avatar uživatele

Retráá

off
JménoPetra Helvínová
Věk27 let
BydlištěFrýdek-Místek
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/petra.helvinova
Poznámka
Názory uživatelky Retráá
plakát
Skins
9. února 2013
další názory k seriálu

Život teenagerů

Tento seriál jsem našla teprve nedávno a ihned v prvním díle se mi zalíbil. Seriál dokonale popisuje život náctiletých. Nejvíce se mi líbí 1. série, protože tam jsou ještě všichni pohromadě a nerozhádaní. V dalších sériích už je to jiné, prostě už to není jako dřív. Ale přesto tento seriál patří do mých oblíbených a docela se občas v některých postavách vidím, což asi každý teenager. Můžu doporučit přednostně náctiletým. :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Simpsonovi
9. února 2013
další názory k seriálu

Žlutí človíčci

Tento seriál patří k nejlepším animákům a myslím, že za tu dobu, co vyšel první díl už o něm slyšela většina lidí. V každém díle něco nového a nikdy se nenudíte. Různé Bártovy lumpárny, nebo Líziny nálady určitě stojí za to. Celá rodina Simpsonových mají skvělé charaktery, to stejné se dá říct o jejich sousedech a prostě o všech ze Springfieldu. Tento seriál je velmi oblíben mladými lidmi, ale zaujme i ostatní věkové kategorie. Dívám se na ně vždy když se nemám na nic jiného dívat, nebo prostě vždy, když mám na ně chuť. Líbí se mi že díly na sebe moc nenavazují, proto nemáte pohnutku dívat se na jeden díl za druhým. Tento seriál prostě neomrzí a můžu jej všem doporučit.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Chicago Fire
9. února 2013
další názory k seriálu

Hasiči :)

Na tento seriál jsem narazila, když jsem hledala filmy o hasičích. Hasiči patří k mým zájmům a koníčkům a proto jsem si Chicago Fire velmi oblíbila. Líbí se mi adrenalin a napětí kterého je dost v každém díle. V každém díle min. 1 reálný zásah, co více si přát? Herecké obsazení mi přijde více než dobré a také vztahy mezi lidmi na stanici. Myslím si, že tento seriál si oblíbí, i ti, kteří k hasičství a záchranářství nic moc necítí. Určitě můžu doporučit, a snad ten adrenalin a napětí vydrží i do dalších sérií. :)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Dexter
9. února 2013
další názory k seriálu

Nejde se nepodívat na další díl

Před tím, než jsem viděla první díl myslela jsem si, že to bude seriál o ničem. Ale ihned po 15 minutách 1. dílu jsem si ho oblíbila. Všechny série jsem zhlédla během 14-ti dní, co jsem byla nemocná. Líbilo se mi postupné vyjasnění jak jeho tzv. temný pasažér přišel na svět a také to jak si s nim jeho bratr "Ice Killer" hrál. V tomto seriálu se mi taky líbilo, když si Dexter, hlavní postava, mluvil v hlavě sám pro sebe poznámky, které byly vždy na místě. Určitě stojí za zhlédnutí. :) Zápletky s Trimitim, jeho sestrou Debrou, s těmi co o něm něco tušili a jeho rodinou určitě stojí za to. ;)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %