14. 3. 2015

Piloty v sezóně 2015/2016 (ostatní)

Nadílka pilotů tradičně končí přehledem projektů, které si pro nás chystají kabelové televize.

AMC

Preacher

adaptace kultovního komiksu

Adaptace slavného komiksu o texaském knězi, který zjistí, že bůh opustil nebe. Kněz se ho rozhodne najít a všechno si s ním pěkně vyříkat. Na cestě ho doprovází zbraněmi posedlá přítelkyně a upír alkoholik.

Nepojmenovaný spin-off Walking Dead (pracovně jako Cobalt)

další zombíci

Úplně ve stejném prostředí jako originál se odehrává i spin-off. Jen budeme sledovat jinou skupinu lidí a jejich osudy.

White City

válka z první linie

Příběh sleduje západní diplomaty a novináře žijící v Afghánistánu. Soustředí se na válečného veterána, který strávil větší část uplynulého desetiletí v Kábulu, kde byl v první linii většiny krveprolití…

Cinemax

Blanco

gangsterka

Příměstský gangster přezdívaný Blanco kvůli své světlé pleti využívá postavení utajeného informátora k tomu, aby se zbavil konkurence a dál budoval své kriminální impérium.

Outcast

nadpřirozeno od tvůrce nejslavnějších zombíků

Outcast vypráví příběh Kylea Barnese, mladého muže, který celý život trpí. Uvnitř něj se totiž nachází démonické síly. Nyní Kyle vyhledá pomoc kazatele, který bojuje s vlastními démony, a společně se vydají na cestu k nalezení a znovunabytí normálního života, který hrdina ztratil. To, co však Kyle objeví, může změnit jeho osud a také osud celého světa… navždy.

Již bylo objednáno 10 epizod.

Quarry

veterán se vrací z Vietnamu

Quarry vypráví příběh Maca Conwaye, mariňáka, který se v roce 1972 vrací domů do Memphisu z Vietnamu. Doma se mu však jeho milovaní vyhýbají a obyvatelé města ho vidí jako hrozbu. Mac se snaží vyrovnat se svými zkušenostmi a pocity z války. Dostane se do sítě vražd a korupce, která obklopuje řeku Mississippi.

Již bylo objednáno 8 epizod.

ABC Family

Kevin from Work

skoro jako pracovat s bývalkou

Kevin je mladý muž, který je nešťastně zamilován do své kolegyně. Jelikož přijal pracovní nabídku v zahraničí, vyzná jí svou lásku, protože si myslí, že už ji nikdy neuvidí. Z práce ovšem sejde a Kevin se tak se svou kolegyní bude ve svém původním zaměstnání potkávat i nadále.

Tough Cookie

rodičovství pohledem matky a dcery

Příběh se točí kolem matky, která není na rodičovství tak úplně připravena, a její dcery, která o to ani nestojí.

FX a FXX

Atlanta

rap

Dva bratranci jsou na cestě na vrchol Atlantské rapové scény. Jenže mají dost odlišné názory na podstatu rapu. Jestli má být spíš komerční nebo naopak artový. To jim jejich cestu na vrchol moc neusnadňuje.

Better Things

zase svobodná matka

Sam je herečka, která se snaží ukočírovat tři dcery, bavit se s přáteli a sem tam si možná dopřát trochu toho sexu. Její život je zábavné sledovat, ale dost těžké ho žít.

Bigfoot

Yeti v běžném životě

Animovaný seriál o všemi milovaném Yetim, žijícím běžným lidským životem. Potýká se s každodenními potížemi, ale zároveň i se svými zvířecími pudy. Inspirováno komiksem Grahama Roumiea.

Death Pact

sebepoznávání a sebezlepšování

Dříve dosti líný asistent vysokoškolského profesora se vrací do svého rodného města jako vyznamenaný válečný hrdina. Přesvědčí své tři přátele a bývalé studenty, aby se ponořili do jeho nové radikální filozofie, která zahrnuje velmi tvrdé tresty za selhání.

Projekt byl zatím pozastaven kvůli nehodě Tracy Morgan.

Pariah

jak se žije excelebritě

Výbušná televizní osobnost Joe Abbott je vypuzen ze světa showbyznysu poté, co se v přímém přenosu zhroutí. Nyní musí žít jako normální člověk. Ale je toho někdo bez zjevných schopností vůbec schopen?

The Bastard Executioner

středověká řežba

Rytíř pod vedením Edwarda II. je zlomen a unaven ze všech těch válek a tak se zapřísahá, že už nikdy nepozvedne svůj meč. Jenže když si ho násilí znovu najde, je nucen zvednou nejkrvavější meč ze všech.

HBO

Brothers in Atlanta

jak se žije v Atlantě

Baviči a nejlepší kamarádi Langston a Moose se snaží přežívat v černošské Atlantě.

Divorce

rozvod jako komedie

Žena středního věku se nechá svými čerstvě rozvedenými kamarádkami přesvědčit, že rozvod je dobrý nápad. Jenže pak si není svým rozhodnutím úplně jistá a chce vycouvat. V tu chvíli ale manžel zjistí, že má aféru a o zrušení manželství požádá on.

Insecure

další etnická komedie

  • Kdo za tím stojí: Issa Rae, Larry Wilmore (Bernie Mac Show, The), Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry
  • Kdo v tom hraje: Issa Rae

Nepříjemné zkušenosti a pikantní strasti novodobé Afroameričanky.

Living on Video

zákulisí natáčení hudebních videoklipů

Děj se točí okolo průmyslu hudebních videí. Ten se naplno rozjíždí v roce 1983 v Los Angeles. Spousta režisérů a vedoucích pracovníků z tohoto průmyslu je namočená v drogách. My celou scénu sledujeme očima nováčka Robbyho, který zrovna vypadl z vysoké školy se snem režírovat v Hollywoodu epické sci-fi filmy. Jenže skončil ve společnosti vyrábějící hudební videa…

Mamma Dallas

chůvák v sukních

Konzervativní rodina z Texasu si najímá lehce koketní atraktivní ženu jako chůvu. Jenže nic není, jak se zdá, a chůva není žena, ale muž se za ni převlékající. Stát se chůvou tří děti je totiž jeho plán, jak znovuobjevit svoji ztracenou optimistickou povahu.

Nepojmenovaný projekt Lucy Prebble

krize středního věku

Patologicky poctivá žena má krizi středního věku.

Codes of Conduct

s přetvářkou nejdál dojdeš

Beverly Snow je mladý muž z Queensu. Jeho talentem je být jako chameleon. A díky téhle své schopnosti se pomalu drápe do vyšší společnosti, než do které se narodil.

The Devil You Know

čarodějnické procesy v Salemu

Seriál rozebírá okolnosti kolem jedné z nejzajímavějších kapitol v americké historii. Salemský proces v roce 1692 probíhal převážně mezi evropskými imigranty ovlivněnými dobovými mýty a kulturou. Represe a nesnášenlivost mezi sousedy zasáhly celé město a vedly k masové historii.

Virtuoso

hudební retro

Třída mladých hudebních géniů z celé Evropy studuje ve Vídni v 18. století prestižní akademii múzických umění.

MTV

Ken Jeong Made Me Do It

jak dospět v muže

Když dvaadvacetiletý Andy zjistí, že ho přítelkyně podvádí, tak se mu hned podaří nabourat luxusní auto Kena Jeonga. Ten se nad Andym smiluje a vezme ho k sobě do „učení“, aby ho naučil, jak dospět.

SHOWTIME

Roadies

rock na kolečkách

Úspěšné rockové turné očima bedňáků…

Billions

pracháči u soudu

Ostré souboje a sem tam nějaká tajná dohoda mezi agresivním newyorským právníkem a některým z miliardářů v zemi.

Syfy

The Magicians

kouzelníci

Příběh inspirovaný knižní fantasy trilogií Leva Grossmana. Ta se zabývá příběhem dvacetiletých Newyorčanů, kteří studují magii a zároveň objeví, že svět, o kterém četli jako malí, možná není jenom výplodem fantazie a že představuje nebezpečí pro celou lidskou rasu.

TNT

Breed

nadpřirozené vražedné monstrum

Po sérii brutálních vražd v severozápadním Pacifiku na místo přijíždí detektiv Cooper Wells. Jeho duševní stav není nejlepší, ale je to specialista na sériové vrahy. Jenže, když na povrch začne vyplouvat, že pachateli možná nejsou lidé, je donucen požádat o pomoc svůdnou vražedkyni, aby je spolu mohli vystopovat.

Lumen

útěk z nadpřirozeného světa

Autorka nejprodávanější série fantasy knih zmizí a její rodina je přenesena do mýtického alternativního světa, který inspiroval její práci. Tam se připletou do války mezi silami světla a tmy. Tváří v tvář nebezpečím, která číhají na každém kroku musí rodina rozluštit mnohá tajemství, která by jim mohla pomoci najít cestu domů…

Titans

mladí super hrdinové

  • Kdo za tím stojí: Akiva Goldsman (Prophets of Science Fiction), Marc Haimes
  • Kdo v tom hraje:-

Příběh se soustředí na Dicka Graysona (aka Robina), který se snaží dostat z Batmanova stínu, aby se mohl stát Nightwingem, vůdcem nebojácných mladých superhrdinů.

Nepojmenovaný Miami projekt

retro drogové podsvětí

Drama odehrávající se v divokém a nepředvídatelném světě floridského drogového podsvětí v sedmdesátých letech.

USA Network

Colony

pod nadvládou mimozemšťanů

V blízké budoucnosti je Los Angeles okupováno mimozemskými vetřelci. Někteří lidé spolupracují s okupanty a těží tak z nového pořádku, jiní jim kladou odpor a bojují v odboji, za což musí nést následky. Projekt se točí kolem rodiny rozpolcené na dvě strany, kde všichni musí dělat obtížná rozhodnutí…

Queen of the South

mladá mafiánka

Inspirováno knihou Artura Pereze-Reverte se soustředí na Teresu Mendozu. Mladá nevinná dívka z malé mexické vesničky se po osobní tragédii rozhodne pro cestu pomsty. A na téhle cestě se stane nejmocnější ženou v nebezpečném světě pašování narkotik.


Zaujalo vás něco z nabídky kabelovek? A co?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
Locke

Locke

Podle názvu tam asi zombíci nějakou roli hrát budou, ale nejspíš to bude nějaký jiný typ, protože...
před 9 roky
inekafe

inekafe

Inak celý ten názov zaváňa reklamou firmy Apple. :) Nemá o tom niekto nejaké info, či to nie je...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Název je přejatý z názvu komiksu, na kterém je to založené, takže to bys musel hledat přímo...
před 9 roky
Další články k tématu