avatar uživatele

Carnastea

off
JménoSimona
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Carnastea
plakát
Galavant
10. ledna 2015
další názory k seriálu

A hero known as Galavant

Jo, jo, jo!!! Už od traileru jsem si byla jistá, že to bude něco a i kdyby přeci jen ne, tak aspoň ta ukázka je jedinečná a zaslouží si u mě 100%, protože mě tak rozesmála a tak krásně mi zvedla náladu a vlastně po každé, když jsem si ji pustila, takže ta má u mě místo a zařadila jsem si ji k srdcovkám.

Seriál po dvou dílem naprosto nezklamal, je skvělý, vtipný a roztomilý :) Galavant je užasnej, i když zrovna úžasnej není :) A kdo je můj favorit je King Richard, sice už od ukázek mi byl sympatický, ale jak vykoukl z toho kočáru a pak požádal, vydupal si a nechal si nohsledem unést manželku, vyhrál to na celé čáře :) Líbí se mi i Gareth, z ukázek jsem si myslela, že to bude bručoun, ale mile překvapil a kuchtík je taky perfektní :)

Takže doufám, že si seriál udrží kvalitu, písničky budou chytlavý jako úvodní a She'll Be Mine, souboje dál originální a prostě to bude dál super :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Hříšníci
2. března 2014
další názory k seriálu

Shameless

Seriál, u kterýho jsem první nevěděla, jestli do něj jít po shlédnutí první epizody. Nevadí mi nadávky, sex v tv, to vůbec ne, bylo to sice úžasný, ale možná jsem nebyla ve správným rozpoložení, tak jsem první díl nechala, ale celej den jsem na něj myslela a hned jsem pak měla jasno, jdu do něj a nelituju, protože jsem se do něj pak hned zamilovala. Každá postava je geniální, upřímná, ať už je to Frank, sobec, hajzl, ničema a chlap, kterej mě dokáže v tv překvapit jako nikdo jinej, nemá ani hranice, který by mohl překročit, kromě sebe mu až na pár občasných výjimkách na nikom nezáleží. Nebo třeba Fiona, která nazaváhá ani na vteřinu, když jde o to starat se o svý sourozence a přitom sama sebe ve vztazích prostě podvědomě ničí. Je to plný lásky, rodině na sobě záleží a ne tak, jak to v seriálech a filmech někdy bejvá, že prostě všechno je dokonalý, načinčaný, tady je to právě naopak, ale sourozenci se mají rádi, ať už dělají blbosti, kradou, ničí se, cokoliv. I když mám ráda všechny Gallagherovi, tak Debbie mi poslední dobou začíná dost vadit a to mě mrzí. Nemám ráda Karen, dřív mi tak nevadila, i mi ji bylo vlastně trochu líto, ale pak už fakt ne. Sheila a Jody jsou snad ti nejhodnější postavy, nemůžu si pomoct, jak se na sebe podívali v porodnici :) Seriál je to podle mě skvělej, můj druhý nejoblíbenější, postavy jsou skvělý, ať už hlavní nebo vedlejší. Za sebe doporučuju :)Veselejší díly střídají vážný, dojemný, ale celý je to úžasný, takže za mě 100%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
9. ledna 2014
další názory k seriálu

Spartacus = Simončina srdcovka

Co napsat k seriálu, který mám ze všech seriálů nejradši? Že ho přímo miluju :) Na seriál (hodnotím celý, včetně Bohů arény), jsem narazila, když byly odvysílané asi dva díly. Řekla jsem si vau :). Podobnost s tím, jak je natočený film 300, jsem neřešila, protože se mi to prostě líbilo. Zvláštní barvy, efekty a filtry. Krev, písek :) Do většiny postav jsem se hned zamilovala, ať už jsem jim nadávala nebo je chválila. Žádná z nich není černobílá a během sérií se neuvěřitelně vyvíjejí. Víte, komu máte správně fandit, ale přesto si zamilujete Batiata a držíte mu palce snad i u nohou, aby mu vyšlo, co si předsevzal, nedivíte se mu, jaký má vztah se svým otcem. Milujete způsob, jakým se dívá na Lucretii a ona se dívá na něj. Jakými intrikami jednají s těmi, které nesnáší. Jak využívají situace a jak si i myslíte, že víte, jak to bude a ono je úplně jinak :). Na dost dílů jsem se dívala bez mrkání a s otevřenou pusou, držela pěsti a pobrečela si, nejvíc u posledního a při slovech Lucretie v Bozích arény: „I´m far worse.“ jsem měla krásně husí kůži. K seriálu se ráda vracím, občas si pustím třeba jen kousek. Dost se mi i stalo prostě, že jsem si to musela zapauzovat, nějak vstřebat a zase pustit :) Pro mě srdeční záležitost :). Užívala jsem si při dalším shlédnutí ty slovní hříčky, jak třeba Titus říká něco o krvi a písku nebo když Ashur (miluju, jak se na ni dívá) říká Lucretii, že by ji nenechal padnout a to by fakt nenechal, tak se musela zařídit, miluju její výraz, když si pak jde za manželem. Skoro jsem jásala jako dav, když do arény znovu nastupoval Gannicus. Seriál se mi líbí a i to, že je na něm vidět, že si to tvůrci užívali a podle mě ho všichni dělali s láskou. Takže pro mě prostě něj seriál. PS: Omlouvám se za přemíru slova milovat :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
5. ledna 2014
další názory k seriálu

Buffy

Dřív, když seriál dávali v televizi, jsem naprosto nechápala, co na tom někdo má. Jenže po letech se ke mně seriál dostal znovu, v úvodním znění a já se zamilovala a jak do něj, tak do Wheedona :) Mám seriál ráda, ale pro mě spíš začíná až čtvrtou sérií. Postavy jsou úžasný, líbí se mi styl, smysl pro humor, že si ze sebe umí udělat i legraci. Pro mě nejlepší postavy jsou Buffy, která je prostě úžasná, a Spike, to, jak miluje Buffy, jaký má hlášky a ten jeho přízvuk :) Moje srdcovka :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Perníkový táta
5. ledna 2014
další názory k seriálu

Nic pro mě

Sice nerada hatím, když mě to nebaví, tak na to nekoukám, ale tady asi udělám výjimku, protože jsem viděla první tři řady, pořád jsem si říkala, že se to musí rozjet, má to tak skvělý ohlasy, když jsem si seriál hledala. Třetí sérii jsem skoro už jen přetáčela. Seriál se mi nelíbil. Hlavní postava mi nepřirostla k srdci vůbec. Jeho manželka mi od první vteřiny lezla na nervy, stejně jako její divná sestra. Syn mi byl sympatický. Ale u žádný (až na jednu výjimku, viz dál.) z postav jsem jakoby neviděla emoce, nemůžu si pomoct. Z ústřední dvojky mi víc seděl Jesse. Nejlepší postava pro mě osobně je Hank, ten mě bavil a líbil se mi, každou scénu oživil a měl krásnej vztah s Walterem Jr.. Hank mě fakt bavil, ale nedonutí mě to sledovat dál.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
40 %
plakát
Stoupenci zla
5. ledna 2014
další názory k seriálu

The Following

První díl mě naprosto usadil do židle a i následující dva, až jsem z toho měla takový divný mrazení. Až jsem si říkala, že to nedám, protože jsem se lekla tolikrát, až to nebylo hezký, ale vedlo to k tomu, že jsem se po letech přestala smát mámě, že se až tak bála u Sedm, že to nemůže vidět znovu, protože jsem na tom byla teď podobně :) Takže jsem si dala den pauzu a k seriálu se vrátila a viděla celou první sérii. Seriál má nápad, hodně zvratů, obrovské charisma Kevina Bacona, díky kterému mi ani nevadila v prvním díle a v jeho prvních minutách klišé tipu agent, co pije, vyhodili ho z práce a teď ho prosí, aby se vrátil, protože on je ten jedinej. A díky jeho charisma fandím tentokrát těm správnejm :) James Purefoy má taky charisma, pohled, přízvuk :), ale na mě, a to je co říct, je až moc psychouš teda :) Hrozně se mi líbila postava Debra Parker.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %