avatar uživatele

Vlan

off
JménoVlastimil
Věk39 let (Kozoroh)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Vlan
plakát
Strážci vesmíru
16. dubna 2013
další názory k seriálu

Podivnost

Tenhle seriál je pro mě stále jednou z největších podivností jaké jsem kdy viděl, ale musím říct, že ve mě vyvolává vzpomínky. Jako kluk, bych popravdě nikdy nikomu nepřiznal, že se na něj dívám, ale když jsem na něj v televizi narazil, díval jsem se z pravidla až dokonce. Bylo na něm něco hypnotyzujícího, co mě přimělo se na něj dívat, i když jsem věděl že je to strašná pitomost. Nedávno, jsem narazil na jeden díl a zvědavost mi nedala, kouknul jsem se, jenže kouzlo už bylo pryč, už je to jeden podivnost. Škoda.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Doteky osudu
9. dubna 2012
další názory k seriálu

Zajímavý seriál

Ačkoliv si stále nemůžu zviknout na Glovera jako vědce, a ačkoliv vím že samotná premisa seriálu že budoucnost se dá spočítat je nereálná, a ačkoliv mě první díl zrovna do kolen neposlal (tím nechci říct, že by byl špatný), musím říct, že se mi tento seriál líbí. Postavy jsou dobře zahrané, dokonce jak jsem neměl rád Sutherlanda ve 24 (i když to bylo spíš seriálem než jím), tady se mi líbí. Děj jednotlivých epizod je různorodý a výsledek ne-jednoduše předvídatelný, dá se mu i věřit (někdy). Můžeme jen doufat, že seriál laťku udrží.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Gorodok
18. března 2012
další názory k seriálu

Kvalita

Tahle dvojka, provozuje v ruském znění něco podobného co v anglii Monty Pythoni, nejde ale o kopii. Scénky v Gorodok jsou originální, ztřeštěné a hrozí u nich, že se počůráte smichy. Díly jsou složeny se scének, které na sebe navazují a točí se kolem nějakého tématu, přestávky mezi nimy pak vyplňuje směs nesourodých a výtečně praštěných skečů.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Simpsonovi
18. března 2012
další názory k seriálu

Klasika

Žlutou rodinku sleduji již léta a z pravidla zcela nepravidelně. Snad díky tomu, či snad mám šťastnou ruku na díly, se mi jejich příběhy stále líbí v podstatě stejně, ačkoliv poslední dobou i já již pozoruji lehké vyčpění čišící z některých dílů, ono ale zkuste napsat 23 řad po tuším 22 dílech a být pořád vtipní. Občasné škobrtnutí je v tomto případě tolerovatelné, i když už poněkud příliš časté.

Nicméně většina seriálu je i tak napěchována legendárními scénkami a hláškani. Takže si u mě pořád zaslouží 80 procent.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Merlin
22. prosince 2011
další názory k seriálu

Nevyužitý potenciál

Nebudu zde předstírat, že mi nevadí teenagrovské pojetí Artušovské legendy, protože vadí a již kvůli tomu, jsem byl vůči Merlinovy poněkud zaujatý. Merlin by podle mě měl Artuše vychovávat a ne jím být šikanován (následně se spřátelit a provádět vylomeniny). Co mě ale nejvíc mrzí je, že seriál tím zavrhl Merlinovo mládí tak, jak je popsáno v legendě. Přitom Merlin proži velmi bouřlivé dětství, během nějž několikrát zasáhl do osudu celé Anglie. Toto zklamání, pak nemůže být vyváženo relativně dobrým hereckými výkony ústřední dvojce, navíc mi speciální efekty příjdou poněkud mdlé.

Celkově se mi Merlin jevý jako lehce nadprůměrný teenagerovský seriál, který ale podle mě nevyužívá potenciál, který mu legenda dává. Proto dávám jen 40 procent.

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
31 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
40 %
plakát
Hra o trůny
6. února 2011
další názory k seriálu

Očekávání

Mnou nejočekávanější seriál všech dob. Pokud to bude jen s půly tak dobrý jako předloha, tak i tak to bude bomba. Jsem rád, že si to vzala na starost HBO u které je velká šance, že naplní očekávání fanoušků. Hodnocení se v tomto případě týká stupně očekávání takže u mě 100.

Seriál shlédnut a musím říct, že má očekávání se naplnila více než vrchovatě. HBO odvedlo skvělou práci a převedlo knihu na televizní obrazovky pomalu lépe než bych čekal. Ultimátní hodnocení tak trvá.

39 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
61 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 23 lidí
100 %