15. 2. 2018

Tipovačka Kdo přežije 2016/17: Vyhodnocení

Tipovačka Kdo přežije 2016/17: Vyhodnocení

Tipovačka 2016/17 je konečně uzavřena! Trvalo to jen o půl roku déle, než by mělo, ale stanice NBC konečně vyřkla (pozitivní) ortel nad poslední nerozhodnutou novinkou Midnigt, Texas, takže tipovačku můžeme ukončit a zrekapitulovat.

Hry se zúčastnily týmy SerialZone, CW Zone, Gorilla, neXtWeek, HBO a Edna. Samozřejmě i všichni tipující u nás vytvořili vlastní tým Lidu.

Co se týče celkového množství správných tipů, s přehledem vítězí HBO, které má z 41 seriálů celkem 24 správných tipů. Následuje Lid s 22 tipy a o třetí místo se dělí SerialZone a Gorilla s 21 správnými odpověďmi.

My ale nehrajeme na pčet správných tipů, ale na celkové megaskóre. To se vypočítává v závislosti na tom, kolik lidí tiplo správně a kolik špatně. Pro představu: Pokud prodloužení seriálu tipuje 51 % lidí a 49 % je pro zrušení a seriál nakonec prodlouží, všichni, co správně tipovali, dostanou 49 bodů. Pokud je poměr pro prodloužení 98:2 a seriál je nakonec zrušen, ty dvě procenta lidí, co tipovaly zrušení, dostanou 98 bodů. Naopak ti, co by tipovali prodloužení, by se v tomto případě (prodloužení) mohli radovat jen ze dvou bodů.

Co se týče megaskóre, z vítězství se raduje tým Gorilly1046 body. Druhé místo obsazuje neXtWeek s 1013 body. Třetí místo s 994 body patří Edně. Vidíte, že jde o úplně jiné pořadí než u celkových správných tipů!

Samozřejmě známe i vítězné jednotlivce, kteří by si klidně mohli dát sportku a měli by velkou šanci, že se z nich stanou milionáři :-) Celkem se tipovačky zúčastnilo 1743 registrovaných uživatelů. Z těch si nejlépe vedl uživatel dlhdj, který ostatním ujel o parník. Měl 32 správných tipů, které mu nahrály megaskóre 1603 bodů, gratulujeme! Na druhém místě skončila uživatelka teri28. Ta dokázala tipnout 30 správných osudů a vysloužila si skóre 1518 bodů. O jeden tip ménět, tedy 29, má bronzová corine, která získala 1466 bodů.

Když se podíváme na seriály, u kterých se nejvíce lidí zmýlilo, je jich hned několik.

Seriály, kterým se hodně věřilo, ale nakonec byly zrušené:
Chicago Justice – 78 % lidí tipovalo prodloužení
The Blacklist: Redemption – 77 % lidí tipovalo prodloužení
Frequency – 75 % lidí tipovalo prodloužení
Time After Time – 70 % lidí tipovalo prodloužení

Seriály, které byly prodloužené navzdory tomu, že tomu věřil málokdo:
Marlon – 77 % lidí tipovalo zrušení
Great News – 76 % lidí tipovalo zrušení
The Mick – 73 % lidí tipovalo zrušení
Kevin Can Wait – 72 % lidí tipovalo zrušení
Trial & Error – 71 % lidí tipovalo zrušení

Tak, teď nezbývá čekat, jak dopadne naše aktuální tipovačka 2017/18! Jak jste v loňském ročníku dopadli vy? :-) Na své výsledky se můžete podívat na stránce tipovačky.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
TerriEstrabao

TerriEstrabao

25 správných tipů a megaskóre 1305. Za mě teda rozhodně spokojenost na to, jak často jsem tipovala. :D
před 6 roky
sarhod79

sarhod79

Zatím moje nejhorší ze všech tří ročníků, kdy jsme se zúčastníla, 21 správných tipů a 909 bodů, jsem zvědavá...
před 6 roky
Adush112

Adush112

Poprvé, co se mi tipovačka povedla :) 26 správných tipů a megaskóre 1418 :) lepší megaskóre má jen 5 lidí :)
před 6 roky
Další články k tématu