18. 9. 2014

Hvězdné obsazení pro NBC drama

Hvězdné obsazení pro NBC drama

Začátkem letošního roku jsme vás informovali, že stanice NBC zadala do vývoje několik nových projektů. Jedním z nich bylo i drama The Slap.

Jde o minisérii, zaznamenávající sled událostí, které následují potom, co jeden muž plácne nevychované dítě jiného páru na rodiném grilování. Tento nevinný incident přeroste v masivní rodinný spor, jenž odhaluje skrytá tajemství. Nakonec jedna facka povede až k soudnímu líčení a rodina se začne rozpadat. Předlohou byla australská verze.

Nyní přinášíme castingové novinky o první čtveřici herců, kteří se v této osmidílné minisérii objeví. První je filmový herec Peter Sarsgaard. Bude hrát Hectora, manžela a otce, který pořádá onu osudnou grilovací párty.

Druhou obsazenou je Mary-Louise Parker známá především díky roli Nancy Botwinové v úspěšném komediálním dramatu Tráva. Její postava – Anouk, je blízkou kamarádkou Hectora. Je to scénáristka televizní show a momentálně chodí s mladším mužem z vedení.

Další je Brian Cox, držitel Emmy, herec mnoha seriálových a ještě mnohem více filmových rolí. Manolis, jak se jeho postava jmenuje, je vousatý, dobrosrdečný patriarcha své rodiny. Je velkorysý, přísný, ale šlechetný. Urovnává spory v rodině, které je plně oddán.

Zatím posledním obsazným je Zachary Quinto. Fanoušsi seriálu Hrdinové si ho mohou pamatovat coby Sylara, ale v poslední době se do podvědomí diváků zapsal díky účinkování v prvních dvou řadách American Horror Story (Chad Warwick v AHS: Murder House a Dr. Thredson aka Krvavá tvář v AHS: Asylum). Jeho postava, Harry, je ženatý otec patnáctiletého syna. Pernamentně naštvaný, ale zdálnivě spokojen se svým životem. Neochvějně a věrně stojí za svou rodinou a nikdy nevynechá příležitost zaplést se do boje. Ale začne si dobírat špatného chlápka a je právě tím otcem, který vlepí nevychovanému dítěti svých přátel facku, která navždy změní jeho a jeho rodinu…

Datum premiéry ještě nebylo stanoveno.


Zaujalo vás toto nové drama? A když ne děj, zaujalo vás obsazení?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu