avatar uživatele

Sparkles

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Sparkles
plakát
Jimmy Kimmel Live!
30. července 2013
další názory k seriálu

Guillermo

Jimmy je můj druhý nejoblíbenější moderátor talk show :-)
Líbí se mi, že neskáče přehnaně hostům do řeči a zve si většinou své známé a přátelé, se kterými je to pak jízda. I když je vše domluvené předem, vůbec mi to nevadí a bavím se (na rozdíl od Conana).
Nejlepší díly jsou ty, kde vytáhne nějakou scénku, které točí se svými přáteli, kterých má v Hollywoodu dost. Třeba Handsome Men's Club a HoBo Club a můj nejoblíbenější running joke s Mattem Damonem a Kimmelova video-odpověď s Affleckem :-)
A nemalý podíl na oblíbenosti má malý, roztomilý Guillermo, který dokáže opít celebrity a ještě pokládat skvělé otázky.
P.S. Pusťte si trailer ke Kimmelovu filmu Movie .-D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Babicovy dobroty
28. července 2013
další názory k seriálu

Zábavný pořad

Dala bych 5 %, kdyby to šlo. Za ty hlášky, které už zlidověly :-)
Ty o šafránu, játrech a mozzarele jsou bezkonkurenční. Jako komediální, parodický pořad je to skvělé. Jen člověk nesmí podle toho vařit.

Každému, kdo umí alespoň lehce obstojně vařit, musí vstávat vlasy hrůzou. Všechno krájí na obrovské kostky, smaží na litrech oleje a hojně popráší eidamem třicítkou. Jako pořad o vaření, stolování, správném výběru potravin nebrat. Ale jako oddychovku na zasmání, proč ne?

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
0 %
plakát
Partička
28. července 2013
další názory k seriálu

Partička

Na poměry ČR-SK produkce nadprůměr. Nejsem fanoušek Dana, takže si myslím, že by se bez něj i muziky obešli. Ale v improvizaci je celá parta úžasná. Snad až na Petru tam není nikdo, koho bych neměla ráda. Tohle byl od Markízy skvělý počin, škoda že u nás se nepovedl.
Tady jde aspoň vidět, že nejsou třeba sprostá slova ani extrémní převleky.

Mezi mé nejoblíbenější patří jednoznačně Lukáš, bez něj by to nebylo ono. Zahraje všechno, zachrání všechno, je vtipný a nápaditý. Talent! Ďuri - seznamka a párty v Ďuriho podání nemá chybu. Člověk by jej i politoval, když nemůže na nic přijít; je roztomilý, takový ztracený chlapec. A můj nejoblíbenější Robo. Ten s grácií zvládne vše a ještě u toho dobře vypadá :)

Celkově snad kromě muzikálových a "zpívajících" her nevidím na straně slovenské partičky chybu. A myslím si, že se WLIIA předlohy zhostili důstojně.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Průměrňákovi
28. července 2013
další názory k seriálu

Nadprůměrně průměrní

Skvělý seriál, který líčí s humorem sobě vlastním každodenní strasti i slasti, ať už s dětmi, penězi nebo v manželství.
Mám pocit, že takhle to fakt jednou prostě bude :-D

Heckovi své děti milují, ale mají na ně střízlivý pohled. Nic tady nepřikrášlují; finanční problémy jim padají na hlavu a tak si berou další kreditku s tím, že se to nějak vyřeší. Děti se nesnáší a ve vzácných chvílích milují. A jejich děti jsou ryze průměrné, stejně jako rodiče. Ale po pár epizodách Vám to přiroste k srdci. Sice se nebudete smíchy plácat do kolen a mlátit hlavou do klávesnice, ale skvělá oddychovka k snídani to je.
Nejvíc mám asi ráda Sue, tak moc se chudák snaží. Aspoň, že ten řidičák jí vyšel :-) A running joke s jejím gay kamarádem nemá chybu. A díl s Rayem Romano (Raymonda má každý rád) byl hodně povedený, pakliže jste aspoň pár dílů shlédli!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Partička
28. července 2013
další názory k seriálu

Slabý odvar

Proč za 30 %? Za některou Párty nebo Seznamku, kde když to není protkáno samými sprostými slovy se člověk může i zasmát. A nejradši mám Igora Chmelu, je vtipný osobitě, není sprostý a působí "nejnormálněji", stále se divím, že se upsal zrovna tomuto.
Proti SK verzi nebo nedej bože proti USA si ale ani neškrtne a i 0 % je málo.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
30 %
plakát
Vražedné pobřeží
28. července 2013
další názory k seriálu

Guilty pleasure

Můj oblíbený seriál v dětství. Dodneška si pamatuji, jak jsem se těšila odpoledne po družině na Nicka, skvělou úvodní znělku a song a to napětí mezi Nickem a jeho upjatou kolegyní :-)
Někdy si tu znělku pustím na YT jen tak, pořád to má svoje kouzlo!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Dallas
5. května 2013
další názory k seriálu

Tým J.R.

Legendární seriál, vydržel 14 sezón a sice to o kvalitě nic nevypovídá, ale i dneska ho považuji za lepší než většinu soudobé soap opera produkce. Byla jsem dítě a stejně si pamatuji, jak se na to dívala celá rodina (Kdo postřelil J.R.?). Znělku (hudbu) považuji za návykovou a jednu z nejlepších. A fandila jsem vždycky J.R. :-)

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Gilmorova děvčata
3. května 2013
další názory k seriálu

Navždy

Strašně ráda se k nim vracím. Není to pro mě seriál, který bych měla stažený v počítači nebo si pustila jen tak jeden díl k obědu:-) Přesto, když ho zase začnu sledovat, tak mi nesmí uniknout ani jedna epizoda. Je to naivní a hloupé, ale Stars Hollow je město, které bych si dokázala představit v reálném světě. Každá z postav má něco do sebe, tolik vtipu, pop-kulturních, filmových a hudebních narážek ani není možné a ta kadence slov...Taylora miluji i nenávidím, fandím Lukovi a Lorelai, zbožňuju vtip Emily a roztomilost Richarda, nikdy mě nepřestanou bavit Michel s Paris. I když to nekončí vyloženým přeslazeným doslovným happy koncem, tak lepší snad ani být nemohl.
Zajímavé pro mě je, jak se mi měnily během let názory na postavy. Před deseti lety bych dala Rory/Lorelai za něco facku hned, dneska si řeknu, že to k tomu patřilo a naopak.
A i kdyby jenom za Kirka, tak by to stejně bylo za 50 % (a jsem tým Jess:-))

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %