28. 10. 2012

Soutěž! Blíží se naše narozeniny, obdarujeme ale vás :-)

Soutěž! Blíží se naše narozeniny, obdarujeme ale vás :-)

Není to tak dlouho, co jsme tu měli soutěž o komiksy s příběhy původní posádky hvězdné lodi Enterprise. čas ale pokročil a protože jsou za rohem naše narozeniny, tak jsme si pro vás připravili soutěž novou. Ceny tentokrát dodává nakladatelství Comicscentrum, které se postará, abyste měli co číst během mrazivých dní, které nás čekají.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Cen si každý výherce odnese hned několik, takže není nad čím váhat! Zkoušejte své štěstí, jednou to přece přijít musí :-)

Stejně jako minule se můžete těšit na přímý přenos losování vítězů, který bude o to zajímavější, že proběhne přesně na naše narozeniny. Zároveň si připomeneme rok od chvíle, kdy byla spuštěna nová verze SerialZone společně se všemi vychytávkami a novými funkcemi. Losování proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz na něj naleznete včas přímo na stránce soutěže.

Hodně štěstí všem!

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
jelpetty

jelpetty

jdu si zasoutěžit, abych si opět dokázala, že stejně nikdy nevyhraju :D jinak díky za super soutěže :)
před 11 roky
phoebess

phoebess

A losování proběhne v takový krásný datum :D
před 11 roky
davulamedula

davulamedula

Proč se nepřidat
před 11 roky
Další články k tématu