avatar uživatele

Tetišeri

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tetišeri
plakát
Bez hranic
28. září 2014
další názory k seriálu

Vážně jsem se snažila

přijít tomuto opusu na chuť. Ale nedokázala jsem to. U třetího dílu mi všichni hrdinové lezli krkem, u čtvrtého už jsem měla osypky. Roztahané, bez vtipu (dokonce, když už někdo, nedejbože, nějaký vtip vypotí, musí provinilec vysvětlit, že je to vtip a omluvit se), nesympatičtí aktéři. ( U některých herců mám pocit, že mimika je něco o čem ani neslyšeli. Jiní přehrávají svou zarputilost a životní tragédii tak, že jim opravdu, ale opravdu nevěřím.) Občas nevím, kde že to zrovna operují. Abych byla spravedlivá, tvůrci se snaží o ztvárnění neobvyklých případů. Ale ani účast pánů Fichtnera a Sutherlanda to, u mne, nezachránila. Nějak to prostě všechno dohromady nefunguje jak má.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
Já a robot
23. září 2014
další názory k seriálu

Bavila jsem se...

Android se smyslem pro humor a člověk s umělou nohou, každý má kousek toho druhého. Řeší spolu opravdu nečekané, ale uvěřitelné případy. Pak je tu ještě jeden druh, ti chytří a krásní, geneticky naprogramovaní, nepatřící nikam. Svižné, zábavné,
Proboha, proč to zrušili? Proč hlavního hrdinu zradila milá, kdo za tím stojí, co nebo kdo je za zdí? Pan Asimov by měl radost, že má následovníky, ale určitě by jim vytkl ten konec. Tedy jestli to je opravdu konec. Protože konec takhle nevypadat nemá!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Skuteční lidé
23. září 2014
další názory k seriálu

ani k žehlení

Možná téma k přemýšlení, ale způsob podání je poněkud nestravitelný,alespoň pro mne. Vše je příšerně předvídatelné, už kdesi viděné (namátkou Blade Runner, Čapkovo RUR, Asimův Pozitronový muž atd. ) ...herecké výkony na úrovni začátečníků...hudba vše prozradí předem...možná jako komedie

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Vikingové
22. září 2014
další názory k seriálu

Dostali mne!

Nové, zvláštní, syrové, nikomu nefandím, ale musím vědět jak to skončí. A ta hudba!
......
Po shlédnutí 1., 2. i 3. řady musím konstatovat: klobouk dolů. A přidávám procenta na plný počet.

Čtvrtá řada už tak zábavná nebyla, ale ještě to šlo.
Pátá řada mne nudila. Synové nedosahovali kvalit jejich otce. Jako by se Ragnar rozštěpil do čtyř osob a bylo po legraci. Začaly se opakovat situace z prvních řad.Po páté řadě 90%.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
15/15
1 ... 9101112131415