12. 6. 2012

Yvonne Strahovski v Dexterovi!

Yvonne Strahovski v Dexterovi!

Agentka Sarah Walker aneb herečka Yvonne Strahovski byla z Burbanku převelena do Miami! Všemi milovaná Yvonne se totiž objeví v sedmé sérii Dextera.

Aby těch radostných zpráv nebylo málo, neobjeví se jen v jedné epizodě, ale vydrží tam epizod několik. Pravděpodobně své hostování neprotáhne na celou řadu, ale i tak to jsou dobré zprávy, nemyslíte?

„Sarah“ si zahraje ženu jménem Hannah McKay. Ta je popisována jako silná a nezávislá žena, avšak s nějakou minulostí, se kterou vnitřně bojuje a chce ji hodit za hlavu. Miamská policie ji požádá o pomoc s vyšetřováním některých starých případů. A samozřejmě bude spolupracovat i s Dexterem. Ten se ale postupně začne sám sebe ptát, zda Hannah něco neskrývá…

Yvonne se tak přidává k již dříve ohlášeným hercům (Jason Gedrick, Ray Stevenson a Katia Winter) v sedmé sérii, která začíná na stanici Showtime 30. září.

Tak co na dnešní bleskovku říkáte? Jak myslíte, že Hannah skončí? A přáli byste si Yvonne vidět v další sezóně i v jiném seriálu? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích!

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Hurvi

Hurvi

Teda ja ti neviem, ale z mojich filmových/seriálových skúseností sú toto (Jason Gedrick, Ray...
před 11 roky
_Andy_

_Andy_

Super, konečně zase uvidíme Yvonne ;)
před 11 roky
Heimdal

Heimdal

No tak na to se těším ... ale už ten Dexter není to co to bylo myslím že po 5 seri začíná pomalu upadat
před 11 roky
Další články k tématu