nedalo a seriál jsem si stáhla a začala na něj koukat... a už po první epizodě jsem změnila názor.
Spojení dvou žánrů mi najednou vůbec nepřišlo jako nemožný. Každá postava něčím jedinečná. Hudba, hlášky, scénář, herci,... prostě ten seriál jsem si hodně rychle oblíbila. Bohužel, taky jsem ho měla rychle dokoukaný. :(
Jsem jasný důkaz toho, že Firefly, může patřit mezi vaše oblíbené seriály i když tam žádné jiné vesmírné seriály nepatří nebo je dokonce nemáte rády.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %