avatar uživatele

haroska

off
JménoIlona
Věk35 let — narozeniny slaví za 40 dní (Rak)
BydlištěPraha
Twitter@Haroska
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/120117731340331/
Poznámka
ilus.smidova@gmail.com
Názory uživatelky haroska
plakát
Terra Nova
31. května 2012
další názory k seriálu

Země nezemě

Krásná výprava, krásné lokace, skvělých pár dinosaurů. Po slibném traileru jsem se neskutečně těšila na celek, dostalo se mi hned několik zklamání.

1) Nerozbitná rodinka - nevím, zda je tohle nějaký novým trendem ve výpravných seriálech, ale mě už tyhle nezničitelné rodiny, které spolu překonávají hory i doly lezou krkem.

2) Místy slabé, až kýčovitě vypadající triky - ano, na seriál je to promakané neuvěřitelně. Přeci jen bych ale očekávala, že když je seriál založený na dinosaurech a akci, budou veškeré scény uvěřitelné. Bohužel ve mě někdy ty triky vyvolávali smích.

3) Pořádná akce a tajemno se rozjíždí až v půlce - ze začátku byl seriál dost nesmělý, v každém díle nějaký menší dílčí problém a něco pořádnějšího jsem postrádala. Když se konečně něco začalo na plno řešit a konec vypadal i na velmi slibné pokračování, stanice Fox oznámila, že do další sezóny už zelenou seriál nedostane. Škoda škoda škoda

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
V
31. května 2012
další názory k seriálu

V

Původní originální sérii neznám, takže nemohu srovnávat. Nicméně jsem byla seriálem "V" uchvácena a to nemám, opravdu nemám ráda sci-fi.
Nicméně tohle je takové netradiční - zajímavý nápad, milé herecké obsazení a celkem (na seriál) obstojně zpracované triky.
Samozřejmě, že bychom v příběhu ještěrek, které chtějí v lidských schránkách vyhubit lidstvo našli řadu neduhů. Ale já se bavila tak, že jim je ráda odpustím a budu ještě dlouho smutnit nad tím, že neobnovili seriál pro 3. řadu.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Xena
31. května 2012
další názory k seriálu

Princezna nevkusu

Budu tu asi jediná, ale pro mě je tohle jedno z největších utrpení, které jsem u obrazovky musela snášet.
Neskutečně pitomé dialogy, stupidní jednání hlavní hrdinky i její pomocnice a moudra, která jsou jasně řečená (protože jinak by to nikdo v náznaku nepochopil), mě taky neuchvacují. Tohle by měli zakázat a Cool to neměl nikdy znovu vysílat.

46 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
46 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
10 %
plakát
Laskavý dotek
31. května 2012
další názory k seriálu

Vkusně podaná sexualita

Už jen z úvodní fotky seriálu by někdo mohl očekávat až přes míru lechtivé scény. Nicméně se tu dočkáte pouze neskutečně okouzlující Hewitt - a je to dobře!
Seriál naštěstí nestojí jen na uspokojování zákazníků ( stále mi není jasné, v čem to přesně spočívá), ale také na mezilidských vztazích a rodině.
Je to příjemná oddechovka a já jsem určitě nadšená, že comeback na obrazovky se Jen tak skvěle povedl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
The Voice
31. května 2012
další názory k seriálu

Adam Levine

Rozhodně jedna z nejlepších reality show a hlavně bezpochyby nejlepší pěvecká soutěž vůbec.
Celkový koncept je spravedlivý - v úvodních kolech porota není ovlivněna vizáží ani nějakým vyjadřováním soutěžícího, pouze zpěvem. V dalších kolech je pořád selekce soutěžících značně ovlivňována odborníkem (porotou). Takže do finále se vždy dostanou diamanty.

Jako bonus navíc je ještě perfektně sehraná porota, která je vtipná, okouzlující a... co si budeme povídat, Adam Levine je jen jeden:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Ženatý se závazky
31. května 2012
další názory k seriálu

Lepší si děti nepořizovat :)

Komedie o taťkovi a jeho penězi nikdy nenasycené rodince je už nehynoucí klasikou a pobavit musí prostě každého.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Everwood
31. května 2012
další názory k seriálu

Sladkobolné drama...

Od samého začátku až do konce má seriálek naprosto pomalé, plynulé, takové rodinné tempo. Žádná z postav není vyloženě stupidní nebo rušivá a žijou si svými poklidnými životy, ve kterých se, tak jako u každého z nás, občas objeví nějaká citová, zdravotní nebo jiná životní komplikace.
A v tom právě podle mě tkví kouzlo tohohle seriálu - každý se s ním(s nějakou postavou) dokáže v určitém momentu ztotožnit.
Rodinné drama určitě nikoho neurazí a v mnohých případech dokonce velice nadchne.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Julie Lescautová
31. května 2012
další názory k seriálu

Slabota

Stupidně vymyšlené kriminální případy - jeden jako druhý - naprosto neoriginálně a nerafinovaně vyřešené. Když k tomu ještě vezmu v potaz vedlejší dějovou linii, ve které o stupiditu soutěží hlavní hrdinka a její děti, dostanu podívanou, o kterou vážně nemám zájem.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
30 %
plakát
Without You
31. května 2012
další názory k seriálu

Pastva pro oči i duši

Without you je pouze kratičkou minisérii(přesně třídílnou) z britské produkce. Už to , alespoň pro mě, v podstatě slibuje slibnou podívanou.
Na oko klasický vyšetřovací příběh - manžel zemře a začíná hon na vraha, kde z toho nejpravděpodobněji na vraha vypadá manželka. Zápletka je však tak postupně odkrývaná a tak pečlivě propracovaná, že do poslední chvíle netušíte, kdo vlastně je a není vrah, komu věřit a komu ne.
Když k tomu přidám ještě naprosto fascinující výkon Anny Friel, dostanu opravdovou pastvu pro oči. Hlavní hrdinka tu skvěle předvádí reakce na ztrátu svého milovaného - otupělost, bolest, šílenství. Stejně tak i křivdu z obvinění, že vražedkyní je ona a stejně tak reakce na okolí, které si myslí, že se naprosto zbláznila.
Všem, kteří mají rádi inteligentní detektivky ve velmi netradičním zpracování, tohle vřele doporučuju.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Smash
5. dubna 2012
další názory k seriálu

Rozhodně ne GLEE

po prvních třech dílech jsem byla na rozpacích. Veškeré recenze, upoutávky, reklamní lákadla se skloňovala se slovem "GLEE". Což bylo jasné - seriál, ve kterém se zpívá, není zrovna obvyklým konceptem. Když jsem se konečně po pár dílech oprostila od srovnávačky S Glee (které osobně miluji), byla jsem mile překvapena...

Seriál, který ukazuje veškeré stránky Brodwaye má mnoho co nabídnout. Barvité postavy, perfektní hudbu a melodie, dřinu, kterou cesta ke slávě skýtá, a zapeklité milostné vztahy. Už teď se moc těším na řadu druhou.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %