avatar uživatele

Veja96

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Veja96
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
13. ledna 2016
další názory k seriálu

...

Nejprve jsem byla nadšená, že se pokoušejí o napravení toho, co bylo napácháno ve filmu. Už v prvních chvílích, však přišlo sklamání.
Vždyť proboha, institut byl téměř opuštěné místo a ne nějaká centrála, kde je rušno. Ze Simona udělali zpívajícího blbečka. Herec, který hraje Valentýna si nedal moc práce, aby vypadal, že je v tom ponořený.
Nejvtipnější jsou pro mě snad mizející runy. To mě opravdu pobavilo. Přehlédněme fakt, že vypadají jako by je někdo namaloval pastelkou.
Taky je dosti patetické hned zasadit mezi Clary a Jace to fyzické napětí, které mezi nimi je. Je to laciné a čtenáři, kteří četli ví, že na začátku mezi nimi sice nebyla přímo nenávist, ale že by se měli v lásce, se říct nedá.
I přes tohle všechno jsem bohužel měkota a dám seriálu šanci. Ještě by se mohl stát zázrak a ti lidé tam nahoře by se mohli vzpamatovat...Nepravděpodobné, ale stále doufám :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %
plakát
Královská rodina
19. května 2015
další názory k seriálu

Špína, Rozvrácená rodina, Krutost

Když jsem viděla trailer na tenhle seriál moc jsem od něj nečekala. Avšak potom jsem byla aspoň mile překvapena když se z toho vyvrbil naprosto úžasný seriál kterému nechybí snad nic.
Je to dost zvrácené a zároveň máte na krajíčku.
V poslední době jsem začala sledovat víc než dost nových seriálů, ale příjde mi, že momentálně neumí natočit něco u čeho by se dalo vydržet a právě to The Royals zvládl na 1*. Obvykle totiž přetáčím, ale u TR, když vynecháte i kousek máte pocit, že nevíte, která bije.
Z postav jsem si asi nejvíc oblíbila Jaspera, nevím, možná proto, že je kolem něj spousta tajemství a s postupem času, kdy se děj seriálu rozvíjí se do nich začne zaplétat.

Takže abych to zkrátila. Myslím si, že je to seriál který stojí za shlédnutí. Na mě udělal dojem hned pilot, ale jak se říká sto lidí sto chutí...Každopádně za mě 100% ;)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
The Returned
28. března 2015
další názory k seriálu

Dvakrát ten stejný seriál?

Když jsem se dozvěděla že Les Revenants bude mít americkou adaptaci řekla jsem si proč ne? Mohlo by to být dobré, ale když jsem si pustila první díl zjistila, jsem že to je vlastně to stejné akorát s jinými herci.
Suštění prvního dílu The Returned je jako když jsem si před nedávnem pustila první díl Les Revenants, s tím rozdílem, že z Les Revenants jsem byla nadšená a těšila jsem na druhou serii. Naopak u The Returned jsem byla jen a jen zklamaná a říkala si, co američany vedlo k tomu natočit témeř na chlup stejný seriál?
Dávám 10%, ale jenom proto, že mám ráda Les Revenants a tohle byl pokus, i když špatný, jak tento seriál inerpretovat.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
10 %
plakát
Ravenswood
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Ze začátku fajn...Následně dorazilo zklamání.

Seriál se mi ze začátku strašně líbil hlavně to bylo něco nového a zajímavého. Takové téma tu ještě nebylo což upoutalo mou pozornost navíc je to spin-off Pretty Little Liars takže jsem si řekla proč ne.
Jak říkám první z dílů byly super. Seriál na začátku zaujal hlavně tím, že se našly fotky Mirandy a Caleba z jejich minulých životů, což bylo jednoduše super, ale nevím potom začala upadat moje pozornost při sledování dalších dílů. Už to nemělo tu šťávu a při nedávno vydaném dalším dílu jsem si řekla, že se přestanu dívat, jelikož už jsem nebyla schopná se na to dívat, aniž bych po shlédnutí minuty nepřetáčela dál.
Můj názor na seriál tedy je: Námět super ale seriál postrádá šťávu a myslím, že se nikdo nemusí bát že by tento seriál svou popularitou dohnal PLL.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Upíří deníky
2. března 2013
další názory k seriálu

supr seriál ;)

Takže zaprvé ano je tohle super seriál. Zadruhé hltám tento seriál do poslední kapky krve mých žilách a čekám na další díl s netrpělivostí. Nejhorší trýznění je když má seriál 3 týdnovou pauzu. To mám chuť si začít rvát vlasy od hlavy a na každého řvát. ;)Jinak děj nádherný ikdyž to někomu příjde ohran mě ne já ráda melodrama s nikdy nekončícím rozuzlováním :P

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Taneční akademie
2. března 2013
další názory k seriálu

Bomba :))

Podle mě je tohle super seriál. Hltám ho celičkým svým dechem. Ano je to sice stereotip dnešní doby, mladá dívka zažívá lásku sklamání strach, ale tím, že je seriál z jiného prostřední než amerického právě to tomu dodává tu originalitu. Konečně je tu pořádný seriál od jinud než z ameriky. Podle mě je tohle užasný seriál a stojí za to se na něj podívat. A proto dávám tomuto seriálu 100%

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %