avatar uživatele

Fblaggyx

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Fblaggyx
plakát
Útěk z vězení
24. července 2013
další názory k seriálu

Mohl být nejlepší

1. série - je naprosto dokonalá jsou tam nečekané události a vždy jsem byl napnutý co se stane. kdyby to na konci série ukončili udělali by líp.

2. série - je blbost do doby než začnou hledat 5miliónů ale jak přestanou tak to zase začíná být blbost. navíc Sára byla jednou z nej postav ale tady se začala chovat jako primadona. Ale za to jsem si oblíbil Bellica kterého jsem v 1.sérii nemusel.

3.série - malé vylepšení od 2. série ale 1. to nesahá ani po pas.

4.série - neviděl jsem a ty názory tady mi to už teď znechutilo

kdyby byla jenom 1. série tak by to byla jasná stovka.láme mi to srdce ale kvůli druhé a třetí sérii musím dát pouze 60 a myslím že kdybych viděl 4. sérii tak bych musel dát míň.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Grimm
1. března 2013
další názory k seriálu

Max Payne

Hlavní hrdina mi celou dobu připomíná Maxe Payna ze stejnojmené počitáčové hry jak podle vzhledu tak podle chování :D ale příběh je vcelku o ničem.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Akta X
8. prosince 2012
další názory k seriálu

Super seriál ale blbý konec

Akta X je napínaví seriál se zajímavím příběhem ale příběh se mi začal přestávat líbyt po té co Mulder zmizel pod UFEM ale ten konec byl naprosto hrozný jako ano dobrý seriál ale ten konec mi připadá jako by to nekončilo, teď už asi pokračovat nebudou když Mulder i Skaliová jsou staří. určitě by si zasloužili plus kdyby natočili další díli s tím že je to o těch pár let dopředu(z roku 2000? do 2012(21.12)) a jeli by dál po příběhu ale to myslím že se nestane. proto jak říkám to nejduležitější na seriálu je první a poslední díl. první dí l skvělej ale poslední jakoby nedokončenej proto dávám :

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
8. prosince 2012
další názory k seriálu

Spartakus

Ze seriálu spartakus se mi líbil styl boje též jejich napínavost a také příběh ten je zejména v první sérii strašně napínaví druhá a třetí série už není tak dobrá jediné co by se mohlo omezit je že by tam nemělo být tolik sexu a erotických scén. jinak by to bylo lepší a populárnější. nevím jak to bude se 3. sérií ale hlavně nevím kdo bude hlavní nepřítel spartakuse.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %