avatar uživatele

Wajny

off
JménoNikola
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Wajny
plakát
Tři kluci a nemluvně
24. května 2017
další názory k seriálu

Tucker

Seriál mě baví, ale musím si ho "ordinovat" po malých dávkách, protože pak mě zase až tak moc nebaví. Takže jednou týdně pár dílečků je pro mě ideální.

Přijde mi, že postupně seriál ztrácí na razantnosti a nápadech na dalších náměty - opravdu jsem ráda, že seriál se pomalu chýlí ke konci.

Ben a Danny jsou sympaťáci na které se rozhodně hezky kouká; Riley mi přišla ze začátku úžasná, teď ale trochu ztrácí na energičnosti a zaujatosti; herečka ztvárňující Bonie má opravdu velký talent pro komedii (myslím, že něco vážného by ji nikdo nevěřil) a nakonec můj oblíbenec Tucker, který je trošku přidržtaška Bonie, ale jeho vtipy a příhody jsou úžasné.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Riverdale
24. května 2017
další názory k seriálu

Nové Pretty little liars

Pro mě je tento seriál takovým trochu víc klučičím Pretty little liars. Po první dílu jsem se rozhodovala, zda dám tomuto seriálu šanci - zápletka mi přišla zajímavá, ale bohužel mě nikdy z postav nezaujal. Nakonec jsem se rozhodla, že zkusím další díly ...

Na postavy jsem si celkem zvykla (jen mám trochu problém s Archiem, který mi moc nesedí). Nejvíce se mi líbí Jughead, který má perfektní komentáře a v duu s Betty jsou jedničkami. O Veronice pořád nevím, jestli je hodná nebo zlá - přijde mi nepředvídatelná. Cheryl si hraje na mrchu a jde jí to opravdu dobře. Rodiče Betty mi přijdou jako ty správní záporáci a myslím, že si hraní musí užívat. Opravdu jsem zvědavá, kdo zabil Jasona...mám už pár tipů - no uvidíme.

Zatím dávám 60%, ale pokud bude seriál pokračovat, tak jako teď - myslím, že se hodnocení zvedne.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Průměrňákovi
24. května 2017
další názory k seriálu

Je to ten pravý seriál pro mě

Po prvních pár dílech jsem si říkala, jestli tenhle seriál není až moc ujetý a bláznivý. Po dalších dílech jsem, ale zjistila, že je přesně pro mě.

Seriál je pohodový, oddychový a občas Vás překvapí. Líbí se mi všechny postavy - ukřičená Frankie, která je hlavou rodiny, i když nikdo jiný si to nemyslí; mlčenlivý a nabručený Mike; miláček Axel (ano, mám pro něj velkou slabost); bláznivá Sue (u které jsem se trochu bála, že pořád bude tak zvláštně ujetá ....ale konečně se z toho "vylízala" a dá se o ní říct, že je téměř dáma) a Brick, který je prostě Brick!

Na seriálu se mi nejvíce líbí, že díly v sériích mají stejné náměty - Den matek, Díkuvzdání, Hallowen.... a my vidíme, jak se snaží každý rok o nějaké zlepšení.

Takže se opravdu nemůžu dočkat další série, protože já Heckovy miluju.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Nová holka
27. ledna 2016
další názory k seriálu

Bavím se!

Tenhle seriál mě baví, čím dál víc (dokoukávám 3. sérii)! Všechny postavy seriálu jsem si ihned oblíbila - nejradši mám Jess, která je totálně praštěná. Ze začátku mi přišlo, že je to trochu přehnané, ale postupem času se Jess "zklidnila" a je to o moc lepší. Líbí se mi, že opět do seriálu zapojili Coache, který se ztratil už ve 2. dílu, ale teď opět dodává ten správný náboj pro pokračování seriálu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Fated to Love You
15. ledna 2016
další názory k seriálu

Závislost!

Tenhle seriál mě dostal naprosto vším - příběhem, postavami a hlavně krásně pohádkovým příběhem. I přestože je příběh trošku nereálný (tak jak to u většiny korejských seriálů bývá), já z něj byla nadšená - byl svižný, s žádnými hluchými místy, s krásně propracovanými postavami a dobrým výkonem herců. Líbilo se mi, že byl seriál rozdělen do dvou částí.
Tento seriál není pro každého (tak jako většina celé korejské tvorby), ale ten kdo si oblíbí jakýkoliv seriál z korejské tvorby - propadnu jejich kouzlu a bude k nezastavení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
15. ledna 2016
další názory k seriálu

Jsem zvědavá na pokračování.....

Jsem velký fanda celé knižní série - Nástroje smrti. Když jsem se dozvěděla, že bude seriál, byla jsem nadšená. Z filmu jsem totiž nebyla moc nadšená - nelíbil se mi představitel Jace. U seriálu mám opačný problém - nelíbí se mi představitelka Clary - zdá se mi moc mladá, naivní, rozmazlená a moc roztomilá. S ostatními představiteli jsem spokojená - hodně se mi líbí Alec, kterého jsem si přesně takhle v knize představovala.
Myslím, že nikdo nemůže počítat s tím, že seriál bude přesně podle knižní předlohy - hlavně si myslím, že každý si v knize představoval někoho jiného a scény, tak pro každého můžou vypadat odlišně.
Po prvním dílu jsem se seriálem spokojená, ani mi nevadí změny, které nejsou nějak ohromné (Luke, Mauren). V jediné, co doufám v dalších dílech bude, že Clary se trošičku „obrní“ a nebude taková „křehká“.
Po druhém díle musím svoje hodnocení snížit, představitelka Clary (McNamara) se nezlepšila - zlatá Lili Collins.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
70 %