16. 3. 2012

"Michael Mancini" v Glee & Felicia Day v Supernaturalu

"Michael Mancini" v Glee & Felicia Day v Supernaturalu

Odcizeného otce postavy Marka Sallinga ve FOXáckém seriálu Glee ztvární hvězda (původního) seriálu Melrose Place, Thomas Calabro. Návrat dr. Michaela Manciniho na televizní obrazovky se bude konat v 18. epizodě, čili někdy v dubnu. Puckovu mamču (Gina Hecht) už známe, objevila se během 1. řady (epizoda Mash-Up).
Rodinná shledání se zřejmě stala hlavním tématem třetí řady, během níž jsme stihli poznat rodiče Rachel, Mikea, Sama a Emmy. A až se seriál po 7týdenní (!) pauze vrátí (10. dubna), v roli Coopera Andersona, Blainova (Darren Chris) staršího bráchy, bude debutovat Matt Bomer (Chuck, White Collar).

Ve 20. epizodě Supernaturalu (The CW), „The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo“, která svým názvem odkazuje na díl úspěšné knižní trilogie Steiga Larssona a měla by jít do éteru 27. dubna, si zahostuje americká herečka Felicia Day. Jako amatérský počítačový hacker se postava Felicii „nevědomky zaplete do problémů Deana (Jensen Ackles) a Sama (Jared Padalecki).“ řekla výkonná producentka Sera Gamble. „Je to klasický příběh o každodenní dívce, která nechce být v pozici, že musí hlásit úřadům nekalé praktiky na svém pracovišti.“
Kromě seriálů (Buffy, the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů), Eureka, Dollhouse (Dům loutek), Dr. Horrible's Sing-Along Blog) si Felicia zahrála také v několika filmech (Bring It On Again (Bravo Girls: Opět v akci) či June).

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu