avatar uživatele

Anti~

off
JménoAnti
Věk27 let (Býk)
BydlištěJedna prdel u Prahy
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Anti~
plakát
Lovci duchů
3. června 2013
další názory k seriálu

"Hledám dva chlapce, jeden je vysoký a druhý hezký" (Lilith)

Do tohohle seriáli jsem se moc nehnala. Žila jsem v přesvědčení, že je to horor, ale nakonec, když jsem neměla nic jiného na práci a můj anonymní zdroj mi asi milionkrát přísahal, že to není až tak strašidelné, jsem si pustila první epizodu. A samozřejmě z toho byla další seriálová závislost.
Supernatural sice určitě není prvním seriálem s tímhle zaměřením (Buffy a Angel byli skoro o tom samém), ale v kvalitě své předchůdce několikanásobně překonává.
Mám nepříjemný pocit, že je to způsobeno klasickou nostalgií po shlédnutí osmi sérií, ale mě se nejvíc líbila první série. Za ní se na mém žebříčku drží druhá, čtvrtá, sedmá a osmá. Nevím co se mi na těch ostatních nelíbilo, ale nejspíš to nebylo jejich kvalitou, jako spíš dějem. Jednoduše řečeno, u některých sérií si mě získal, u jiných ne.
Supernatural je jeden z mála seriálů, kde mi nevadí epizody mimo hlavní dějovou linii. Nemyslím tím klasický hon na ducha, jako spíš různé speciály. Díky skvělému hereckému obsazení, scénáři i režii je prakticky každá epizoda zábavná. A to ani nemluvím o jejich pověstném hláškování.
Na závěr musím říct, že tohle je s Veronikou Mars jediný seriál u kterého mám potřebu pouštět si úvody nekolikrát, jen abych slyšela soundtrack :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
69 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %
plakát
The Voice
30. dubna 2013
další názory k seriálu

Nepovrchní pěvecká soutěž?! Konečně xD

Nestydím se říct, že jde o nejlepší pěveckou soutěž, jakou jsem zatím měla tu čest vidět. Je lepší i než Talent, ikdyž to s tím moc nesouvisí.
Narozdíl od Superstar a podobných v ní nejde o vzhled a simpatie, ale opravdu o pěvecké schopnosti a za to jsem vážně vděčná, protože tak by to mělo být vždy, ikdyž k tomu dochází jen zřídka.
Sice jsem to nesledovala, když to u nás vysílali (za což si ještě teď nadávám). I tak je mi ale líto, že se tenhle typ reality show neuchytil i v ČR, i když zdejší hlasy těm americkým většinou nesahají ani po kotníky. To samé se dá říci o porotcích.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Dokonalý podraz
29. dubna 2013
další názory k seriálu

Ford´s five

Hodnotit Leverage objektivně je pro mě skoro nemožné, jelikož se nebojím prohlásit, že jde o můj nejoblíbenější seriál vůbec. Ale budu se muset pokusit.
Seriál mě upoutal okamžitě, přesně podle mého gusta. Akční, chytlavé, inteligentní, celkově příjmeně nenáročné.
Pořád poslouchám srovnávání s Hustle, ale když nad tím uvažuji, tak je to o něčem jiném. Hustle je o podvodnících, Leverage o zlodějích. Hustle je Britské skoro drama, Leverage je Americká spíše oddychovka. A v neposlední řadě, Nickyho parta sice okrádá bohaté, ale Fordova pětka jsou doslova moderní Robini Hoodové. Když už nic jiného, tak bych to raději srovnávala s Dannyho Parťáky.
Všimla jsem si tu jedné věci a jsem za ni hrozně vděčná. Je to jeden z mála seriálů, kde jsem neobjevila klasické klesání na kvalitě. Naopak, možná i stoupala, což mě jako fanouškovi moc neusnadňovalo loučení po, pro mě, nedostatečných pěti sériích.

Leverage sice má pár hluchých míst (například Hardyson a jeho "všechno hacknu", ten by se snad naboural i do dřevěného počítadla), ale nad tím se nesmí přemýšlet. Tohle není žádné filozofické drama, jde tu hlavně o zábavu. A o tu je opravdu bohatě vystaráno :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Veronica Mars
20. dubna 2013
další názory k seriálu

Kristen Bell válí

Ani se nedivím, že se díky tomu Veronice Mars Kristen Bell proslavila. Kdyby nic jiného, tak je seriál úžasný už kvůli ní a jejímu hláškování. Perfektní ironický humor, přesně můj typ.
První série byla dokonalá, na konci každého dílu jsem hned zapínala díl další a když jsem neměla možnost, tak jsem byla celý den napjatá očekávání. Celková zápletka mě dostávala, poslední díl série byl jeden z nejlepších jaké jsem kdy vyděla (u jakéhokoli seriálu). Jistých sto procent. Kdyby to takhle šlo pořád, tak by seriál nejspíše neukončili již po třech sériích. Avšak nešlo a já sama přiznávám, že další dvě série byli velký propad na úrovni. U třetí jsem dokonce skončila u nějakého patnáctého dílu a nedodívala jsem to. Ale to možná souvisí s nedostatkem času. V současnosti plánuji se k tomu vrátit a dát třetí sérii šanci.
Co dodat? Snad to, že první série byla tak úžasná, že i přez průměrné druhou a třetí, ve mě zanechala tak silný dojem, že na Veronicu nezapomenu.
Mimochodem, další věc, kterou musím Veronice uznat je jedna z nejúžasnějších úvodních znělek :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %