avatar uživatele

Ruthiee

off
JménoKarolína
Věk32 let
BydlištěJedno krásné místo na planetě Zemi
Twitter
Instagram
Facebooknikomu...
Poznámka
... kontakty na mě, samozřejmě... :D
Názory uživatelky Ruthiee
plakát
Sedmé nebe
24. července 2012
další názory k seriálu

Life like heaven

Tento ne příliš známý seriál běžel určitou dobu na Primě, řekla bych v ten nejméně sledovaný čas. Pravdou je, že je nabitý láskou, porozuměním, úspěchem při řešení problémů a vždy dobrým koncem a to až příliš. Tak trochu jako by měl tendenci celý svět poučit o tom, co je správné a že Bůh je náš jediný přítel a nejlepší způsob žití je ten křesťanský.
Přehnané? Možná, ale za sebe říkám, že je občas třeba se i trochu povznést nad tu všední realitu, která je kolem nás.
Proto jsem se na tento seriál dívala ráda, kvůli tomu klidu a míru (ne opravdu nejsem ortodoxní věřící), ale někdy je třeba v životě i na chvíli vypnout a sem tam se podívat na hezkou pohádku, jako je tahle...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Misfits: Zmetci
24. července 2012
další názory k seriálu

Wot da fok is brunch?

Bomba! Seriál, který prostě nemá obdoby ani zábrany. Kombinace fantasy, komedie a thrilleru je v případě britského seriálu geniální. Delikventi a vyvrženci společnosti získají superschopnosti a dle amerického scénáře by se z nich automaticky stali hrdinové, kteří v utajení zachraňují svět. Ovšem to by to nesměli být Zmetci. Ti zůstávají stále vyvrženci a to je na nich to největší plus. Pokud ale schopnosti vynechám, jsou to v podstatě běžní mladí lidé s problémy a mluvou, za kterou už by se mohl stydět i dlaždič.
Přízvuk Kelly je zkrátka bezkonkurenční a její český dabing v podobně ostravštiny je naprosto brilantní. V celé České republice se přece nemluví jen s koncovkami - ej a protáhlými samohláskami, tak proč toho nevyužít v dabingu?
Jediné, co mě na seriálu mrzí, je mizení původních hlavních hrdinů. V třetí sérii to byl Nathan (moje nejoblíbenější postava 1. a 2. série) a čtvrtá bude už i bez Alishy a Simona, ještě že zůstává svérázná Kelly...
I tak ale mé hodnocení bude nejvyšší, protože si ho Zmetci zkrátka zaslouží...

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
24. července 2012
další názory k seriálu

I´m not insane, my mother had me tested...

K seriálu, který jsem zpočátku dlouho přehlížela, mě přivedla moje nejlepší kamarádka. Nedávala jsem mu moc velkou naději, možná taky proto, že jsem kdysi shlédla pár dílů seriálu IT Crowd, který mě bohužel nezaujal ani v nejmenším. Nicméně byla jsem "přinucena se slovy: Prostě musíš vidět" shlédnout prvních pár dílů a musím říct, že mě to chytlo. Dost možná až příliš.
Řekla bych že hrdinové Big Bang Theory jsou postavami v žánru sictomu originálními a mě konkrétně se vývoj každé z nich zamlouvá.
Pokud se českého dabingu týče, nechápu ty věčné remcaly, podle nichž dabing seriál naprosto zničil... Nelíbí se? Tak blbě nekecám a prostě se dívám na seriál s titulkama v originále... v dnešní internetové době už to snad není takový problém... Kromě toho si myslím, že čeští dabéři jsou dobří a dělají svou práci, jak nejlépe umí. Tudíž mně osobně dabing nevadí. Podtrženo sečteno nemám důvod pro nižší než 100% hodnocení...

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Skins
24. července 2012
další názory k seriálu

Fuck it for Chris! ♥

Seriál jsem začala sledovat teprve nedávno, protože jsem ještě před začátkem prázdnin vůbec nevěděla o jeho existenci. Teď, po shlédnutí pěti řad, můžu s čistým štítem říct, že se dostal na nejvyšší příčky mých oblíbených, ne-li na samotný vrchol.
Každá postava je charakter s vlastním osudem, děj je nepředvídatelný a originální a kontroverzní mluva i chování, které je u dnešních teenagerů zcela běžné, dává celému seriálu opravdovou šťávu.
Mou nejoblíbenější generací už pravděpodobně navždy zůstane generace první. Nemluvím o kvalitě, protože ta je u všech stejná, jde zkrátka o můj osobní pocit.
100% je tudíž nevyhnutelných... ;)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
2/2
12