avatar uživatele

haroska

off
JménoIlona
Věk35 let — narozeniny slaví za 40 dní (Rak)
BydlištěPraha
Twitter@Haroska
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/120117731340331/
Poznámka
ilus.smidova@gmail.com
Názory uživatelky haroska
plakát
Zoufalé manželky
7. ledna 2012
další názory k seriálu

Zoufalé na tom je jen to, jak to bezmezně musíte milovat

Na oko obyčejný US seriál, z obyčejného města o obyčejných rodinných potížích. Ale za vším je toho o tolik víc. Nejen, že každou sérii provází jedna prapodivná událost,což diváka neustále drží v pozoru, ale všechny hlavní představitelky jsou tak uvěřitelné a zábavné, že je prostě pořád na co koukat. Za sebe musím říct, že nejlepší je prostě Bree, to je takový klasik, že to nemá obdoby.S její schopností za jakýchkoliv situací vše s ledovým chladem (a hlavně humorem) vyřešit, se řadí mezi mé nejoblíbenější seriálové postavy vůbec. Škoda jen, že tenhle rok seriál končí. Jsem přesvědčená, že i pro další roky by měl co nabídnout.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
85 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
One Tree Hill
7. ledna 2012
další názory k seriálu

Všechno krásné jednou končí

Původně středoškolský seriál (postupem let se jednotlivé série měnily na spíš dospělejší styl), který je plný milostných i rodinných vztahů, skvělé muziky, intrik, krásných lidí, perfektních modních doplňků. Uznávám, že prvních 5. sérií jsem bezmezně milovala a shlédla je jedním dechem. Od zmiňované 5.série šla úroveň seriálu trochu dolů. 8. série už v dialozích a zápletce bohužel hodně slabá. Čeká nás poslední série, a i přes to, že úroveň už není taková, jsem nedočkavá, jak to všechno vlastně dopadne.

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
70 %
plakát
Dexter
7. ledna 2012
další názory k seriálu

Nejmilovanější vrahounek všech dob.

Nemám ráda nic, kde je krev. Nemám ráda nic, kde je násilí. A přesto, tenhle seriál se mi zaryl pod kůži tak, jako dlouho nic. Je to úderné, neotřepané, napínavé, smysluplné,bohaté na zajímavé postavy, správně ujeté. A nevím jaká všechna další superlativa. Jako nejlepší sérii vidím tu, kde řádil vrah Trinity - geniálnííí!! Neznám nikoho, kdo by se na to nevrhl a nezačal na tom ujíždět.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Private Practice
7. ledna 2012
další názory k seriálu

To, na co se prostě těším!

Už od prvního roku, co televize ABC spustila tenhle spin off chirurgů(kteří jsou pro mě naprostou srdcovkou) jsem si tenhle seriál zamilovala. Rok od roku jsou lepší a lepší, a aktuální řada s drogovou závislostí je teda opravdu napínavá. Doufám, že si svojí laťku udrží a bude mě hřát ještě po několik let :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Super drbna
2. ledna 2012
další názory k seriálu

Nová řada jde nahoru

Tak jako tu v mnohých názorech padlo, ano úroveň šla opravdu tendenčně dolů a dolů. po 4. řadě jsem byla zklamaná víc než dost Musím však uznat, že kvůli Blair a Chuckovi jsem se k 5. řadě vrátil a plane ve mě opět ta seriálová láska, která vzplála v 1. Série odsýpá, je tam napětí, intriky,dobré dialogy a zas se to sumíruje k tomu Chuck and Blair napětí. Když to srovnám s jinými seriály CW ( třeba 90210 - to už je fakt sh*t),jsem tu nadmíru spokojená.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
13/13
1 ... 78910111213