12. 3. 2017

Piloty v sezóně 2017/2018 (kabelovky / streamovací služby)

Zakončujeme náš velký přehled pilotů, a to ve velkém stylu. Vyberete si z nabídky více než 70 pilotů od kabelovek a streamovacích služeb?

Piloty v sezóně 2017/2018 (kabelovky / streamovací služby)

Dnešní přehled mnoho z vás asi zajímá nejvíce, protože kabelovky a streamovací služby většinou zvládají vybočovat z řady a nabízí neokoukané nápady a kvalitní (kvalitnější) zpracování. Takže nám po přečtení nezapomeňte říct, jak podle popisu hodnotíte, která stanice vás nejvíce zaujala a které konkrétní projekty byste si přáli.

U stanic, kde jsme žádné piloty nenašli, máme logicky prázdno, takže si nemyslete, že je vynecháváme schválně ;-) A ještě jedno doporučení: Pište si někam bokem v průběhu čtení, co vás zaujme, protože je tady pilotů opravdu hodně (téměř 80), tak ať to nemusíte procházet podruhé :-D

A&E

  • nic

Amazon

  • 1 komedie a 6 dramat

Budding Prospects

Je rok 1983 a tři kluci z města se přestěhují na venkov, aby zde pěstovali marihuanu. Jejich očekávání a malé zkušenosti jsou začátkem dobrodružství, které se odehrává v nádherném přírodním prostředí. Tedy do doby, než se dostanou do „Summer Campu“ – příšerného místa uprostřed ničeho, kde jsou obklopeni krysami, hady, komáry, nepříznivými podmínkami pro pěstování, zvědavými sousedy, nebezpečnými lokacemi a nekompromisními zástupci zákona.

Carnival Row

Sériový vrah na útěku řádí ve futuristickém městečku Burgue, které vypadá hodně jako Londýn v 18. století, ovšem žijí zde kromě lidí i další stvoření.

The Marvelous Mrs. Maisel

Jsou 50. léta a ženuška v domácnosti se rozhodne stát se jednou z prvních úspěšných ženských stand-up komiček.

Philip K. Dick's Electric Dreams – už objednán seriál

Sci-fi antologie založená na povídkách od Philipa K. Dicka. Každá epizoda bude mít uzavřený příběh.

Tom Clancy's Jack Ryan – už objenán seriál

Vycházející analytická CIA hvězda Jack Ryan odhalí vzorec v teroristické komunikaci, který ho vrhne do centra nebezpečné hry, která hrozí mírnou ničení v celosvětovém měřítku.

Nepojmenovaný projekt (Strange New Things)

Srdceryvná lovestory o manželovi a manželce, mezi nimiž stojí celý vesmír. Anglický pastor Peter Leigh se vydává na životní cestu do hlubokého vesmíru, která ho zavede mnoho světelných let daleko od jeho milované ženy Bea. Jde o adaptaci knihy The Bood of Strange New Things od Michaela Fabera.

Nepojmenovaný Cuba projekt (dříve Tropicana)

Příběh se točí okolo nočního klubu Tropicana v období předrevoluční Kuby. Sledujeme baviče, mafii, Batistovy přívržence a Castrovy revolucionáře, a také americkou CIA.

AMC

  • 2 dramata

Lodge 49 – už objednán seriál

Dud je povaleč, ale zároveň i okouzlující bývalý surfař, který se připojí k bratrstvu ve snaze získat zpět jednoduchý a šťastný životní styl, o něhož přišel, když mu zemřel otec. Přes Lodge a jeho nově nalezené spojení s ostatními členy se Dud vydává najít chybějící smysl života a konfrontovat své nejhlubší obavy a největší touhy.

Loaded – už objednán seriál

příběh se točí okolo životů čtyř třicátníků, technologických géniů a přátel, kteří právě prodali svou první videoherní společnost za stovky milionů liber. Přes noc se z lidí, kteří chtějí hrát hry, stanou vážní hráči, kteří jsou součástí hry. Mají obrovskou sumu peněz, přístup a syndrom tzv. „milionářské viny“. Seriál je o přátelství, ambicích, nenasytnosti a nepřejícnosti, o tom, jak peníze můžou testovat i ta nejpevnější přátelství. Jde o adaptaci izraelského seriálu.

Audience Network

  • 2 dramata

Condor – už objednán seriál

Chytrý mileniál a analytik pro CIA se dostane do střetu se svým vlastním idealismem. Shodou náhod se mu totiž do rukou dostane hrůzostrašný, leč brilantní plán, který ohrožuje miliony životů. Příběh je inspirován filmem z roku 1975 od Sydneyho Pollacka.

Mr. Mercedes – už objednán seriál

Šílený vrah si dobírá vysloužilého policejního detektiva sérií nechutných dopisů a e-mailů. Donutí policistu k tomu, aby se vydal na osobní a potenciálně nezákonnou výpravu ve snaze předvést vraha před spravedlnost dřív, než znovu udeří. Jde o adaptaci románu Stephena Kinga z roku 2014.

BBC America

  • nic

Bravo

  • nic

CBS All Access

  • 1 drama

Star Trek: Discovery – už objednán seriál

Nové zpracování slavné značky Star Trek s novou lodí, novými postavami a novými misemi.

Cinemax

  • 1 komedie a 2 dramata

Tales from the Tour Bus – už je objednán seriál

  • Tvůrci: Mike Judge (Silicon Valley), Dub Cornett, Richard Mullins, Bob Engelman
  • Herci: –

Vypráví příběhy těch nejvýstřednějších postav z hudebního žánru country.

Strike Back – už je objednán seriál

Program je znovu dán dohromady, aby sledoval nebezpečné teroristy poté, co dojde k velkému útěku z vězení. Nová jednotka se musí vypořádat s tajnou vojenskou technologií a čelit vysoce riskantním úkolům. Musí se vydávat na smrtelný hon, který odhalí hustou pavučinu propojené kriminální aktivity. Tým cestuje Středním východem a Evropou, odhalují smrtelnou konspiraci, která ohrožuje jejich životy a také hrozí, že navždy dojde ke změně moderního válčení.

Warrior

Příběh je zasazen do prostředí čínské čtvrti v San Franciscu těsně po skončení civilní války. Sledujeme mladíka s mimořádnými bojovými schonostmi, který právě přijel z Číny. Hrdina se ocitne ve středu krvavé války Tongů, tajných organizací uprostřed čínské čtvrti. Jde o původní příběh od Bruce Leeho.

Comedy Central

  • 5 komedií

Do You Want to See a Dead Body?

Rob Huebel se vydává na zvlátní dobrodružství, každý týden chce vidět jedno mrtvé tělo s jinou hostující celebritou. Jde o seriál podle krátkých webisod Funny or Die.

Drunk Girl, High Guy

  • Tvůrci: Sarah Walker (Wonderland), Ravi Nandan, John Hodges
  • Herci: Jordan Rock

Příběh se točí okolo dvou nejlepších přátel a spolupracovníků v New Yorku. Holka je téměř neustále opilá akluk je téměř neustále sjetý.

Storytime

  • Tvůrci: Chioke Nassor, Julie Miller (Taggart)
  • Herci: –

Tři komici přehrávají osobní příběhy tak, že hrají každou postavu v příběhu ve snových sekvencích. Mezi sekvencemi tito vystupující a moderátor sedí u stolu a diskutují a přehrávají příběhy někoho jiného před živým publikem. Opět inspirace webseriálem.

Nepojmenovaný projekt Justina Willmana

Komik Justin Willman se snaží napravit největší problémy světa a společenské nepsravedlnosti. Využívá k tomu jedinou logickou metodu, která nám zbývá – magii.

Nepojmenovaný projekt Rachel Feinstein

Jde o stand-up, skeče a povídání s komiky. Rachel Feinstein každý týden zvolí téma a jde v utajení se skrytou kamerou, aby zkoušela různé společenské experimenty.

Crackle

  • nic

E!

  • nic

Epix

  • 1 drama

Get Shorty

Jde o nový pohled na klasický komediálně-thrillerový román od Elmoreho Leonarda z roku 1990. Hlavním hrdinou je Miles Daly, který pracuje jako bouchač pro vražedný kriminální klan v Nevadě. Kvůli své dceři se snaží změnit povolání a stane se filmovým producentem a pere hollywoodské peníze. Místo toho, aby svět kriminality nechal za sebou, ho nechtěně přivede s sebou do Los Angeles.

Freeform

  • 1 komedie a 3 dramata

Brown Girls

Točí se okolo vztahu mezi nadannou módní blogerkou Rimmi a Devi, mladou ženou, která nedávno emigrovala z Indie. Obě se setkají díky rodině a musí čelit neshodám, které přináší jejich zcela rozdílné pohledy na moderní život a lásku. Pomalu si ale dívky začnou uvědomovovat, že se jedna od druhé může ledasčemu přiučit.

The Bold Type – už objednán seriál

Pohled na výstřední životy a lásky těch, kteří jsou zodpovědní za vydávání celosvětově úspěšného magazínu pro ženy Scarlet. Nová generace Scarlet žen se spoléhá jedna na druhou, ale zároveň se snaží najít svůj vlastní hlas v moři zastrašujících vůdců. Společně prozkoumávají sexualitu, identitu, lásku a módu.

The Deep

Bristol Cove je pobřežní město známé svými legendami o tom, že kdysi šlo o domov mořských panen. Když příchod záhadné dívky dokáže, že tento folklor je až moc pravdivý, začne válka mezi lidmi a mořem, která nabere velmi brutální směr. Tato predátorská stvoření se vrací zpět, aby si zajistila své právo vlády nad oceánem.

Marvel's Cloak and Dagger – už objednán seriál

Sleduje mezirasovou romanci mezi Tandy Bowen a Tyronem Johnsonem, dvěma teenagery z různých zázemí, které spojí nově probuzené superschopnosti i silná láska. Tandy umí vrhat světelné dýky a Tyrone má schopnost pohltit lidi v temnotě. Oba rychle přijdou na to, že společně jsou silnější než každý sám. Jejich city pro toho druhého ale dělají tuto již tak dost složitou situaci ještě více komplikovanou.

FX/FXX

  • 3 komedie a 1 drama

Singularity

Příběh je zasazen do budoucnosti, kde umělá inteligence výrazně převyšuje lidskou inteligenci, což s sebou logicky přináší významné změny v naší společnosti.

Nepojmenovaná komedie Robespierre/Holm

  • Tvůrci: Gillian Robespierre, Elisabeth Holm, Ravi Nandan, John Hodges
  • Herci: Jenny Slate (Kroll Show), Ari Graynor (Bad Teacher)

Upřímná komedie o zkoumání dospělého ženského přátelství dvou tvůrčích partnerek, které se vydají na roadtrip po celé zemi. Odvážné Newyorčanky Lou a Viv se poznají ve třiceti, vytvoří společně film a společně se vydají do velkéno neznáma pro svůj další projekt. Najdou sílu a zranitelnost v sobě samých, naučí se, jak bojovat a dostat se zpět do auta. Je to jako Thelma a Louise, ale nikdo neumře.

Nepojmenovaná komedie Louis CK/Brooks (animovaný)

O policistech. (pozn.: ano, skutečně v popisu obsahu bylo napsáno pouze „About cops.“)

Mayans MC

Spin-off Sons of Anarchy, který se točí okolo EZ Reyese, nováčka v motoristickém gangu Mayans, v pobočce sídlící na hranici mezi Kalifornií a Mexikem.

HBO

  • 3 komedie a 3 dramata

A Lot

Komický portrét moderních vztahů, který se soustředí na lidskou náturu a společenské předsudky. Styl vyprávění využívá dokumentární prvky a výstupy expertů, kteří se snaží pomoct postavám porozumět svým biologickým potřebám a základům chování. Jde o adaptaci knihy od Maureen Dowd z roku 2005.

The Gorburger Show

Obrovské modré vesmírné monstrum vtrhne do japonské ranní talkshow a drží zaměstnance jako rukojmí. Snaží se totiž porozumět tomu, co to znamená být člověkem, a to tak, že zpovídá celebrity, hudebníky a kulturní ikony.

Max

Ostrá komedie zasazená do roku 1963 sleduje útrapy druhé vlny feminismu. Hlavní hrdinkou je ambiciózní časopisová novinářka Maxine, která touží po svobodě.

Mogadishu, Minnesota

Rodinné drama zápasící s tím, co to znamená být Američan – mezi Somálci v Minneapolis.

Succession – už objednán seriál

Sága o fiktivní americké slavné rodině, která je nejen bohatá a mocná, ale také mocně dysfunkční. Sledujeme rodinnou věrnost, mezinárodní podnik a rizika toho, co ve 21. století znamená být u moci.

Nepojmenované drama Alana Balla – už objednán seriál

Profesor filozofie Greg Bishop a jeho manželka-právnička Audrey Black jsou sociálně uvědomělí idealisté, kteří se rozhodnou založit rodinu adoptováním dětí z Vietnamu, Somálska a Kolumbie dřív, než si ve 40 letech pořídí vlastní dítě. Poté jedno z dětí začne vidět věci, které ostatní nevidí. Jde o duševní poruchu? Nebo něco jiného?

History

  • nic

Hulu

  • 1 komedie a 4 dramata

Crushed

V centru stojí afroamerická rodina, která se dostane do úspěšného vinařského byznysu v Napa Valley.

Castle Rock – už je objednán seriál

Psychologicko-hororový seriál zkoumá témata a světy znázorněné v celé bibliografii Stephena Kinga. Kombinuje mytologickou škálu a intimní styl vyprávění typické pro Kingovu práci. Jde o epickou ságu o temnotě a světlu odehrávající se v lesnatém prostředí v Maine.

Dawn

Sleduje kmen neandrtálců, kteří se snaží přežít a udržet si svůj způsob života poté, co se dostanou do kontaktu s rodinou Homo sapiens sapiens. Při střetu evoluce a genocidy seriál klade základní otázku: Co to znamená být člověkem?

The Looming Tower – už je objednán seriál

Sleduje vzrůstající hrozbu, kterou představuje Usáma bin Ládin a Al-Káida. Nabízí kontroverzní pohled na rivalitu mezi CIA a FBI, která dost možná mohla zasadit půdu pro tragédii z 11. září a válku v Iráku. Jde o adaptaci knihy od Lawrence Wrighta, která se pyšní Pulitzerovou cenou.

Marvel's Runaways

Šest různorodých teenagerů, kteří se nemůžou ani vystát, musí spojit síly dohromady proti jedinému společnému nepříteli – svým vlastním rodičům.

IFC

  • nic

Lifetime

  • 2 dramata

A Midsummer's Nig­htmare

Čtyři mladí milenci se vydají do lesů, aby zde uspokojili své romantické touhy, ale jejich plány jsou narušeny, když hrůzostrašné síly tuto skupinu napadnou. Využijí jejich vlastní fantazie a temná tajemství proti nim. Podaří se jim překonat vlastní slabiny, aby přežili a porazili hříšné síly? Je jen otázkou času, než tváře lásky a teroru ponesou tu samou masku.

Sea Change

Po smrti svého otce se silná sedmnáctiletá dívka přestěhuje na malý ostrov, aby zde žila se svou odloučenou matkou. Zde je vtažena do klasických maloměstských rivalství a je s matkou na nože. Tyto konflikty však jdou rychle stranou, když se ostrovní legenda o nebezpečných mořských chodcích ukáže být pravdivá a představuje záhadu pro ni i její rodinu.

MTV

  • nic

Netflix

  • 2 komedie a 4 dramata

Atypical – už objednán seriál

Sam je osmnáctiletý autista, který hledá lásku a nezávislost. Jeho zábavná, leč bolestivá cesta za sebepoznáním poznamená celou jeho rodinu, která musí změnit vlastní životy a pokusit se najít odpověď na otázku, co skutečně znamená být normální.

Disjointed – už objednán seriál

Dlouholetá zastánkyně legalizace marihuany se konečně dočkala svého snu a založila si v L.A. obchůdek. Přidají se k ní další tři obchodníci, její syn a strážný s vlastními problémy. Všichni jsou víceméně neustále sjetí.

Altered Carbon – už objednán seriál

Příběh je zasazen do 25. století, kdy je lidská mysl digitalizována a samotná duše může putovat z jednoho těla do dalšího. Hlavním hrdinou je bývalý elitní mezihvězdný válečník známý jako Envoy, který byl 500 let uvězněn a nyní je jeho vědomí downloadováno do budoucnosti, které se snažil zabránit. Pokud se mu podaří vyřešit případ vraždy ve světě, kde technologie udělala z vraždy téměř zastaralý jev, dostane šanci na nový život na Zemi.

Lost in Space – už objednán seriál

Adaptace stejnojmenného sci-fi seriálu z 60. let. V centru dění je rodina Robinsonů, kteří cestují spoustu světelných let od původní destinace. Dostanou se do bitvy s podivným novým mimozemským prostředí i vlastními osobními démony.

Seven Seconds – už objednán seriál

Mezi afroamerickými občany a policisty v Jersey City vzrůstá napětí, když je mladý afroamerický teenager kriticky zraněn policistou. Jde o adaptaci ruského akčního filmu The Major z roku 2013.

She's Gotta Have It

Nola Darling je umělkyně z Brooklynu, které táhne na 30 a stále ještě nenašla sebe samu. Svůj volný čas rozděluje mezi přátele, práci a tři milence. Jde o současné převyprávění debutového filmu Spikea Leeho z roku 1986.

OWN

  • nic

Showtime

  • 2 komedie a 1 drama

Smilf

Syrový pohled na svobodnou dvacátnici z Bostonu, jejíž touha po vztahu, sexu a kariéře se střetává s realitou, že jde o mladou svobodnou matku.

White Famous – už objednán seriál

V centru dění stojí talentovaný afroamerický komik, který je vycházející hvězdou. Hrdina musí navigovat život a pokusit se zůstat stát nohama na zemi, i když je na skvělé cestě k tomu, aby se stal hodně slavným.

The Chi – už objednán seriál

Příběh je zasazen do Chicaga. Jde o příběh dospívání mladého Afroameričana, u něhož dospění může být záležitost života a smrti.

Spike

  • 3 dramata

The Mist

Trýznivý příběh o zdánlivě neškodné mlze, která se line do malého městečka a vytvoří velké masové šílenství. Jde o adaptaci románu Stevena Kinga.

Red Mars – už objednán seriál

Jde o adaptaci knižní trilogie od Kim Stanley Robinson. Příběh sleduje kolonizaci a transformaci Rudé planety.

Waco – už objednán seriál

Sleduje pravdivé detaily, které vedly v roce 1993 k FBI a ATF zátahu na sektu Davidiánů ve městě Waco v Texasu. Příběh je vyprávěn z různých úhlů pohledu těch, kteří byli do případu zapojeni.

Syfy

  • 5 dramat

Happy!

Nick Sax je prohnilý a zkorumpovaný bývalý polda, který nyní pracuje jako nájemný zabiják. Je vražen do světa, kde je vražda, sex bez citů a zrada na denním pořádku. Když se mu jedna akce nepovede, jeho život je navždy změněn díky malému, věčně pozitivnímu imaginárnímu koni s modrými křídly. Jde o adaptaci komiksového románu.

The Haunted

Nadpřirozené hororové drama se točí okolo čtyř sourozenců, kteří se znovu setkají po smrti svých rodičů. Snaží se překonat vlastní nevydařené vztahy a dále zjistí, že musí čelit skutečným duchům své minulosti, aby přežili.

Krypton

Příběh je založen na postavách z DC komiksu. Krypton se odehrává dvě generace před zničením domovské planety legendárního muže z oceli. Sledujeme Supermanova dědečka, jehož rodina Elů byla vyobcována a zostuzena. Hrdina se snaží znovu navrátit rodině čest a zachránit svůj milovaný svět od chaosu.

The Machine

Příběh se odehrává ve světě, který je proměňován nástupem umělé inteligence. Sleduje epický konflikt mezi lidmi a technologií skrze životy a motivace šesti postav. Každá z nich drží klíč k vítězství lidstva, nebo naopak k jeho zániku. Jde o adaptaci filmu z roku 2013.

Superstition – už objednán seriál

V centru dění stojí rodina Mosleů, majitelů jediného pohřebního domu ve fiktivním městečku vedle New Orleans. Rodina zároveň střeží temná tajemství a historii města. Město je známo pro domy, v nichž straší, rozsáhlé hřbitovy, zvláštní obyvatele a bohatou historii neobvyklých fenoménů. Je symbolem pro strach.

TBS

  • 5 komedií

The Guest Book – už objednán seriál

Sledujeme maloměstské letní ubytovací zařízení a jeho návštěvníky. Jde o fiktivní příběhy Grega Garcii, které psával do návštěvních knih různých nájemních domů ve snaze vylekat další nájemníky. Dům a zaměstnanci zůstávají stejní, ale v každé epizodě se budou objevovat jiní hosté, kteří si dům pronajímají.

Nightmare Time

Příběh je zasazen do Kliniky nočních můr od Aubrey Plaza, kde se hvězdní hosté ubytují, aby se zbavili dlouhotrvajících nočních můr. Každý díl se zabývá dvěma šílenými můrami inspirovanými horory moderní společnosti a využívá prvky hororového žánru, aby provázel publikum svým absurdním univerzem. Díky pokročilým technologiím jsme schopni nahlédnout do nepoklidných myslí a sledovat noční můry v reálném čase. Ale co vlastně znamená „reálný“? Možná je to celé noční můra odehrávající se v hlavě Aubrey. Jedna nekonečná noční můra, která může eventuálně zničit ji samou i celý svět.

Rob Riggle's Spor­tsbook

Týdenní noční program ukazující hovor ve čtyřiadvacetiletém cyklu sportů, rozhovorů, novinek a zábavy, a to vše ze sportovního a zábavního hlavního města světa – Las Vegas.

Tarantula (animovaný, už má seriálovou objednávku)

Sleduje rezidenty hotelu Tierra Chula Resident Hotel (neboli The Tarantula). Hlavním hrdinou je Echo Johnson, uznávaný, ale amatérský tatér, který vyniká v absurdních introspektivních monolozích. Echovy poetické bláboly rozdmýcháváají příběhy o neštěstích, které si vypráví s ostatními zdejšími obyvateli. Ty zahrnují nehody, návštěvy popelnic a další společensky nepřijatelné události.

World's End

Černá komedie o blázinci, který funguje jako rodina. A jako ve všech rodinách je tu otevřená diskuze o tom, kdo je a není blázen. Henry Mueller je charismatický středoškolský učitel, který se zhroutil a byl přijat do mentální instituce. Zde je pod dohledem Louise Baldwin a začne se cítit duševně zdravý. Začne zpochybňovat systém a metody, které jsou využívány ke kontrole pacientů. Nakonec se stane vůdcem revolty pacientů. Jde o adaptaci islandské dramedy Heimsendir.

TNT

  • nic

TruTV

  • 3 komedie

No Dumb Questions

  • Tvůrci: Adam Conover (Adam Ruins Everything), Sam Reich (Street Fighter: The Later Years), Spencer Griffin, Jon Cohen
  • Herci: Adam Conover (Adam Ruins Everything)

Tým komediálních novinářů pokládá otázky, které ještě nikdy nikoho nenapadlo položit. Ale jakmile je uslyšíte, budete potřebovat znát odpovědi.

I'm Sorry

Zdánlivě sebevědomá komediální scenáristka, manželka a matka je nucena odhalit svou vnitřní nejistotu a nervové onemocnění, jelikož ji život postaví do situace, na níž ji nikdo a nic nemohlo připravit.

Small Victories

Po lehkém nervovém zhroucení u soudu kdysi hvězdná právnička Margot přijde o titul, žije doma se svými rodiči, pracuje jako baristka a chodí na schůzky čtenářského klubu se svými posledními třemi kamarádkami. Snaží se navigovat novým životem a rychle přijde na to, jak těžký je. Rozhodne se proto vytvořit amatérský tým ochránců, který si bude brát do parády běžné kriminálníky. Kromě toho se bude hrdinka snažit dát svůj život znovu dohromady.

TV Land

  • 1 komedie

Heathers – už má seriálovou objednávku

Seriál je založen na stejnojmenném filmu z roku 1988. Jde o novodobou antologii zasazenou do současnosti. Hrdinka se musí vypořádat s velmi rozdílnou, ale stejně zákeřnou skupinkou Heathers.

USA Network

  • 4 dramata

Damnation

Epická sága o tajné historii americké země ve 30. letech. Sledujeme mýtický konflikt a krvavé boje mezi penězi a utlačováním, Bohem a chamtivostí, šarlatány a proroky. Pilot se točí okolo Setha Davenporta, muže, který se vydává za kazatele ve snaze vyvolat vzpouru proti tamějšímu statutu quo. Je tak posedlý svou misí, že netuší, že průmyslový velikán najal profesionálního stávkokaze, který má zastavit vzpouru jakýmikoliv prostředky. Ačkoliv to jejich okolí neví, tito dva muži již sdílí společnou krvavou minulost.

The Sinner – už má seriálovou objednávku

Mladou matku přepadne náhlý neovladatelný záchvat hněvu a dopustí se velmi veřejného násilí. Co je ale pro ni nejhorší, neví, proč to udělala. Vyšetřovatel se stane posedlý ve snaze odhalit ženin skrytý motiv. Společně cestují do hlubin její psychiky a násilných tajemství, která skrývá její minulost.

The Tap

Příběh se odehrává v roce 1969 na univerzitě Yale a sleduje vrchol kulturní a politické americké revoluce. V této době je kampus zaplněn protiválečnými protesty, rasovými vzpourami a příchodem prvních ženských studentek. Tři studentky se snaží najít své vlastní identity. Jednou z nich je i konzervativní Jay, která se zoufale touží přidat k mocné tajné společnosti Skull and Bones. Michelle je rázná feministka, která má potěž najít svou komunitu ve společnosti, kterou ovládají muži. Gloria je studentka, která se raději soustředí na své vlastní vzdělání, než aby se zapojovala do rasové politiky.

Unsolved

Sleduje dvě velká policejní vyšetřování vražd dvou rapperů. Příběh je založen na zkušenostech bývalého detektiva LAPD Grega Kadinga, který napsal knihu Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigations.

VH1

  • 1 drama

Daytime Divas (dříve Satan's Sisters) – už má seriálovou objednávku

Adaptace knihy od Star Jones z roku 2011. Sledujeme pět ženských moderátorek pořadu The Lunch Hour, které se každý všední den baví o životě, lásce, rodině, politice a nejnovějších drbech. Tyto ženy mají všechny velmi rozdílný pohled na svět, ale jsou nejlepšími přítelkyněmi a sestrami… dokud kamera natáčí. V zákulisí je to ale jiná pohádka. Zde vládne boj o moc, osobní démoni, chování rozmazlených hvězd, milostné aférky, problémy s muži, ženské souboje a spousta koktejlů.

WGN America

  • 1 drama

Scalped

Moderní kriminální příběh je zasazen do světa domorodé indiánské americké rezervace. Sleduje moc, věrnost a spirituálnost v komunitě, kterou vede ambiciózní Lincoln Red CroW (Červená vrána), který se musí vypořádat s Dashiellem Bad Horsem (Zlý/Špatný kůň), který se sem vrátil po letech mimo rezervaci. Jde o adaptaci komiksových románů od Jasona Aarona.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Koldik

Koldik

jo tie marvelovske mozno dam, ale na ostatne asi nebude cas ani priestor. inac je tam viac zaujimavych...
před 7 roky
singularita

singularita

Fjů v tom je práce. Skládám hold. A vyberu si pokud něco, tak až podle Lupy. :D I když možná...
před 7 roky
Kýbl František

Kýbl František

Looks good!
před 7 roky
Další články k tématu