12. 10. 2013

The Fosters dostali druhou řadu

The Fosters dostali druhou řadu

ABC Family obnovila svou letošní novinku The Fosters pro druhou sérii. Tento brzký krok signalizuje, že stanice vkládá do tohoto hodinového dramatu velké naděje. Seriál totiž řadu prozatím nedokončil, druhá polovina z nových epizod se vrátí na televizní obrazovky v lednu 2014.

„The Fosters dokázali svou schopnost vystavět si solidní diváckou základnu. Tvůrčí tým si je navíc jistý tím, kam se seriál má ubírat, můžeme očekávat ještě více dospívání a růstu,“ řekla Kate Juergens, ředitelka kreativní sekce a viceprezidentka programové sekce na ABC Family. „Dynamičtí herci a odvážné příběhy vyústili ve vášnivé jádro fanoušků, kteří chtějí stále více.“

Fosters jsou nejlepší letošní letní novinkou ve skupině 12–34 let. Letní finále bylo dosud nejsledovanější epizodou. Prozatím jsou Fosters dvojkou pro ABC Family, hned za hitem Pretty Little Liars (Prolhané krásky).


Dali jste v létě šanci The Fosters? Těšíte se na druhou půlku první řady? A jste rádi, že se bude natáčet i série druhá?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

proč ne? sice to přehánějí se zápletkou, ve které se do sebe zamilovali potenciální sourozenci, bez toho by...
před 10 roky
Další články k tématu