avatar uživatele

Lola_L

off
JménoLola_El
Věk
BydlištěOstrava!!!
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Lola_L
plakát
Ace of Cakes
13. prosince 2016
další názory k seriálu

Pecka

No nemá to chybu. Nechápu jak můžou být před kamerou tak otevření, tak sami sebou. Nechce se mi až věřit, že je to bez scénáře. Každý je tak jedinečný. Geoffryho komentáře, praštěnost Mary Alice, Elenina děsivost. Opravdu se u toho pobavím a zároveň inspiruji.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Dr. Dokonalý
25. října 2016
další názory k seriálu

Není jako House a to je dobře

Není jako House. Co má společného z Housem? Dokonce ani téma. House diagnostikuje, aby vyléčil. Ludský v podstatě vyšetřuje. Na naše České a Slovenské poměry je to vážně pecka. Tím pádem to přirovnám třeba k ordinaci - profesionálnější kamera, střih, herci, děj, zvraty a je to i vtipné. U našich domácích doktorských seriálu, zas takovou konkurenci fakt nemá.
Kdyby to nepojmenovali, tak jak to udělali mělo by to lepší kritiky? Štve mě vše s tím Housem. Pochopila jsem to tak, že Ludský je prostě špatný člověk, ale špatní lidi prostě existují. Všechny postavy v Ludském mají své povahové chyby, není tam takové to moralizování, které u seriálů, nejen českých, nesnáším, což velmi chválím. Člověka jako House jsem poznala jednou v životě, Ludský je všude. Jinak, ať to špatně nepochopíte, seriál Dr. House i postavu House mám moc ráda.

Jinak vidím seriál už po druhé a stále super. Mrzí mě, že je tak málo dílů. Chválím úžasný dabing.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Batesův motel
30. května 2015
další názory k seriálu

Psycho

Tento seriál jsem si zamilovala už od prvního dílu.
Oceňuji návaznost děje, úžasné herecké výkony i celkovou atmosféru seriálu. Nenapadá mě snad žádná kritika. Chvílemi seriál neočekávaně překvapí a chvílemi si říkám: "Ne, Normane! Nedělej to!" Každá postava, je tak dokonale psychologicky propracovaná, že ani neočekávám, že by mohla v daných situacích zareagovat jinak, prostě taková je.

Později jsem se koukla i na film, ale musím přiznat, že zážitek ze seriálu je lepší, když film neznáte. Normanovi problémy se totiž dost vyvíjí. Takže pokud se chcete podívat na film doporučuji vám ho, tak po zhlédnutí 3. série, protože je tam už trochu vidět, co se s Normanem děje. Film, přestože je černobílý, stojí zato.
Nenapadá mě moment, který bych v seriálu změnila. Nevzpomínám si, že bych se jen na chviličku nudila a to jsem tento seriál viděla dvakrát. Každému Bates motel doporučuji, protože si myslím, že se na něj může dívat každý v rozumném věku a ze silným žaludkem. Například moje babička ta si Normana naprosto oblíbila, doporučuje ho také každému.
Mimo to zbožňuji ty účesy, ten módní styl, už jenom proto že je v mém prostředí dost rozšířený.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Jane the Virgin
13. prosince 2014
další názory k seriálu

Panenka Jane

Seriál jsem si přidala mezi ty, co chci vidět, okamžitě co jsem se o něm doslechla. Nezklamal. Po zhlédnutí 4 dílů, chci ocenit, nádhernou propletenost děje, který se postupně odkrývá, což zbožňuju, úžasnou nadsázku, vtipné přízvuky a geniálního vypravěče a tatínka s šíleným pohledem a chováním. Navíc babička od Jane vrhá úplně stejné pohledy, jako ta má.
Netušila jsem, jak se dá téma těhotenství úžasně rozvést.
Rozhodně vidím seriál nadějně, i přes to, že to není typ seriálu, co mě pohltí a už nepustí.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
LazyTown
9. července 2014
další názory k seriálu

zvláštní

Když jsem to viděla poprvé, říkala jsem si, že je to jak špatný sen. Něják mi to leze na nervy. Na druhou stranu to má můj roční synovec rád. Sice si občas klepe na hlavu, ale písničky jsou pro něho možná poučné.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
10 %
plakát
Aim High
30. června 2014
další názory k seriálu

zase ta střední škola

Rychlí spád a napínaví děj tajného agenta s kombinací střední školi. Co více si můžu od špionského web seriálu přát? Další řadu!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Fosterovi
25. června 2014
další názory k seriálu

Vždy na tom můžeme být ještě hůř.

Tento seriál mě zaujal na první pohled, především kvůli obsazení známými herci. Reklamy v Baby daddy už byli poslední kapkou, a tak jsem za 2 dny zkoukla celou 1. sérii.
Nejvíce na něm zbožňuji tu návaznost a propletení děje, které v každém seriálu ocením. Dokážete si představit, jak by ten seriál vypadal, kdyby Mariana nedala své biologické matce peníze. Všechno by bylo jinak. Líbí se mi, jak se postupně mění psychologie všech postav. Tak napínavý seriál už jsem dlouho neviděla a i přesto že si u něho často zabrečím, jsou tu momenty, kdy se opravdu dobře bavím (např. Jesus time).
Navíc jsou v seriálu jako bonus sympatické postavy, do jejíchž životů se můžu vžít.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Věřte, nevěřte
10. května 2014
další názory k seriálu

Atmosféra...

Já prostě zbožňuji to tajemno, které dokáže Jonathan Frakes spolu s hudbou vyvolat. Některé díly jsou sice slabší, ale téměř vždy se najde něco u čeho si nejsem jistá, jestli je to pravda nebo lež. O to asi jde, o to jak nás přesvědčit, že pravda není vždy tak jasná, jak se může zdát. Navíc je tento seriál úžasný v tom, že se na něho můžu dívat s kýmkoliv od určitého věku. S tímto seriálem jsem vyrůstala, i proto dávám 80%.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Základka
28. července 2013
další názory k seriálu

zábavné

Pilot mě sice až na závěr nezaujal, ale jinak se mi zdá seriál dobrý.
Tento seriál mě velice zaujal. Začala jsem ho sledovat, po té co jsem slyšela smích z vedlejších místností. Asi mě zaujal proto, že byl o základce, na kterou jsem chodila a proto, že není o několika věkových skupinách, ale zaměřuje se na jen učitele. Možná mě zaujal proto, že se vysílal i gympl, který bych ohodnotila na 0%. Základku beru jako zábavný seriál plný vtipných zápletek. S českých seriálů je můj nejoblíbenější.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
The Book Club
23. června 2013
další názory k seriálu

dá se na to dívat

Nebýt Dannyho nikdy bych se na tento seriál nekoukla. Všech 6 dílů jsem zkoukla v jednu chvíli. Skvělí díl byl ten o chatě, jen mě naštvalo že neměl konec. Poslední díl mě moc nezaujal, a však Dannyho větu nezaujalo mě to určitě použiju ve čtenářské deníku.
Na seriál se dá dívat.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
1/2
12