avatar uživatele

Figul

off
Jméno
Věk24 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Figul
plakát
Papírový dům
17. března 2018
další názory k seriálu

Očekávejte neočekávané

Pokud stejně jako já trpíte předsudky vůči španělským seriálům, tak tenhle kousek vás vyvede z omylu. Originálním dějem a dobrými hereckými výkony začínaje a nelacinými zápletkami zdaleka nekonče.
Seriál jsem objevila náhodou, takže pro mě byl jenom příjemným překvapením. Už od začátku je docela jasné, že půjde o něco promyšlenějšího než obyčejnou kriminálku a rozhodně ne o telenovelu. Osobité a rozdílné postavy jsou taky velkým plusem a minimálně u mě dosáhly bez problémů toho, že fandím těm "záporákům". Takže pokud se u seriálu rádi i trochu zamyslíte a občas dokonce necháte překvapit tak doporučuji.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Pustina
18. března 2017
další názory k seriálu

Depresivní překvapení

Předsudky vůči českým seriálům jsou pryč. Perfektně depresivní atmosféra, skvělé herecké výkony, dobrý a zajímavý příběh, který vás donutí přemýšlet a je poměrně reálný... Co víc si přát? Jako bonus považuju, pouhých osm dílů, díky kterým seriál má hlavu i patu. Rozhodně po dlouhé době v Česku vzniklo něco s potenciálem a na vysoké úrovni.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Mozart v džungli
16. prosince 2016
další názory k seriálu

Příjemné překvapení

Na seriál jsem narazila náhodou a pilot jsem si pustila, aniž bych věděla o co se jedná. Už během pár minut jsem zjistila, že prvním dílem své sledování nezakončím.
Překvapuje mě, že po více než dvou letech má seriál tak málo hodnocení a to se jedná o poměrně kvalitní počin. Sice všude píšou, že je to komedie, ale záchvaty smíchu rozhodně nečekejte. Na druhou stranu sympatické postavy(myslím, že každý časem propadne aspoň jedné z nich), originální prostředí a klasická hudba vám to dostatečně vynahradí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Code Black
2. prosince 2016
další názory k seriálu

Další lékařský seriál

Se seriály z nemocnice se v posledních letech roztrhl pytel a já se ani nedivím, protože kde jinde se toho tolik děje?
První asi dva díly jsem se dívala jen protože jsem byla líná hledat jiný seriál, ale pak se to neskutečně rozjelo. Oblíbila jsem si některé postavy a začala jsem seriálu postupně propadat. Druhá série však mé nadšení trochu pozastavila. Moje dvě oblíbené postavy se prostě jen tak ztratily(jsem u šestého dílu a pořád o nich nepadla ani zmínka), většina nových postav mi přijde jen tak do počtu, děj se spíš tak vleče a jeho pokračování se dá docela jednoduše vytušit.
Rozhodně se nejedná o žádný originální seriál, na který budete koukat s otevřenou pusou a k mé srdcovce Chirurgům se to ani nepokouším přirovnat. Jenže úplně špatné to není, a i přes neobvyklé počty zázraků ten pacient občas i umře.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Orphan Black
22. července 2016
další názory k seriálu

Nečekaně originální

Seriálu jsem nedávala velké naděje, ale příjemně mě překvapil. Hned první díl mě chytil a nepamatuju si, kdy naposledy jsem seriálu tak rychle propadla. Po pár probděných nocích musím uznat, že je téměř perfektní. Jak to u seriálů bývá, tak s novou sérií přišel trochu úpad a bylo to najednou trochu moc...Naštěstí se to brzy vzpamatovalo a přestala to být tak do očí bijící snaha k ději pro novou sérii.

Herecké obsazení mi taky udělalo radost. Po přenesení se přes počáteční antipatie k hlavním postavě, jsem mohla pořádně docenit herecké výkony Tatiany Maslany, která vás občas donutí přemýšlet jestli je to vůbec stejná herečka.

Seriál si zaslouží určitě 80%, ale protože jsem žena a obsadili Patricka Adamse(Mike ze Suits) a Justina Chatwina(Steva ze Shameless)...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Pomsta
17. března 2016
další názory k seriálu

Příliš dlouhá pomsta

První dvě série byly velmi povedené a zajímavé. Možná proto mě třetí zklamala. Začalo mi připadat, že se to všechno opakuje v nějakém kruhu, zápletky občas nedávají smysl a tak nějak všechno mi to přišlo zbytečně komplikované a přitažené za vlasy.
Co jsem četla jiné názory, tak si všichni oblíbili Emily...přišla mi od pohledu nesympatická, pekelně mě vytáčela a nikdy jsem si k ní nějak nenašla cestu :D Ale mou touhy po skvělé postavě naplnil Nolan(samozřejmě taky Aiden, Lou, Ben...)
Nevědět, že jsou jenom 4 série a kdybych si neoblíbila propracované postavy tak se asi ke konci nikdy nedostanu. Jsem však ráda, že jsem to zvládla, protože ten konec stál za to...i když kvůli mě mohl přijít i o sérii dříve :D

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
50 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
15. ledna 2016
další názory k seriálu

Všechno špatně?!

Knihy jsem četla už před pár měsíci a když jsem se dozvěděla o vzniku seriálu, byla jsem nadšená. Říkala jsem si(naivně), že by to mohlo být lepší, než předloha, která mě zaujala, ale za vrchol kvality ji zrovna nepovažuju.
První zklamáni přišlo u oznámení obsazení, herci se mi k postavám vůbec nehodili. Tento pocit bohužel nezmizel ani po prvním díle(snad s výjimkou Aleka). Nejvíce mi neseděla asi hlavní hrdinka, které jsem nevěřila ani slovo a působila na mě strašně nesympaticky a jednoduše. Ostatně to samé bych mohla říct i o celém seriálu.
Na druhou stranu bych řekla, že pokud jste knihy nečetli, tak se u vás tento pocit vůbec nemusí dostavit. Ale těžko říct :D
Každopádně seriál má hodně prostoru ke zlepšení a já budu doufat, že se to podaří a bude díl od dílu lepší.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
50 %