avatar uživatele

fantasyfan

off
JménoKristýna Filipská
Věk23 let (Střelec)
BydlištěGalaxie Mléčná dráha-planeta Země-Evropa-ČR
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Když si chceš povídat, použij zprávy nebo na muj e-mail kristyna.filipska@gmail.com
Názory uživatelky fantasyfan
plakát
Kráska a zvíře
21. února 2016
další názory k seriálu

Trochu klasiky nikdy neuškodí

Mně se seriál líbí. Sice není moc originální a ti, které zajímá tento druh seriálů (jako já) dokáží zápletku diky jeji jednoduchosti rozuzlovat hned jak se objevi, ale Vincent se mi zdá ve své roli skvělý, stejně jako JT a Heather. Cat mi někdy šíleně hraje na nervy, ale alespoň o sobě ví, jak umí být otravná. Ostatní vedlejší postavy jsou poněkud nedůvěryhodné, ale dá se to. Možná by to chtělo víc zvířete a méně lásky. Celkově vzato je to fajn seriál a myslím že ty 4 série budou tak akorát. Potom už by asi vařili z vody.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Roswell
22. ledna 2016
další názory k seriálu

Jeden z "těch" seriálů

Já mám tenhle seriál mezi nejoblíbenějšími. Dokoukala jsem ho zhruba před rokem a půl a musím říct, že má něco do sebe. Líbí se mi, že použili město Roswell i celý ten incident kolem něj. Herecké výkony stály někdy za nic, ale většinou byly super. Ty obličeje lidí, co zjistili, že mluví s mimozemšťany:-) také měli pořád problémy s policií, na což se v jiných seriálech dost zapomíná. Příběh měl smysl, postavy byly pěkně obsazeny...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Forever
25. července 2015
další názory k seriálu

Super

Z tohoto seriálu se okamžitě stala moje srdcovka. Henry je hrozně sympatický a ten přízvuk je prostě třešničkou na dortu. Námět nesmrtelného hlavního hrdiny sice není zrovna novinka, ale tady to pojali originálně. Humor zajišťují většinou Henryho kolegové (detektivové a Lucas) a Abe (taky se mi líbí, že Abe vypadá starší než Henry, zdůrazňuje to Henryho věk). Za mne 100% nevidím chybu. Doufám, že petice pro 2.řadu se ujme.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
18. července 2015
další názory k seriálu

Pecka

Na seriály jsem vybíravá, ale tw jsem si oblíbila už po 1. díle (a to byla 1.série nejslabší). Narazila jsem na tenhle seriál náhodou a jsem za to nevyslovitelně ráda. S každou sérií je lepší a lepší. Postavy jsou úžasně promyšlené. Dokonce i ty vedlejší. Nepřátelé jsou také promyšlení do detailu. Pro mě je to nejlepší seriál co byl natočen.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Angel
17. července 2015
další názory k seriálu

Není to špatné

Angel se mi dost líbil, ale když umřel Doyle něco tomu začalo chybět. Lorne (Lorne a Doyle jsou mé nej. Postavy) to prázdné místo zaplnil, jenže s příchodem Connera to začalo být moc přeplácané a ve 4. Sérii už vařili z vody.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %