avatar uživatele

verola13

off
JménoVeronika Procházková
Věk31 let
Bydliště
Twitter@Verola_CZ
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/veronika.prochazkova.357
Poznámka
Názory uživatelky verola13
plakát
American Horror Story
18. února 2014
další názory k seriálu

Guilty pleasure

Tohoto seriálu se asi jen tak nenabažím a jsem velmi ráda, že bude i čtvrtá řada. Miluji horory a Murphy potvrdil, že je budu milovat dále. Není to hororová klasika a to se mi na tom tak líbí.

Mám ráda duchařskou tématiku, takže už začátek této skvělé hororové série mě potěšil. A já věděla, že se do budoucna rýsuje něco pro mě výjimečného.
Druhá řada začala dobře, ale nakonec z toho pro mě vyšla hůře než série první. Bylo to možná až moc přeplácané. Lepší by to bylo, kdyby byl zachován čistě koncept víra versus věda. Tahat do toho ještě jinou civilizaci už bylo asi trochu moc.
K řadě třetí nezbývá říct nic jiného než bravo. Miluji čarodějnickou tématiku a New Orleans má v tomhle ohledu bohatou tradici, takže zasazení do příběhu a příběh samotný se opravdu povedl.
Těším se, co Murphy vymyslí dál.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Witches of East End
18. února 2014
další názory k seriálu

Závislá na Wendy

Witches of East End mě celkem mile překvapily. Seriál začal pozvolna, ale rozjel se celkem dobře. Nakonec jsem si ho dost oblíbila hlavně díky Wendy. Ta postava je dobře napsaná a skvěle zahraná. Zajímavá byla zápletka kolem Ingrid. A to by nebyl seriál, kdyby chybělo nějaké to milostné drama - zde v podobě Freyiny zápletky (i když každému hned na začátku bylo jasné, kdo bude ten pravý, jen Freye to nedocházelo).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Původní
18. února 2014
další názory k seriálu

Lepší než TVD

Tento spin-off je podle mého názoru lepší než TVD (srovnávám s první řadou TVD). Je lépe zvládnutý, dějové linky jsou zajímavější, příběh dokáže člověka udržet v napětí a v očekávání, co se bude v dalším díle dít. Je to dospělejší seriál než Deníky. Líbí se mi aspekt "witches are bitches". Tento seriál má dobře našlápnuto, uvidíme, jak to s ním bude dál. 85%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %