29. 3. 2015

VLNY: Přijďte se podívat na seriál do kina

VLNY: Přijďte se podívat na seriál do kina

V úterý večer od 20:30 se bude v brněnském kině Scala pořádat další promítání v rámci projektu VLNY. Tentokrát půjde o český webseriál Kancelář Blaník, který můžete najít na Stream.cz.

Kancelář Blaník je politická satira s neotřelým humorem, který nenechá v současné politice nit suchou. Nespokojenost s vládou a politickou situací byla v minulém i současném režimu každodenní součástí života mnohých Čechů i Slováků. Jak přežít tuto situaci bez psychické újmy na zdraví? Jednoduše: díky humoru! Seriál byl původně určen pro televizi, ale pro svůj kontroverzní obsah se na obrazovky nakonec nedostal.

Základní info:

Co: Kancelář Blaník
Kdy: 31. 3. 2015 od 20:30
Kde: kino Scala v Brně
Kolik: 90,– (student) / 110,– (dospělý)
Více: VLNY

Návštěvníci projekce se dočkají opakování celé první série (epizody 1–14) a exkluzivního promítání premiérového dílu nové řady. Po odvysílání bude následovat moderovaná diskuze s tvůrci pořadu. Nebude chybět scenárista Tomáš Hodan, producent Milan Kuchynka a herec Michal Dalecký.

Studentský projekt VLNY – Televize v kině je akce, kdy bude během letního semestru probíhat celkem deset promítání televizních formátů z americké a české seriálové produkce. Cílem je dokázat, že televize rozhodně není umírajícím médiem. Jednotlivá promítání jsou doplňována doprovodným programem, který návštěvníkům osvětlí současné postavení televize na trhu zábavního průmyslu.

Další informace: Událost na Facebooku / Stránky projektu


Líbí se vám nápad vysílat seriály v kině?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
HonZajs000

HonZajs000

Zajímavé. Jen dodám, že je to "Univerzitní kino Scala". :-) Ať trochu propaguju MUNI. :-)
před 9 roky
Další články k tématu