avatar uživatele

plne

off
Jméno
Věk29 let (Rak)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele plne
plakát
Doubt
17. února 2017
další názory k seriálu

Po pilotu

Zatím jsem viděl jen pilot a během sledování mi vyvstalo na mysli několik otázek... a když už o nich mluvím tak jich tu pár napíšu.

1. Tam jsem se měl smát?
bylo tam několik okamžiků kdy bylo jasné že scénáristé tam napsaly něco vtipného...ale asi jsem trochu pomalejší protože jsem to nepochopil

2. Co mi to jen připomíná?
že by pokus o předělání seriálu Boston Legal (Kauzy z Bostonu) - možná to budu jen já ale opravdu mi to v některých momentech BL připomíná.

3. O co tam jde?
Je to právnické drama... romanticko-právnické-kdovíco... jako o ty případy tam asi zas tolik nepujde, teda krom toho hlavního který řeší Katherine Heigl...takže vztah hl. postavy k obžalovanému jak to naznačuje popis seriálu?

3.1. podotázka: to je ten "hlavní" případ tak nudný že tam řeší i vedlejší případ?
Ano je...

4. Co mají s tim kolem??
Naprosto jim žeru i s navijákem že hl postava jede přes celý NY na kole (ve sportovním) ,samozřejmě je všem nebezpečná (což je prý vtipné), a pak když dorazí před soudní budovu převleče se na chodníku (najednou jsou ze sportovního oblečení elegantní šaty) není vůbec zadýchaná, ikdyž zřejmě jela 200 km/h, je perfektně upravená, učesaná a je ready všem nakopat zadky. To jako vážně?

5. hl. postava je asi Katherine Heigl (Sadie) co?!
Řekl bych že jo, ale z pilotu se mi zdá že jsou tam hl. postavy 2.

6. Kolik dílů odvysílají než to oficiálně zruší?
Asi to má být něco napůl romantického a napůl právnického. Třeba to jsem jen já...třeba jsem měl jen blbou náladu při sledování pilotu...ale pokud se to nezlepší tak tomu moc nadějí nedávám. A to že do hl. role dají LGBT postavu je myslím nezachrání v Orange is the new black hraje podle mě Laverne Cox dobře ale tdy nic moc...
- nejsem žádný znalec ale ty herecké výkony byly podle mě tky nic moc...

Ale abych nebyl jen negativní tak alespoň z poloviny to nebylo špatné... Katherine to člověk věří dyť to neni ledajaká herečka...a ten scénář/námět tky neni špatnej jen to nejspíš nebude můj šálek čaje...
A navíc vždy když se někomu snažíte doporučit seriál tak první co řeknete je "ty první díly jsou na nic ale pak je to lepší" ale mě ten pilot docela znechutil myšlenku že bych se kouknul na další díly.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Amyino plodné lůno
18. února 2016
další názory k seriálu

Amy Amy Amy...

Tady je hodnocení docela těžké ikdyž její humor zbožňuji tak tady to není zas tak slavné. Navíc pořady kdy jde hlavně o humor se těžce hodnotí.
Při různých skečích je to spíše úsměvná oddychovka, ale když s někým dělá interview, ať už náhodná osoba na ulici nebo pozvaná "zajímavá" osoba do baru/studia :D, už je to o něco lepší a vtipnější.

S každou sérií roste popularita tohoto pořadu a podle mého se i lépe(vtipněji) učí psát skeče. Což také sama o sobě říká, že neumí pořádně psát skeče.

Proto nevím to že mám rád Amy mě nuí dát vyšší hodnocení ale protože je pro mě Inside Amy Schumer zatím jen příjemná oddychovka dávám 65%, což je zaokrouhleno 70 :).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Show Catherine Tateové
18. února 2016
další názory k seriálu

Catherin miluji tě! :D

Super. Nádhera. Boží. Vtipný. PřízvukY! Lauren.
Opravdu nevím co víc dodat. Jeden z mála skečseriálů které mě nadchly.

Uff. Tak teď když jsem se trochu uklidnil mohu to vyjádřit jinýmy slovy.
Na Catherine Tate jsem narazil u Doctora Who v tu chvíly jsem si jí zamiloval a věděl jsem že ona je ta pravá. :D Od Doctora odešla a já hledal její další seriály. A tehdy jsem našel tento podle mě u nás velmi neprávem opomíjený seriál, který natočila ještě před tím než se oběvila u DW.

Teď už však o seriálu. Catherine Tate a její The Catherine Tate show je v anglii velice známá, ale u nás nic moc. Řekl bych že je to také proto, že jsou jen k pár dílům české titulky. A sledovat Britský seriál kde přízvuky a odkazy na Britské, zkráceně, "věci" jsou častou pointou vtipu, docela oříšek.

V seriálu se objeví spousta postav od školou povinné Lauren, hádavý a líný teenager, přes Bernie, vulgární vlezlou sestru, až po Nan, babičku která neustále uráží a kritizuje ostatní. Různé postavy a situace které vás pobaví proto by jste si to neměly nechat ujít.

Když to zkrátím. Máte rádi Britský humor, přízvuky, které Catherine umí velice dobře zahrát, a chcete se dobře zasmát? Tak si to honem upalujte pustit! Ale pořád to platí spíše pro angličtináře jelikož je zatím přeloženo jen 6 dílů (1. série).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Profesionální lháři
18. února 2016
další názory k seriálu

Moje "dilema" mezi několika věcmi....

Zkouknul jsem první řadu a 2 díly z druhé série. Ale jen díky tomu, že jsem tomuhle seriálu dal 14 šancí...

Podle mého názoru je HOL hodně dobře natočen, začínám tady cítit ale, ale něco tomu chybí. Vždy když jsem si pustil některou z epizod úplně jsem zapomněl, že jde o půlhodinovku a vždy na konci epizody jsem byl překvapen, že už to končí. Zejména protože epizoda končí a já pořád nevím o čem ta epizoda byla. Zkouknul jsem první řadu a pořád nevím o čem je ten seriál. Teď doopravdy snaží se zaměřit na jejich práci, nebo na jejich soukromé životy? Anebo se zaměřuje na obojí. Což podle mě tdy ale nějak nefunguje, nebo alespoň ne u mě.

Teď trochu odbočím. Docela mi to připomíná Podfukáře, a další seriály, kdy hl. hrdina "pauzne" scénu a vysvětlí "o co tam go". Což se mi líbí, protože jim to dává možnost aby vysvětlily tu "nudu" nemusely to okatě vplétat do dialogů a postavy se tímpádem chovají víc reálněji protože jim "to" došlo a nemusí hloupě nahlas dělat "jooo už to chápu, takže uděláme...". A to je plus. Navíc tenhle typ seriálu ve stylu "jak to chodí u šéfíků kdy hl. hrdina nám 'obyčejným smrtelníkům' dá nahléhnout pod pokličku" zbožňuji.

A tak si po první sérii, konečně, říkám "takže tam pude o jednu 'věc' která se bude řešit v průběhu série mezi dalšíma věcma".
A tady je to moje dilema. Nemohu se rozhodnout jestly by ty díly měly zkrátit nebo prodloužit. Jelikož na jednu stranu to podle mě moc protahují a většinou je tam nuda, anebo by tam měly něčeho dát víc, buď z toho osobního života, nebo z toho personálního. Jinak mi to tu prostě nesedí.

Tady je další věc, seriál vyjíždí ze "stanice jménem pátá série". Je to proto, že se to dějově zlepšilo, anebo to pořád táhnou jen herci? Nevím a nemám moc chuť to zjišťovat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Hudební masakry
13. února 2016
další názory k seriálu

Zajímavě nezajímavé...

Při přehrávání jednoho z dílů jsem si myslel, že usnu.
Za 1. mluví o muzice kterou neposlouchám, pokud tedy babička nepřepne na Šlágr, (a ano všichni, kteří se na tento pořad podívají budou, samozřejmě, tvrdit že to neposlouchají :D).
A za 2. mluvil takovým tím nudným nevýrazným hlasem. Podle mého názoru.
Ale po shlédnutí dalších dílů, jsem si na to zvikl a už to nebylo tak nudné.

Ikdyž jsem výše moc neopěvoval tenhle pořad, rozhodně všem doporučuji si to pustit.
Protože tenhle pořad si zaslouží aby jste se na něj podívaly, nebo případně jen věděly o čem je. Můj hlavní důvod je ten, že jsem zatím neviděl někoho otevřeně a pravidelně mluvit o této "muzice".

A teď k mému hodnocení. Dávám 50% protože ikdyž nemluví o ničem zajímavém nebo převratném. A ti, kteří pravidelně sledují pořad Jardy Konáše o "muzice" mají stejný názor jako on. Tak si zaslouží pozornost, protože když někdo dělá hudbu, řekněme nekvalitně, a přesto mu to "hodí nějakou tu kačku" je tu zřejmě něco špatně.

P.S.
Tento názor píšu jako nehudebník a člověk, který hudbu pouze poslouchá (v koupelně však pravidelně, k nelibosti všem poslouchajícím, pořádám koncert :D).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
You, Me and the Apocalypse
26. prosince 2015
další názory k seriálu

Až na ty náboženské kecy, boží seriál... :D

Upřímně, nejsem věřící člověk. A proto mě tam ty občasné náboženské kecy a zázraky (které byly spíše nakonci) docela dost dobrý seriál. Jinak britské přízvuky, Megan Mullally, Rob Lowevtipy o konci světa a díky dalším vtipům mi praskaly ušní bubínky blahem.

Dal bych 100% ale z toho zázraku nakonci se mi udělalo tak blbě až se mi začínalo proměňovat víno ve vodu... :D

Jen se docela se obávám aby to dalšíma řadama nepokazily. Takže nezbývá nic jiného než se modlit aby to ukončily nebo aby to nepokazily. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %