avatar uživatele

stepule

off
JménoŠtěpánka Moulisová
Věk32 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky stepule
plakát
Veronica Mars
4. dubna 2014
další názory k seriálu

terno Veronica

Seriál je jeden z těch, na které se dá koukat neustále dokola, tedy alespoň v mém případě. Bohužel byl ukončen předčasně :/ Nicméně děj je hodně poutavý, nejenom, že řeší průměrné zločiny, ale v každé sérii se objevuje nějaká ta " velká ryba ", která má být polapena. Nejenom kvůli tomu je seriál hodně oblíbený, ale určitě k tomu přispívá Veroničina povaha a románky. Naštěstí se lidi na kickstarteru projevili a po 7 letech tu máme film. Ten můžu doporučit nejenom zapáleným fanouškům, ale i neznalcům! Veronica je prostě terno....

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Vyprávěj
4. února 2014
další názory k seriálu

Jeden z mála hezkých českých seriálů...

Slyšela jsem spoustu negativních ohlasů ohledně tohoto seriálu, ale nemůžu říct, že bych s těmito názory souhlasila. Ano, možná si řeknete, že seriál mohli vzít více do hloubky a lidem ukázat ještě mnohem více z toho, co bylo reálné, ale dle mého názoru to není potřeba.

Myslím si, že je to povedený rodinný seriál, který má zajímavý příběh a kterým si spousta lidí může připomenout jak se ve 20. století u nás žilo.

5 sezón je úplně akorát a obsazení je vybráno skvěle. Zkuste to a uvidíte, jestli je to Váš "šálek čaje". Rozhodně však mohu říci, že je to jeden z těch "povedenějších" seriálů české tvorby.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Chirurgové
4. února 2014
další názory k seriálu

Všechno co od seriálu čekám..

Grey´s Anatomy je má tajná láska. Sleduji ho od jeho druhé série a už jsem do něj naverbovala spousty, ale spousty lidí.

Už od prvního dílu si Meredith a Dereka musíte zamilovat. Postupně se k tomu přidá i Christina a mnoho dalších.

Herci si v průběhu jeho vysílání prošli snad už vším....hudebním dílem, katastrofami, rozchody, podváděním, smrtí, svatbami....nebudu tu prozrazovat vše, ale jedno musím říct Shonda je geniální.

Už jenom to, že se seriál drží v televizi po 10 let a 11 se zběsilou rychlostí blíží je senzační.

Samozřejmě má chvíle, kdy si budete myslet, že Shondě došly nápady a, že stupidnější věc udělat nemohla, ale takových chvílích je poskoru.

Co více mohu říci..zkuste prvních pár dílů a určitě budete nadšeni.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Uneseni
4. února 2014
další názory k seriálu

UFO seriál na jedničku....

Abych řekla pravdu, tenhle seriál mě uchvátil, už jako malou. Poprvé, když jsem ho viděla mi mohlo být tak 12 nebo 13 let. Podruhé jsem si na něj vzpoměla cca ve 20 letech a od té doby si jednou ročně dávám filmový večer s Uneseni.

Těm, kteří nevědí do čeho jdou, mohu jen říci, že tenhle seriál Vás nezklame. Má skvělou zápletku, je propletený do poslední nitě a obsazení se také vyvedlo.

Možná je tahle recenze ovlivněná už tím, že je to dílo Spielberga, ale myslím, že lidé, kteří mají rádi UFO a příběhy s ním spjaté budou mít hezkou podívanou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %