avatar uživatele

enisek

off
JménoInka
Věk
Bydlištěchrudim
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky enisek
plakát
Námořní vyšetřovací služba
29. prosince 2014
další názory k seriálu

Ziva a Kate

NCIS je prostě jiná kriminálka. Prostředím, ve kterém působí a které většina z nás na vlastní kůži nepozná. Vyšetřovacím týmem, který se za všech okolností tak nějak správně doplňuje. Nebo tou šílenou vědkyní, na která prostě nikdo nemá.
Nebudu psát o každém členovi týmu hned ze dvou důvodu. Za prvé každý člen týmu je svůj, zajímavý a něčím výjimečný. Za druhé divák si určitě najde svého oblíbence.
Co napíšu je, že jsem byla fanda Kate a když ze seriálu odešla, prostě mi dlouho něco scházelo. Ale scény mezi Zivou a Tonim jsou tak nenapodobitelné. A bez nich by NCIS prostě nebylo kompletní, takže jsem ráda, že přišla a posunula seriál o kousek blíž k dokonalosti.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Newsroom
14. února 2013
další názory k seriálu

zprávy, na které se těším

Newsroom jsem objevila naprostou náhodou, až když byla odvysílaná celá první série. Pak jsem ji zvládla na jeden zátah.
Nejsem si jistá, který herecký výkon mě potěšil víc. Emily Mortimerová jako Mackenzie a Jeff Daniels jako Will září. Přesto by bez vedlejších postav nebyl Newsroom tím stejným seriálem. Don, který by pro zprávy udělal cokoliv, v těsném závěsu za ním Meggie a Jim. Asi nejvíc se mi však z vedlejších postav líbí Sloan, geniální ekonomická analytička, která vypadá jako modelka z titulní stránky se prostě tvůrcům povedla.
Samozřejmě že jako každý jiný seriál některé potěší, nadchne, jiní se u něj budou nudit. Některá z témat mi přišla příliš americká.
A pokud by podobné zprávy existovaly u nás. Hodinku bych jim ráda věnovala. Na zprávy bych se dívala pravidelně a s velkou chutí.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Mezi životem a smrtí
13. února 2013
další názory k seriálu

šeď, šeď a průměr

Obvykle nehodnotím seriál po prvním díle, ale protože vím, že tady už další díl určitě neuvidím, tak se do toho pustím. Po přečtení obsahu a zkouknutí traileru jsem se těšila, herci, které mám ráda, a téma, které slibovalo hodně. O to víc jsem byla zklamaná po pilotu. Po prvních 5 minutách jsem si nebyla jistá, koho z "hrdinů" bych praštila radši, všichni mi neskutečně lezli na nervy, od šéfa, který shazuje podřízené, přes doktora Wonga, jeho stážisty a jejich parodii na angličtinu až po "nejlepšího" doktora na světě s vzhledem boxera. Možná kdybych se tak netěšila, seriál by se mi mohl líbit. Takhle mi zapadl do průměru, na který se určitě nechci koukat.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Beverly Hills 90210
7. dubna 2012
další názory k seriálu

názor

Asi jsem s tímhle seriálem prostě minula. Jsou ty, ke kterým se vrátíte klidně po letech a řeknete si: Jo to byla sranda nebo proč sem se na to proboha díval/a. Ale tenhle ve mě nezanechal vůbec nic. Přiznávám, že jsem viděla jen pár dílů, ale po těch letech si z něj pamatuju jen to, že jsem chtěla Dilenovo Porche.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
20 %
plakát
Berlín, Berlín
7. dubna 2012
další názory k seriálu

Kdysi dávno...

Nějaký pátek už to bude, co jsem tenhle seriál viděla. A strávili jsme spolu nejedno příjemné odpoledně, kdy mě zachránil před učením. Prostě příjemná oddychovka

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
19. prosince 2011
další názory k seriálu

Kde se ta matka fláká

Doufala jsem, že tenhle seriál zaplní místo, které zbylo v mém seriálovém rozvrhu po Friends. A nějaký čas se to téhle partičce 5 kamarádů dařilo. Ale čím déle se hledá "matka", tím víc mě to nebaví, a bohužel už to nezachrání ani Barneyho Legen ... wait for it ... dary nebo Suit up!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Přátelé
19. prosince 2011
další názory k seriálu

And the winner is ...

Co napsat, abych neopakovala ostatní názory. Asi nic =). A teď vážně, tenhle seriál určitě patří mezi ty nejlepší sitcomy. Každá postava má své kouzlo a skvěle zapadá do party (včetně Rachel, která mi zezačátku nehorázně lezla na nervy), ale co jsem si opravdu zamilovala byli a jsou hostující hvězdy. A samozřejmě Janice a její Ach, můj bože...

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %