avatar uživatele

Eluap

off
JménoPavel
Věk
BydlištěTábor
Twitter@levappavel
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100000004124529
Poznámka
Názory uživatele Eluap
plakát
Návštěvníci
4. srpna 2012
další názory k seriálu

To nejlepší co se tu kdy natočilo......

Prostě nechápu, jak se takový skvost dal tady natočit. Dnes se naše televize zmohne jen na seriály jako je Ordinace v růžové zahradě a podobné blbosti. Tento seriál je prostě skvost!
Bohužel jsem ještě v té době, kdy se to natáčelo a vysílalo nežil, ale když na to teď koukám, tak mě mrazí v zádech, jak se v té době dalo něco takového natočit. Osobně dávám 100% za to, jak je seriál natočený a zpracovaný. Dnes se těm efektům každý druhý směje, co je to za hnus, ale já smekám!!
Příběh je také velice zajímavý, ale konec a řešení problému bylo úžasné. Žádné rovnice, ani přesouvání kontinentů, ale jen klíneček ze dřeva.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
menZone
29. května 2012
další názory k seriálu

Nic takového tu jěště nebylo...

Musí se nechat, že takový pořad tu ještě nebyl. Hodně se mi libí, že kluci zkouší různé věci, tím jsou tedy některé reportáže i zajímavé. Ale nějaké jsou naprosté propadáky (př. Reportáž z Matějské). Právě tyto „trapné“ reportáže pořadu ubírají dost na kvalitě. Osobně vidím jako velké +, že moderátory se stali kluci z ulice a nemoderují to známé osobnosti.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Těžká dřina
2. května 2012
další názory k seriálu

Proč ne...

Všichni tento pořad srovnávají s Dirty Jobs, je to sice kopie, ale je na ní pěkné, že je z České republiky a mě osobně se to líbí v tom, že jsou tam i takové typické České práce jako sklář atd. Nemusím u tohoto pořadu poslouchat dabing, za kterým běží originální zvuk. A člověk se aspoň dozví, co vše se taky v ČR dělá, jako například kadibudky, na každé akci jsou a budou, aspoň teď vím co je to za humus.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Criss Angel: Extrémní magie
2. ledna 2012
další názory k seriálu

Největší brak co šel udělat!

Tenhle seriál je brak, samej komparz, všichni podplacený, i je tam vidět jak je všechno dělané na klíčovacím (zeleném) plátně. Prostě FUJ. Nechápu, jak se na to někdo může koukat!

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
10 %