avatar uživatele

Malone

off
Jméno
Věk34 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Malone
plakát
Hvězdná brána: Atlantida
23. srpna 2009
další názory k seriálu

Fajn

Na původní Hvězdnou bránu to nemá, ale přesto seriál stojí za shlédnutí. Celkem sympatická skvadra herců ( až na Rachel Lutrell), kterým vévodí skvělý David Hewlett v roli Rodneyho.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Kriminálka Las Vegas
19. srpna 2009
další názory k seriálu

Věda je mocná zbraň

Tvrdě pracující kovbojové vědy řeší ty nejkomplikovanější případy. Jediné, na co můžou spoléhat jsou důkazy. Seriál, který udal nový způsob vyšetřování, žádná zběsilá akce alá Kobra 11, klasické detektivní postupy tu jsou, ale jde tu hlavně o vědu, trpělivé zkoumání stop, navrhování a zamítání hypotéz. Seriál mě opravdu baví, sympatické postavy a patřičně zamotané případy mě nepřestaly bavit po dlouhých 7 let a už teď se těším na nové díly.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Sindibádova dobrodružství
19. srpna 2009
další názory k seriálu

Fantasy

Seriál mého dětství, který se mi líbí i po letech. Sympatické postavy na straně dobra ( pohodář Sindibád, vtipálek Firouz, okouzlující Maeve) i na straně zla ( ďábelská Rumina a její otec). Humor, příšery v tehdy slušném vizuálním zpracování, dobré bitky, zajímavé zápletky i vcelku slušné herecké výkony. Vždycky když koukám na první díl druhé řady, tak lituji, že zrovna Maeve dopadla, tak jak dopadla. Druhá řada mi hlavně kvůli absenci Maeve a Ruminy přišla slabší, ale hlavní čtyřka ( nepočítám do ní tu příšernou Bryn) to drží vcelku nad vodou.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Útěk z vězení
19. srpna 2009
další názory k seriálu

Zeshora dolů

Celkem smutný vývoj. První řada byla napínavá, do nejmenších detailů promyšlená, se skvělými hereckými výkony všech ( obzvlášť T-Bag, Kellerman a Abruzzi si své role vychutnali). Druhá řada dostala posilu ve skvělém Fichtnerovi, napětí zde pořád bylo, ale už to začínalo být příliš roztahané, některé dějové linky krutě nezajímavé (Sucre) nebo jiné naopak dostaly málo prostoru (Abruzzi, Haywire). Nicméně kdyby seriál končil druhou řadou, šlo by víceméně o důstojné ukončení. Třetí řada už byla zase slabší, plánování už nebylo tak zajímavé, až moc se vše opíralo o náhody, nové herecké posily nezajímavé ( výjimkou je sexy Gretchen). Čtvrtá řada je už jeden velký omyl, plný neustálých změn stran, trapného vyhrožování od každého každému, vstávání z mrtvých, trapných hereckých výkonů ( zpočátku to trochu drželi Mahone a T-Bag, ale časem i oni upadali). Reputaci trochu zvedl až poslední dvojdíl.
1. řada: 90%
2. řada: 75%
3. řada: 50%
4. řada: 20%

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
50 %