avatar uživatele

Sallyen

off
JménoLucy
Věk35 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Sallyen
plakát
Glee
19. března 2013
další názory k seriálu

Mash-up

Jedním slovem pohodovka... Po určité době vám trochu začne sice lézt na nervy ta poučnost, ale pokud to vydržíte budete odměněni skvělou hudbou a neuvěřitelným zapálením pro zpěv. Abych pravdu řekla prostředí střední školy je trochu nudné, ale jakmile se děj z části přesune i do New Yorku seriál to neuvěřitelně oživí... Moje nejoblíbenější tomto seriálu jsou Mash-upy... jsou to neuvěřitelně dokonalé "smíchaniny" :)
Seriál můžu vřele doporučit.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Haló, tady Indie
2. března 2013
další názory k seriálu

Vtipná pohodovka

Tak tehle seriál si s rasovými předsudky nebere servítky... Nemáte na callcentrum v americe? Nevadí! Za pár šupů můžete řídít callcentrum v Indii :D :D
Ne tak teď na vážno... Tenhle seriál se přesně hodí na čas, kdy nechcete moc zaměstnávat svůj mozek a pouze se unášet na pohodové vlně kvalitního humoru. Nejvíce mě tu oslovili hlášky a způsob jak na začátku seriálu "podávají" rozdíl mezi indickou a americkou kulturu ( v překladu ukazují jak chtějí být indové cool :D )

Celkové shrnutí: Mohu jen doporučit.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Posel ztracených duší
2. března 2013
další názory k seriálu

Posel ztracených duší :)

Abych pravdu řekla na tenhle seriál jsem chtěla koukat už jen kvůli tématu a samozřejmě samotné Jenifer. A bylo mi celkem jedno, že občas byl děj samotné epizody až trošku moc předvídatelný.
Téma duchařiny je mi blízké, ale na můj vkus je tam málo té "děsivosti". Příběh samotného seriálu, byl však velmi zajímavý a proto si ode mne seriál získal více než dobré hodnocení.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
25. února 2013
další názory k seriálu

Velký třesk :)

Docela hodně dlouho jsem se bránila tomuhle seriálu a říkala si co na tom všichni vidí, ale průlom nastal a já jsem nadmíru spokojená. Ikdyž od první série uběhlo dost času příjde mi tenhle seriál neustále 2. nejvtipnější....a to nemám moc ráda sitcomy. Sheldon je prostě klasa..sice někomu může přijít jeho neustálé asociální chování jako blbost (když je tak chytrý tak proč se neumí po tolika letech chovat k lidem), ale je to prostě jeho specifikum a bez toho by tenhle sitcom neměl takovou šťávu. Jako opozice proti Sheldnovi je tu také Penny (na můj vkus je její inteligence moc snížena oproti ostatním), ale její vtipné hlašky taky stojí za to :D . Leonard a Penny je vskutku páreček :D jejich neustálé situace ve vztahu docela odpovídající takovému spojení :D.

Na závěr: Určitě všem doporučuji :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
2 $ocky
30. ledna 2013
další názory k seriálu

Very funny..

Smát se od začátku do konce...tak to už se nepodařilo žádnému seriálu hodně dlouho.
Nejpovedenější sitcom za poslední dobu. Stala se z něj má další závislost.

Max a její dvojsmyslné a sarkastické řeči jsou prostě nej... Ne nadarmo se říká, že každá bruneta potřebuje blonďatou kámošku...v tomhle seriálu se to jen potvrzuje :)

Tohle opravdu stojí za shlédnutí!

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Mrtví jako já
30. ledna 2013
další názory k seriálu

Ten nejlepší černý humor

Tak zrovna tenhle seriál patří k mým nejoblíbenějším...Od úvodních titulků do konce každého dílu je to dokonalost. George a její humor se absolutně nedává srovnávat, její myšlenky jsou snad ještě vtipnější než to co vypouští z pusy. Celé dvě série byly příjemným strávením času až na závěrečný film, kde mě nejvíce iritovala herečka, kterou dosadili do role Daisy (prostě strašný výkon...) Upřímně jsem byla zklamaná, když tento seriál skončil už po dvou sériích. Podle mého názoru se z téhle myšlenky "smrtek" dalo vytěžit mnohem více.(autoři byly asi vyznavači hesla: Skončit se má v nejlepším...)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %