28. 6. 2015

Broke: Nový seriál od scenáristy Dextera na AMC

Broke: Nový seriál od scenáristy Dextera na AMC

Kabelová stanice AMC si před pár dny objednala nové drama Broke, které se nechalo inspirovat předlohou dánského seriálu Bankerot. S adaptací přichází zkušený scenárista Clyde Phillips, který se podílel na vývoji seriálů, jako jsou například Dexter nebo Nurse Jackie (Sestřička Jackie). Objednáno bylo 10 epizod, jejichž premiéra je naplánována na rok 2016.

Seriál vypráví příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se naposledy pokusí splnit si svůj sen a otevřou si tak vlastní restauraci. Jeden z nich je úžasný šéfkuchař, který má však problémy s mafií a se zákonem. Ten druhý je nejlepším sommelierem ve městě a také ovdovělým otcem dospívajícího syna. V seriálu nebude chybět široká škála témat, která zahrnují přátelství, otcovství, smutek, krádeže, žhářství, drogy, nevěru, vraždu, lásku a prudce originální vaření.

„Clyde Phillips je velmi talentovaný tvůrce, kterého známe a obdivujeme už léta. Během své práce na Dexterovi a Nurse Jackie nám několikrát předvedl, že má schopnost vytvářet komplexní a nedokonalé postavy, které jsou přesto neodolatelné. Těšíme se, až tuto svou schopnost nasadí i v Broke,“ uvedl prezident stanice AMC, Charlie Collier.

Produkce se ujmou AMC Studios a Lionsgate ve spolupráci s Clyde Phillips Productions. Funkci výkonných producentů budou plnit Clyde Phillips, Piv Bernth (The Killing) a dvojice Henrik Ruben Genz s Malene Blenkov, kteří se podíleli na již výše zmíněné předloze dánského seriálu Bankerot.


Zaujal vás tento nový seriál? Přidáte si ho do svých watchlistů nebo počkáte až na první recenze?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Scenárista Dextera + AMC = jdu do toho. :-) AMC mě zatím nezklamala, tak doufám, že se Broke vydaří.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tak do toho jdu také,téma vypadá zajímavě,uvidíme
před 8 roky
Další články k tématu