avatar uživatele

Longsword

off
JménoMichael Longsword
Věk48 let (Vodnář)
BydlištěZabreh na Morave
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/michael.longsword
Poznámka
Názory uživatele Longsword
plakát
Bluestone 42
22. prosince 2013
další názory k seriálu

BrUtalni vojanceni

Muze neco nahradit M*A*S*H? Ne, nemuze. Muze neco nahradit Cerveneho trpaslika? Taktez, nemuze. Ale muze neco spojit to nejlepsi z obou? Ano, Bluestone 42 dokazalo najit spravny mix kratke britske komedie a vojenskeho humoru, ktery vyjimecne funguje. Tim spis, ze hlavni predstavitele maji uz s komediemi, at uz kratkymi (IT crowd), nebo delsimi (Hustle). Samozrejme tenhle serial neni pro lidi s hoplofobii, nebo pro militantni anti-militaristy, ale ti ostatni si britky britsky (a skotsky) humor jiste zamiluji.
Jedinou "chybu", kterou na serialu vidim: je prilis kratky a ma prilis malo epizod!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Božská mrcha
23. října 2012
další názory k seriálu

Zivot: dobre i zle

Nahodou jsem narazil na tenhle serial (asi Bozi umysl) a vcelu rychle jsem si ho oblibil. Grace je zenska, se kterou bych jel na dovolenou, i kdyz si nejsem jist, jestli bych se z ni vratil ...
A to vcelku vystihuje tenhle serial, je dobry, misty skvely, rozhodne vice nez zajimavy a prestoze (mozna protoze) nejsem nabozensky zalozeny, me tema strazneho andela, ktery cloveku komplikuje zivot aby mu ho srovnal, doslova dostalo. Je skoda, ze ne vsechny "mistni narazky" jsou pro nasince pochopitelne, pro nas je bombovy atentat v Oklahoma City jen soucasti historie, pro mistni je to soucast jejich zivotu.
A stejne tak je skoda, ze serial byl tak rychle utnut. Nemyslim, si, ze by to bylo jeho nekvalitou, spis naopak, byl velmi rozvrstveny, pribehy se propletaly, byt ke konci uz byly vetsinou "karty rozdany" a tak mohl snadno povrchni publikum unudit natolik, ze ho TNT "odbouchla".
Rozhodne doporucuji, pokud chcete videt netradicni detektivni a hlavne lidsky serial ...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
30. září 2012
další názory k seriálu

Well mily Watsone ...

Rika/pise se mi to nerado, neb mam nehoraznou slabost pro Lucy Liu, ale na Britskeho Sherlocka tenhle serial, alespon po premierovem dile, nema. Kdyz to reknu/napisu hodne zjednodusene, pak je tenhle serial hodne "poamerictely". Karty jsou rozdany jiz na zacatku, zajimave bude jen kdy a ktera bude otocena. Dedukce jsou vysvetlovany jak petiletym detem a v podstate funguji na principu: "divaku, ted prijde deduktivni moment, tohle je napoveda". Chemie mezi herci je jednostranna a to je zasadni minus. Lucy je skvela, jeji Dr. Watsonova je od zacatku rozehrana hluboce, ale neladi s Holmesem. Ne, ze by byl spatny, to ne, ma neco do sebe, ale ... jeho tajemna stranka neni tolik tajemna, jeho tendence vysvetlovat i zcela ocividne (pro zkuseneho detektivniho divaka) je neholmesovska, jeho chovani nema v sobe tu spravnou britsko-aristokratickou jiskru.
Mozna se dalsi dily zvednou (a ja pak prijdu milerad s omluvou), ale zatim potencial nevidim.
Shrnu-li to, pak pokud jste videli Britskeho Sherlocka, pak Vas tento serial nenadchne, pokud nikoliv, pak je to vcelku prumerna oddechovka (a deset bodu navic davam jen kvuli Lucy).

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
60 %
4/4
1234