30. 9. 2012

Comic-Conová epizoda Castla bude plná hvězd a jiné střípky

Hvězdný Comic-Con

Až přijde ta dlouhoočekávaná epizoda Castla (Castle na zabití), která se bude odehrávat na Comic-Conu, fanoušci budou jistě nadšení. A nyní dvakrát tolik!

Člen startrekovské rodinky Armin Shimerman (Quark v Star Trek: Deep Space Nine) zde bude hostovat jako Benjamin Donelly, technický geek, který vyrábí autentické doplňky pro kostýmy na sci-fi setkáních. Podle zdrojů bude až příliš „hrr“ do toho, aby ukázal Beckettové, jak všechny jeho zbraně fungují.

Jak už jsme dříve psali, Castle a Beckettová skončí na Comic-Conu, kde vyšetřují smrt fanouška. Během této doby potkají bývalou sci-fi hvězdu Gabriela Winterse (Ed Quinn).

Kromě těchto dvou se v epizodě objeví Christina Moore (That 70s Show, Hawthorne). Zahraje si Stephanii Stern, herečku, která hrála poručíka Chloe. Narozdíl od Winterse ale je její filmová kariéra stále velmi úspěšná.

Další výhra pro TNT

TNT tento týden měla za úkol velké rozhodování o osudech svých seriálů. Dobře dopadli kluci Franklin and Bash. Seriál byl obnoven pro třetí sérii.

Franklin and Bash je americká dramatická komedie od držitele Emmy Kevina Fallse (Journeyman). Seriál pokračoval letos v létě druhou sérií. Mezi hostujícími hvězdami se objevili Seth Green, Eric Mabius nebo Cybill Shepherd. Diváci mohli vidět také flashbacky do doby, kdy se Peter Franklin a Jared Bash poprvé potkali, a také poznali Peterovu mámu, kterou ztvárnila Jane Seymour.

Perníkový herec míří do blázince

Na Emmy nominovaný zloduch z Breaking Bad (Perníkový táta) přichází do blázince American Horror Story.

Veterán Mark Margolis, který hrál drogového pána Hectora ‚Tio‘ Salamanca v dramatu AMC, byl obsazen do vedlejší role v AHS: Asylum.

Zatím není mnoho detailů o tom, kdo jeho postava bude. Známé je pouze jméno – Sam Goodwin. Ten se objeví ve více epizodách série.

Kromě Margolise se ve druhé sérii mihne také Amy Farrington (Hung), která ztvární ustaranou matku, a David Chisum (One Life to Live), který bude hrát milujícího mažela.

AHS: Asylum startuje na stanici VX 17. října.

Normální hosté

Tvůrce nové podzimní komedie The New Normal, Ryan Murphy, na svém Twitteru oznámil, že v seriálu bude hostovat herečka a návrhářka Nicole Richie a legendární herec George Takei.

Informace o tom, koho osobnosti budou hrát, zatím nejsou zveřejněny. Pravděpodobně se oba objeví pouze v epizodních rolích.

Murphy tweetnul, že je nadšený, že „se oba přidávají k rodině, kterou je The New Normal“.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
amelia.cz

amelia.cz

Castle na Comic-conu? To bude jako pustit dítě do cukrárny. Oh tahle epizoda bude wow. A jestli TNT...
před 11 roky
Další články k tématu