12. 2. 2013

Střípky: Doctor přidává dimenzi, více Castla a další!

Už dlouho jsme pro vás neměli žádné necastingové střípky. Je na čase to napravit a potěšit vás čerstvými zprávami ze zákulisí vašich oblíbených seriálů.

Více Castla i Chicago Fire

Letošní novinka Chicago Fire si nevede úplně špatně. Vidí to i NBC, které neváhá a kuje železo, dokud je žhavé.

Stanice seriálu objednala extra epizodu, celkem si tedy tuto sezónu fanoušci užijí plných 23 dílů.

Stejná pocta se dostala i hitu od ABC, seriálu Castle (Castle na zabití). Stanice si objednala jednu novou epizodu, v součtu tak současná pátá série bude obsahovat čtyřiadvacet dílů.

Staré tváře v novém hororu

Už je to oficiálně potvrzeno. Hlavní slečny American Horror Story, herečky Frances Conroy a Taissa Farmiga, se určitě vrátí ve třetí sérii!

Farmiga v první řadě ztvárnila mučenou dívku Violet. Conroy se objevila taktéž v první sérii, konkrétně jako duch služebné Moiry. Herečka nechyběla ani ve druhé řadě, kde na sebe vzala roli Anděla smrti.

Nyní se Taissa objeví ve zbrusu nové roli, informace o postavě druhé herečky zatím známé nejsou.

1600 Penn… zvoní umíráček?

Komedie 1600 Penn není žádným hitem. Seriál týdně přináší spíše podprůměrné výsledky a rozhodně to s ním v otázce další série nevypadá vůbec dobře.

NBC se rozhodlo, že tento týden plánovanou novou epizodu z programu vypustí. Místo toho stanice nasadí hodinový díl The Office (Kancl), který v květnu po devíti letech ukončí vysílání.

Jestli se vůbec 1600 Penn na obrazovky ještě vrátí, to stanice dosud neuvedla. Dá se ovšem předpokládat, že ano, jelikož půlhodinová díra v programu se zaplňuje dosti těžko. Ale jak jsme řekli na začátku, ve druhou sérii nedoufejte.

Znovushledání partičky z Party Down!

Už je to pár měsíců zpátky, co stanice Starz zrušila po dvou sériích a dvaceti epizodách svou kritiky vychvalovanou komedii Party Down (Párty na klíč).

Herecká partička si ale nehodlala dát farewell a komplet se sešla minulou sobotu během akce SF Sketchfest. Hvězdy Lizzy Caplan, Adam Scott, Ken Marino, Ryan Hansen a Martin Starr sdíleli jeviště, na kterém diskutovali o seriálu. Během toho měli na sobě své typické pracovní uniformy s růžovými motýlky.

Doctor Who přidává další dimenzi

Mílovými kroky se blíží padesáté výročí kultovního sci-fi seriálu Doctor Who. Stanice BBC oznámila, že v rámci takového výročí bude letošní výroční speciál vysílat ve 3D. A dokonce nejen v televizi, ale také v kinech po celé Velké Británii.

Zatím nepojmenovaný speciál se na obrazovkách objeví 23. listopadu, stejný den, ve který se vysílalo Doctorovo první dobrodružství. BBC také schválila televizní film, ve kterém plánuje použít extra záběry ze zákulisí a vytvořit příběh toho, jak se Doctor Who dostal do televize.

3D vysílání bude pro Doctora novinkou. Detaily o speciálu jsou zatím přísně drženy pod pokličkou. Zatím ani není jasné, zda se bude epizoda vysílat ve 3D také na BBC America.

„Už bylo na čase,“ řekl výkonný producent seriálu, Steven Moffat. „Současná technologie konečně dohnala Doctora Who. Ten má nyní k dispozici celou novou dimenzi, kterou může prozkoumávat.“


To je pro dnešek vše. Který střípek vás dnes potěšil nejvíce?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Heimdal

Heimdal

Tak za dalšího Castla jsem rád ale 1600 Pen se mi nezdálo jako úplný propadák takže mi ho je trochu líto
před 11 roky
Jaju

Jaju

Castle, Castle, Castle..... super zpráva :-)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

1600 penn se mi celkem líbilo. jako trip, kterého furt strkají do popředí, absolutně není vtipný, ale ti...
před 11 roky
Další články k tématu