12. 12. 2014

David S. Goyer vyvíjí pro Syfy seriál o Supermanovi

David S. Goyer vyvíjí pro Syfy seriál o Supermanovi

Producent filmu Man of Steel (Muž z oceli) pokračuje ve svém tažení DC universem. A ani nebude odbíhat příliš daleko od tématu – v centru dění nového projektu pro stanici Syfy zůstane Superman a Krypton.

A právě podle legendární planety, na které se Superman narodil, se bude i celý projekt jmenovat. Měl by se zaměřit na období před Supermanovým narozením, než byl rod Elů zahanben a vyloučen ze společnosti. Konkrétně by se mělo jednat o Kal-Elova dědečka, v době, kdy na Kryptonu nevládl řád a pořádek.

Na projektu se bude podílet i Ian Goldberg (FlashForward, Once Upon a Time) jako scenárista. Svým pojetím by se případný seriál měl blížit stylu Gothamu, který vypráví příběh komisaře Jamese Gordona za Batmanova mládí.

Krypton je zatím poslední projektem, který se zaměřuje na svět superhrdinů. Blízko pilotové objednávce je drama Titans na TNT, které by se také mělo zaměřit na superhrdiny i superpadouchy z DC universa – Dicka Graysona, bývalého Robina alias Nightwinga, který povede skupinu v níž nebude chybět Starfire nebo Raven. Projekt vedou Akiva Goldsman a Marc Haimes.

Syfy si od projektu Krypton slibuje návrat ke svým sci-fi kořenům, které nejlépe ilustruje Battlestar Galactica. Dalšími očekávanými seriály jsou 3001: A Space Odyssey, 12 Monkeys, Ascension, Olympus, The Expanse, Childhood's End, Hunters a Dark Matter.

Pro Davida S. Goyera to je v současnosti po Da Vinci's Demons a Constantinovi třetí seriál na televizních obrazovkách. Krom nich se věnuje natáčení dalšího supermanovského filmu, Batman v Superman: Dawn of Justice.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Liborias

Liborias

Nevím, nemám rád prequely. Hlavně ty, kde vím, že ať se přihodí cokoliv, tak všichni hrdinové a jejich...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

No...tak tohle v mém Watchlistu rozhodně nenajdete :D Sotva zvládám už CWčkovské hrdiny... Gotham je...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Zahanben, jo? To jsem ani netušila. Ale myslela jsem, že doma jsou všichni normální, že je...
před 8 roky
Další články k tématu