avatar uživatele

Flowerska

off
JménoSimona
Věk28 let (Blíženci)
BydlištěMalá Čeperka
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100010645364522
Poznámka
Názory uživatelky Flowerska
plakát
The 100
5. ledna 2015
další názory k seriálu

Nulové očekávání, ale nakonec příjemné překvapení

Když jsem viděla trailer k pilotnímu dílu první série, moc mě to neoslovilo a říkala jsem si, že to bude něco na způsob Terra Nova, ale po shlédnutí pár dílů mě seriál příjemně překvapil a zjistila jsem, že přirovnávat ho k jinému seriálu je prostě blbost.

Vypráví skvělý příběh, další seriál podle knížky (kterou jsem nečetla, ale jednou si ji přečtu :)) a druhá série se tvůrcům neskutečně povedla.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Tajemství kruhu
5. ledna 2015
další názory k seriálu

Skvělý seriál s předčasným koncem

U každého seriálu jsou některé díly skvělé a některé zase slabší, to ovšem nemění nic na tom, že mě tenhle seriál opravdu bavil a zamilovala jsem si ho. Tvůrci seriálu ho měli ještě prodloužit o tu jednu sérii. Konec je hodně otevřený a hodně fanoušků to zklamalo. Já nejsem zastánce otevřených konců, i když se jim někdy prostě nevyhneme (všechny seriály nemůžou být nekonečné), ale i přesto ... takový otevřený konec si nezaslouží snad žádný seriál.

Byla ho velká škoda, ale po čase jsem se smířila s tím, že další díly už nebudou.

Oblíbená postava: Faye, Jake
Nejméně oblíbená: Cassie

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Upíří deníky
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Už to není to pravé "ořechové"

Řekla jsem si, že se musím vyjádřit i k seriálu, který byl úplně první seriál, který jsem začala sledovat a díky kterému jsem se dostala do světa seriálů.

Dostala jsem se k němu díky kamarádce, která ho sleduje a doporučila mi ho. Řekla jsem si "má to jen 9 dílů, tak ho zkusím". Pustila jsem si tedy první díl a potom hnedka další. Po dvou dílech mi to připadalo trochu jako Twilight, heh a že jsem v té době na Twilight opravdu ujížděla, ale po pár dalších dílech jsem pochopila, že je to úplně něco jiného a děj je odlišný. TVD jsem si zamilovala a hlavně Damona a Katherine - i když to byla mrcha, já ji měla stejně radči než věčně ubulenou Elenu, která by bez Stefana a Damona neudělala pomalu ani Ň.

Po tři série jsem TVD milovala. První až třetí série, kdy se do 'hry' zapojili čarodějnice, vlkodlaci, Původní a hybridi mě bavila nejvíc. Nastala pauza v podobně čekání na 4.sérii.

Pauza uběhla, skoro jako voda, první díl čtvté série je na světě a ?? Pro mě celkem zklamání. Nevím, čím to je, že se mi TVD tak zprotivilo a koukám na to už jen kvůli Damonovi, ze zvědavosti jak to celé dopadne (na což si ještě dlouho počkáme) a ze zvyku. Ale už to není to pravé ořechové. Od čtvrté až po nynější, šestou, sérii tomu něco chybí a tak u mě TVD ztrácí hodnotu a říkám si, jestli má cenu na to stále koukat. U mě má TVD plus za první tři série a mínus za další tři série, takže mu celkově dávám 50%.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
50 %
plakát
Vlčí mládě
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Seriál, který se zlepšuje

Teen Wolf..třetí seriál, který jsem začala sledovat (první hodně známý seriál The Vampire Diaries a druhý, taktež hodně známý, Pretty Little Liars). Musím říct, že by mě nikdy nenapadlo, že se zrovna na MTV bude vysílat tak skvělý seriál. Podle mého názoru je Teen Wolf každou sérií lepší, kdežto u většiny seriálů je to naopak (jaká to škoda).

Stiles a jeho hlášky opravdu nemají chybu a člověk se jim musí zasmát :D Kdybych se něj měla podívat znovu, tak bych, popravdě, první sérii přeskočila. Nepříjde mi zbytečná, spíš jen taková rozjezdová série. Druhá série byla zase o chlup lepší.

Podle mého názoru je nejlepší třetí série, kde je akce, napětí, záhady, tajemství a přesto všechno i pěkně provedené vtipné scénky. Já, jakožto milovník akčních filmů a seriálů, mě třetí série prostě nadchla :)

Těším se na pátou sérii, která sice začne až za dlouho, ale věřím v to, že se máme na co těšit ♥

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %