20. 2. 2014

Doctor Who: Dočkáme se v nové sérii Daleků?

Doctor Who: Dočkáme se v nové sérii Daleků?

Jak všichni fanoušci jistě ví, Dalekové jsou Doctorovi nesmiřitelní protivníci. Velmi podstatnou roli sehráli nejen v epizodě, ve které se s rolí Doctora rozloučil Matt Smith, ale i v průběhu celého příběhu Doctora Who. Nabízela se tak možnost, že je tvůrci nechají chvilku odpočinout, aby se vrátili v plné síle. Čas na odpočinek však pravděpodobně nedostanou.

Podle nejnovějších zpráv se tito rivalové znovu utkají hned v osmé sérii. Hlavním důvodem je údajně žádost nového Doctora Petera Capaldiho. Daily Star přišel s informací, že Capaldi sám požádal tvůrce, zda by mohli tyhle nezničitelné plechovky zakomponovat do příběhu. Je totiž jejich fanouškem už od dětství. Protože tvůrci nechtěli nového Doctora zklamat, rozhodli se Daleky do nové série začlenit.

O osmé sérii už víme, že nebude rozdělena na dvě části a dočkáme se jí v celku. Mimo to víme i jak bude nový Doctor vypadat. Na internet už unikly i fotky z natáčení nové série. Díky nim je jisté, že se dočkáme také oblíbené dvojice společníků Straxe a Madame Vastry. Nezbývá tedy, než vydržet dlouhé čekání a následně odhalit, jaký bude Doctor Who s Peterem Capaldim v hlavní roli.


Těšíte se na novou sérii s novým Doctorem? Máte rádi Daleky? Nebo jiné nepřátele, a které?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
24ron24

24ron24

Naprostý souhlas s prvým aj druhým riadkom.
před 10 roky
Leslie

Leslie

Když jsem poprvé při sledování Doctora narazila na Daleky, musela jsem se smát. Nepůsobí tedy příliš...
před 10 roky
Klik

Klik

Vo Weeping angels dúfam aj ja, tu si moji najobľúbenejší :) ... Aj ja som čítala že vraj by sa tam mala...
před 10 roky
Další články k tématu