avatar uživatele

Zereta

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Zereta
plakát
Sběratelé kostí
9. října 2012
další názory k seriálu

Sběratelé kostí

První díl, který jsem náhodou zhlédla v televizi (Popelka v krabici), byl již ze čtvrté řady. Tehdy jsem si pomyslela, jak někdo může koukat na seriál s tak divnou hlavní postavou. Kůstka mi byla opravdu nesympatická. Jenže mě ten díl tak uchvátil, že jsem během pár týdnů zkoukla hned několik sérií najednou. A světe div se, Kůstka mě naprosto okouzlila. Její neschopnost rozeznat vtip či ironii, když mluví s Boothem (či kýmkoliv jiným) mě vždy pobaví. Já nejsem fanda všech těch Kriminálek odkudkoliv a asi protože je zde vidět značné jiskření mezi hlavní dvojicí a také jistá dávka vtipu, je pro mě tenhle seriál mnohem víc zajímavý. Také mě vždy potěší, když se sérií vine případ, který hned tak nevyřeší. Například díly věnované Gormeganovi či Hrobníkovi byly opravdu povedené.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Pomsta
8. října 2012
další názory k seriálu

Revenge

Hodnocení seriálu po odvysílání první série je tak trochu risk, jelikož zde může být prostor pro změnu názoru, ale co už. První díl byl tak trochu rozpačitý. Vždyť, jaký bych měla mít důvod, dívat se na seriál, o kterém dopředu vím (nebo si myslím, že vím), jak skončí. Ale kupodivu to na mě zabralo a já se dívala dál a dál. S napětím jsem čekala, koho si Emily podá příště. A když v půlce série vyšlo najevo, že jsem nevěděla nic a myslela si špatně, byla jsem opravdu překvapená. I když mi přišlo, že úsilí Emily o odplatu ke konci série trochu polevuje, budu její snažení nadále sledovat a doufám, že si seriál udrží pro mě zatím vysoko nastavenou laťku i v příští sezóně.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Gilmorova děvčata
4. října 2012
další názory k seriálu

Gilmorova děvčata, moje druhá srdcovka

Tento neobyčejně vtipný a pohodový seriál jsem si opravdu zamilovala. Dialogy mezi Rory a Lorelai jsou opravdu neskutečné. Seriál je prošpikovaný skvělými hláškami. Star Hollow je městečko, kde bych chtěla žít, vždyť je tam pořád tak krásně (osobně si vybavím jedinou epizodu, kde počasí stálo za prd a to byla ta finálová). Kvalita seriálu byla téměř po celou dobu vysílání vynikající. První čtyři série u mě mají 100%, příchod Logana v páté sérii (kterého jsem v oblibě teda neměla) tak nějak vše zkazil, hrozně nerada mám díly, kde Rory a Lorelai spolu nemluví a sedmou sérii si už možná mohli tvůrci odpustit, ale i tak mi Gilmorky přirostly k srdci a velké loučící finále bylo opravdu dojemné.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Chirurgové
4. října 2012
další názory k seriálu

Jednoduše nejlepší!

Chirurgové jsou pro mě jednoznačně nejlepším seriálem vůbec. Sledovat tento seriál jsem začala, když se poprvé objevil na českých obrazovkách, tehdy jsem ještě ani neměla potuchy o tom, že to jde i jinak. Ač jsem nikdy neměla zálibu v lékařských seriálech a vlastně jiný seriál z lékařského prostředí nesleduji, tak chirurgy jsem si zamilovala hned od prvního dílu.
Nevím, co mě na nich tak zaujalo, jestli skvělé postavy či ta geniální hudba nebo to, že si opravdu libuji v pláči u televize. První čtyři sezóny jsem seriál sledovala v českém znění, pátou jsem ale už začala sledovat v originále, a ačkoliv musím přiznat, že dabing v tomto případě nepatří k nejhorším (opravdu hrozný hlas dostaly akorát Izzie a Arizona), originálnímu znění se nic nevyrovná.
Co se oblíbených postav týče, tak v každé fázi seriálu jsem měla radši někoho jiného, podle toho jak se postavy vyvíjely a jaká dějová linka se kolem nich točila. Stálice jsou u mě Meredith s Cristinou. Ze začátku jsem moc nemusela Alexe a Callie, ale oba dva mám teď opravdu ráda. Cestu jsem si nikdy nenašla k Izzie. Je mi líto, že Miranda už není to, co bývala, ale i tak patří mezi mé oblíbenkyně. Po invazi jsem si říkala, že už z principu nebudu mít nové doktory ráda, ale nakonec mě potěšilo, že nám po šesté sezóně zůstali Jackson s April.
Oblíbených epizod mám opravdu hodně, takže je těžké říct, která je mou nej, ale asi to bude šokující finále 6. série.
A opravdu nejhorší je muzikálová epizoda, je to jediný díl, který jsem viděla jen jednou, a bohatě to stačilo.
Kdybych měla hodnotit jednotlivé sezóny, tak:
1. série – 100%
2. série – 100%
3. série – 100%
4. série – 70%
5. série – 80%
6. série – 90%
7. série – 90%
8. série – 90%.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %