24. 9. 2015

Co přinese druhá řada Humans?

Co přinese druhá řada Humans?

Sledovali jste letos v létě novinku Humans, která vznikala za spolupráce britské televize Channel 4 a americké AMC? Pokud ano, tak jistě víte, že seriál se dočkal nedlouho po finále první řady oficiální objednávky na druhou sérii. Pokud ne, přečtěte si v článku 5+1 na téma Neamerické seriály, proč ho vyzkoušet.

Nyní se ale vraťme ke zprávě, kterou přinášíme dnes a ta se týká nadcházející druhé série. Tvůrci se totiž rozpovídali o tom, čeho se v ní dočkáme. Natáčení nových 8 epizod začne příští rok.

Tvůrce Sam Vincent prozradil: „Jeden ze způsobů jak k nové sérii přistoupíme, je, že svět posuneme kupředu. Nemluvím o skoku několik let dopředu, ale jen pár měsíců. A budeme se zabývat Synthy ve společnosti, posuneme je do další úrovně. Dostaneme se s nimi hlouběji. Oni se dostanou do nových oblastí, budou dělat nové práce. Dostanou se do nových oblastí naších soukromých životů,“ a pokračoval: „Nemůžeme se vracet do současného statusu quo společnosti. Věci se rychle vyvíjejí a technologie se rozvíjí ve všech oblastech. Je tu mnoho nových společenských efektů, které mají potenciál rozvinout náš příběh.“

Tvůrci tak popisují druhou sérii Humans jako hlubší prozkoumání a rozvinutí příběhů, které nabídl švédský originál Akta Manniskor (Skuteční lidé)


Sledovali jste seriál Humans? Zaujal vás a těšíte se na druhou řadu? Co od ní čekáte?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu