6. 8. 2011

Sarah Michelle Gellar: 5 věcí, které byste měli vědět

Sarah Michelle Gellar: 5 věcí, které byste měli vědět

Sarah Michelle Gellar má tady na Serialzone celkem silnou fanouškovskou základnu, a tak jsem se rozhodl sdělit Vám pár (5) střípků z jejího života. Těšit se na ni můžete na podzim, kdy se vrací do záře televizních reflektorů v novém The CW seriálu Ringer, kde bude hrát identická dvojčat (což určitě všichni moc dobře víte :). Tady tedy 5 slibovaných věcí, které byste měli vědět o Newyorské rodačce SMG, jež s herectvím začala už v 6letech.[KONEC]

1) Téměř dekádu byla pryč z TV obrazovky. Role Buffy v Buffy, přemožitelce upírů, která jí zajistila slávu, skončila po 7 řadách v roce 2003. A kromě propůjčení hlasu v Robot Chicken, se od té doby držela od televize daleko.

2) Vzala si svého kolegu. Herečka potkala svého manžílka, Freddieho Prinze Jr.., v roce 1997 při natáčení teen “hororu“ Tajemství loňského léta, ale chodit spolu začali až v roce 2000. Znovu se na place sešli ještě třikrát, a to při natáčení 2 polo-animovaných filmů Scooby Doo a Scooby Doo 2 a filmu Taková normální holka. V Mexiku se 1. září 2002 vzali. I když se všude uvádí Gellar, Sarah si vzala příjmení svého manžela – Prinze.

3) Návrat do televize ovlivněn tím, že se stala matkou. SMG, jenž má s Freddiem 20měsíční dcerku Charlotte Grace, řekla, že chce zpátky do televizní show, kvůli jejímu pružnému programu. Místo různého cestování s filmovým štábem, chce být herečka poblíž své dcery. „A nikdo nenabízí víc, než televize,“ vysvětlila.

4) Začínala v mýdlové opeře. Ano, opravdu. Sarah si zahrála Kendall Hart, dceru Ericy Kane v All My Children v letech 1993–95. SMG nedávno prohlásila, že se do finálové řady této soap opery vrátí, ale nezopakuje si svou minulou roli. „Nechci být Kendall, to je Alicianina role,“ řekla odkazujíc na herečku Alicii Minshew, která teď Kendall hraje. „Vůbec nevím, co tam budu dělat.“

5) Je držitelkou Emmy. Sarah bylo pouhých 18, když v roce 1995 dostala za roli Kendall Hart Daytime Emmy v kategorii nejlepší mladá herečka v dramatu. „OK, jak se jmenuji,“ zvolala Sarah při začátku své děkovné řeči. Na video z předávání se podívejte pod článkem.
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
LadyNa

LadyNa

Sarah je dobrá herečka a na Ringer se moc těším! doufám,že bude mít velkou sledovanost!:)
před 12 roky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Projíždím si starší články a tohle si napsal velmi pěkně. :)
před 9 roky
MarikaSmerk

MarikaSmerk

Dost dobře podaný článek, všechna čest. Já Sarah jako malá přímo zbožňovala. Jako Buffy byla nezapomenutelná.
před 8 roky
Další články k tématu