19. 10. 2015

Chicago Med přibírá doktorku od konkurence

Chicago Med přibírá doktorku od konkurence

Novinka Chicago Med ještě ani nezačala, zprávy o obsazení se ale rojí jedna za druhou. Nejnovějším přírůstkem tohoto lékařského dramatu je herečka Julie Berman.

Herečka byla obsazena do nové vedlejší role v očekávaném spin-offu Chicago Fire. Ztvární zde jednu z lékařek, a to dokonce velmi nadanou lékařku. Její postava se jmenuje Toni Zanetti. Toni je chytrá a sebevědomá chiruržka, která nestrpí hlupáky. Je sexy v nemocniční uniformě, nebojí se ale ani ukázat nohy ve vysokých podpatcích. Díky svému sebevědomí dokáže získat pozornost, kdekoliv se objeví. Doktorka Zanetti se poprvé objeví ve třetí epizodě.

Herečka je seriálovou veteránkou, osm let hrála v soap opeře General Hospital, která jí vysloužila tři vítězství v cenách Emmy. Kromě toho hostovala např. v seriálech Jane the Virgin nebo Two and a Half Men a aktuálně ji můžeme vídat v nové komedii od Hulu, Casual.

Chicago Med má na stanici NBC premiéru 17. listopadu.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu