partlondra

off
JménoOndřej
Věk33 let
Bydliště
Twitter@PartlOndrej
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/paras77/
Poznámka
Názory uživatele partlondra
plakát
F1: Touha po vítězství
24. března 2022
další názory k seriálu

Trošku jiný pohled za oponu nejznámější závodní série

Jak popsat seriál po shlédnutí 4.série. Hlavní je asi napsat, že jsem se díky seriálu vrátil ke sledování tohoto famózního motoristického sportu.

Přesto, že samozřejmě musí Netflix zakomponovat vyhrocenost, wow efekt a další.. Přesto ukazuje závody z takového pohledu, který jako fanoušek nikde jinde zažít nemůžete. Trošku lépe se můžete vžít do kůže jezdců z obou pólů závodního pole a hlavně lehounce i do hlavy jednotlivých mozků jednotlivých týmů. Toto a Christian dodávají celému seriálu tu pravou šťávu, jelikož z nich charisma a bojovnost "stříká na všechny strany".

Seriál bych doporučil nejen fanouškům sportů na 4 kolech, ale i všem kteří máji rádi vzrušující zápletku a hlavně pořádnou dávku napětí, kdy se vám bude doslova vařit spousta oktanů v žilách.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Prokletá
22. července 2020
další názory k seriálu

Merlin, Merlin a hlavně Merlin

Čekal jsem od tohoto seriálu svěží vzduch do vod seriálového fantasy(Takový odlehčenější a ne úplně vážný Zaklínač), bohužel první polovina je spíš takové zmatené pobíhání po světě(Ten si myslím, že je velice povedený a scenérie kde se seriál odehrává musí potěšit nejedno oko) s množstvím dialogů, bez strhujícího děje.

Pokud překousnete první polovinu seriálu, tak se alespoň děj lehce rozjede, ale tempo je tedy vražedné (slušně se u toho usíná) až do konce.

Seriál si pusťte pouze v případě, že chcete naprosto vypnout a nepřemýšlet na dějem.

Něco málo k obsazení..Katherine Langford se zhostila této role docela obstojně, jen mi přijde, že chvílemi opravdu neví co hrát.. Merlin, Merlin a hlavně Merlin, něco k vysvětlení mého nadpisu - Gustaf Skarsgård je v této roli zase naprosto super.. Kdo si ho pamatuje a má rád z dob Vikingů, tak tato role je mu zase relativně ušitá na míru.. Hlavní záporák taky ujde, je takový strnulý, ale to vem čert.. Naprosto katastrofální a suveréně nejpříšernější herec z hlavních rolí je představitel Artuše, ten snad ani nemohl dělat casting. Strnulý, namašlěný hezounek bez hereckých vloh, při sledování jeho scén si budete škrabat oči z důlku.

Tak snad můj názor trošku pomůže těm, co se nemůžou rozhoupat zda sledovat či nesledovat.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Dark Matter
21. června 2015
další názory k seriálu

Zase ten Pilot

Jak já s láskou vzpomínám na Star Gate. Řekl bych lehká napodobenina seriálu Star Gate: Universe, jen s malou změnou, můžeme naprosto volně řídit loď, ale osobně nevíme kdo jsem. Postavy zatím docela suché, bez charakteru a předvídatelné. Děj bohužel také dost předvídatelný. Kulisy nevypadají zrovna na možnosti dnešní doby, ale to by zrovna mě úplně nevadilo, Dark M.. nevypadá vyloženě špatně. Rozhodně mu svoji šanci dám, těchto seriálů je bohužel na trhu rapidně málo. Za pilot i přes ne úplně pozitivní reakci dávám 80% a budu doufat v lepší zítřky.

77 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
69 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
80 %
plakát
Killjoys: Vesmírní lovci
21. června 2015
další názory k seriálu

Pilot

Poprvé jsem se rozhodl napsat názor po pilotu. Chemie herců u tohoto nového seriálu funguje a to bude hlavní věc na které bude Killjoys stavět. Akční scény rozhodně velké plus. Bál jsem se, že půjde o naprosto nudnou sci-fi, ale Killjoys překvapil a pilot má zajímavý náběh. Žádný seriálů pokud si pamatuji dobře s tématem vesmírných lovců odměn jsem neviděl(nevím jestli nějaké jsou), tento mě rozhodně potěšil jako milovníka Sci-fi.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Tým Škorpion
28. září 2014
další názory k seriálu

Pilot

Hezky zpracovaný, slušně zahraný, fungující chemie a humor mezi herci. Tento seriál má rozhodně potenciál pokračovat několik let, pokud dokáže udržet nastolené koleje pilotního dílu.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
Extant
27. září 2014
další názory k seriálu

Zajímavé

V počátku je seriál velice průměrný, ale pokud přežijete prvních 6-8 dílů Extant konečně dostane šmrnc. Konec řady rychle utíká a dostává zajímavý a napínavý nádech. Rozhodně bych doporučil tento seriál zhlédnout.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Z Nation
27. září 2014
další názory k seriálu

Rozporuplné

Nemyslím si, že by byl seriál úplně špatný. Bohužel pokusit se okopírovat walking dead, nedopadlo úplně dobře. Nemá ani napětí, ani atmosféru atd. WD ..

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
8 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
30 %
plakát
Forever
27. září 2014
další názory k seriálu

Pilot

Jeden z nejlepších pilotů (možná nejlepší) letošního roku. Rozhodně doporučuji shlédnout.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
The 100
1. srpna 2014
další názory k seriálu

Výborné

Nevěřil jsem seriálu stojícím na mladých hercích, první díl mě úplně nepřesvědčil, ale poté začal seriál malými krůčky růst a stalo se z něj velké překvapení letošní sezóny. Velké doporučení. Spousta zvratů, nádherné prostředí, úžasní herci a dobře vymyšlené postavy. Nejspíše pomohla knižní předloha.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Helix
1. srpna 2014
další názory k seriálu

Překvapení

Pro mě jedno z největších překvapení letošního roku. Skvělý děj, herecké výkony a dobře zvolené obsazení. Seriál vtáhne do děje a nepustí. Rozhodně můžu doporučit. Úžasně zvolený soundtrack. Helix každým dílem roste, těším se na další řadu.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
1/2
12