avatar uživatele

Rem

off
Jméno
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Rem
plakát
Banished
16. března 2015
další názory k seriálu

Austrálie v kůlně

Po prvním díle naprosté zklamání. Nesympatické hlavní postavy (i když dobří herci) a nudná dějová linka s kým kdo spí a kdo komu jí jídlo. Tentokrát mě BBC mile nepřekvapila.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
30 %
plakát
Robin Hood
25. července 2012
další názory k seriálu

Bohatým bere a na žánr....

Tak tenhle seriál, když přišel na naše české obrazovky, mě nesmírně zklamal. Nevěděla jsem jestli se smát nebo plakat. Dialogy a hlavní postavy coby Robin a Marian jsou k nesnesení, nevím pro jakou kategorii je seriál určen, ale myslím, že i děti by se u něho nudily. Myslím, že s takovým příběhem by se dalo mnohem lépe naložit. Jediné pozitivum je docela charakterní postava Guye z Gisborne, kterého hraje Richard Armitage a ten to zachraňuje. Tvůrci seriálu ale nejspíš nevěděli, co s jeho postavou, chudák. O dobových kostýmech ani nemá cenu mluvit, děs běs. Obrovský potenciál, bohužel nevyužitý.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Láska v bílém pekle
19. července 2012
další názory k seriálu

Jako v bavlnce

Shlédnutím této minisérie rozhodně neztratíte čas. Naopak, jedná so o jednu z nejlepších adaptací historických románů. Samozřejmě pokud máte rádi tento žánr. Hravě se vyrovná seriálům jako je Pýcha a předsudek nebo Jana Eyrová. Hlavní postavy jsou velmi sympatické, zejména hlavní mužská postava, že ano dámy... Jestliže se vám líbí záporáci, kteří vlastně ani tak zlí nakonec nejsou a mladé nevinné slečny bojující za lidská práva, tak jste si vybrali dobře. Pokud chcete pustit maminkám něco pěkného, tohle je správná volba.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
The Glee Project
28. května 2012
další názory k seriálu

Skidoosh!

Na Project jsem narazila o trochu déle, ale stejně si myslím, že jsem udělala dobře, že jsem ho skoukla. O dost víc mě to přiblížilo k hercům v Glee a k jejich světu. Nejzajímavější bylo sledovat, co všechno jsou schopni udělat, aby dosáhli cíle a komu na tom záleží nejvíc. Samozřejmě jsem přetáčela opakující se "drama-napětí" scény, koho že to dnes vyhodí, ale jinak si myslím, že nahrávání a ty videoklipy stojí za to. Jsou to dobří zpěváci a díky Glee mají dobře našlápnuto. Těším se na Project 2 a doufám, že z něho neudělají nějakou komerční americkou příšeru.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Bylo, nebylo
28. května 2012
další názory k seriálu

The Charming story

Na tenhle příběh v duchu pohádek jsem se těšila, už před premiérou. A musím říct, že nezklamal. V každém díle je představena jiná postava a dějová linie v "našem světě" se prolíná s tou v pohádkovém. Herci jsou sympatičtí a charaktery postav jsou proměnlivé, což je dobré pro spád příběhu. Občas to trochu zavání studiovkou, ale to snad vylepší v druhé sérii. Co mi vadilo, že ke konci se díly hrozně táhly, až to bylo nudné. Například princ a Sněhurka, kteří si dvacetkrát řeknou, že spolu nemohou být, to už je prostě utrpení. Na druhou stranu postava Rampelníka, je dle mého názoru nejlepší a ještě nikdy mě neomrzela. (Deary...deary...)
Jinak je to seriál vhodný pro širší publikum (pohádka i akce), doporučuju.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %