avatar uživatele

*Becks*

off
JménoTéra
Věk33 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky *Becks*
plakát
Labyrinth
23. ledna 2013
další názory k seriálu

Labyrinth

Oba dva díly byly velmi dobře zpracované. Na začátku jsem nevěděla, co od toho čekat - knihu jsem nečetla, ale naprosto mně to pohltilo. Středověké prostředí bylo nádherné, Aliciny vize a promítání středověku do současné doby mi přišlo akorát (na místě), nenucené. V pozadí příběh vypravěče skvěle doplňoval atmosféru seriálu. Jediné co jsem si představovala jinak byl samotný labyrinth, ale tato varianta seriálu nijak neuškodila.

Rozhodně mě seriál inspiroval k přečtení knížky a poté porovnám (pravděpodobně znova zkouknu) se seriálem. :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Tajemství kruhu
23. ledna 2013
další názory k seriálu

Tajný kruh

Námět? Výborný. Obsazení? Až na jednu, dvě vyjímky..taky super. Podle předlohy knižní série od autorky Upířích deníků - taky plus. Ale to zpracování?? Jeden by řekl, že producentka Upířích deníků z téhle knižní série vymáčkne víc šťávy. Mně osobně přišly některé scény tak emocionálně vyhrocené, že jsem měla sto chutí je přetočit. A naopak některým akčním scénám prostě chyběla dynamika. Ještě ke všemu takovýhle konec? Otevřené konce jsou fakt na nic. Ale, kdo má rád sci-fi, fantasy, magii, love story a takové to středoškolské prostředí v jednom, ať se podívá.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Kráska a zvíře
1. prosince 2012
další názory k seriálu

Kráska a zvíře

Podle názorů nejen tady, ale i na jiných stránkách se tohle zpracování Krásky a zvířete netěší moc velké oblibě. Ale co.. vždycky musí přijít někdo, kdo to zkusí. Mám ráda když se pohádky přenáší do "naší doby, našeho světa". Stejně jako Once Upon a Time nebo Grimm - oba jsou sice žánrově odlišné, ale vůbec nevadí.

Nápad Krásky (Cat) jako policistky, která se snaží zjistit, kdo stojí za vraždou její matky a zvířete(Vincent), který je nevyvedeným armádním experimentem, uteče, skrývá se se svým jediným přítelem, zachrání Cat, pomáhá ji a jakoby se navzájem ochraňují je sice už dávno ohraná písnička, ale stále si myslím, že se najdou tací, kteří podobné příběhy baví. Myslím, že se můžu řadit mezi ně, prostě ráda věřím na dobré konce a doufám, že tady se ho taky dočkáme. :)

Baví mě i obsazení filmu - Kristin Kreuk byla pro mě velkým lákadlem, oblíbila jsem si ji ve Smallville. A samozřejmě hlavní mužská postava, kterou jsem vůbec neznala, ale byla jsem zvědavá, jak hodlají z takového hezounka udělat to zvíře. Také jsem si oblíbila nejlepšího přítele zvířete, kterého můžete znát např.: Life Unexpected, nebo policejního kapitána a policejní partnerku Cat.

Doporučuji se podívat minimálně na 3 epizody, aby Vás to opravdu zaujalo. Ovšem těm divákům, kteří mají raději seriály typu Sons of Anarchy, Hell on Wheels, Walking Dead,... no nevím, těm to bude pravděpodobně připadat jako slátanina pro holky. I když taky se ráda kouknu třeba na Walking Dead.. :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Firefly
20. listopadu 2012
další názory k seriálu

Jeden z nejlepších

Musím přiznat, že jsem ho viděla poprvé asi před půl rokem.. asi 10 let po premiéře. Abych se začala na tenhle seriál dívat, tak mě museli hooodně dlouho přemlouvat. Westernový žánr mě vůbec nezajímá a v kombinaci se sci-fi se mi to už vůbec nezdá. Ale nakonec? Jsem si řekla proč ne, a dobře jsem udělala. Abych u seriálu zůstala je nestálo žádné přemlouvání. Spíš naopak, stačila jedna epizoda a seriál si mě získal a viděla jsem ho dokonce už 2x. Pravda jsou tam trochu jednodušší fráze, ale myslím že to seriálu vůbec neuškodilo. Každý díl jsem čekala jakému dobrodružství budou vystaveni, jestli se River zcela uzdraví, co je zač ten pastor, jestli budou Inara a Mal spolu, přežijou to všichni, vydrží ta loď vůbec? K seriálu mě nakonec přesvědčilo i herecké obsazení.. jelikož jsem je už znala z jiných rolí. Nathan Fillion (Castle) - výbornej komik, jeho grimasy a podání jakékoli role? Vždycky mě donutí se smát. Morena Baccarin (Stargate), Adam Baldwin (Chuck), Jewel Staite (Stargate Atlantis)...to jsou další z hvězdného obsazení a každý svou roli zahrál výborně. Takže vřele doporučuji se na to podívat a ne jednou a nezapomeňte na film, který celou tuto sérii uzavírá. Myslím si, že dobře. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Poslední základna
20. listopadu 2012
další názory k seriálu

Až mi zbude čas

Měl hodně poutavý trailer, tak jsem se rozhodla podívat na 1., pak na 2. a u třetího jsem se už nudila. Obsazením to nebude, to mi přijde osvěžujíci. Nejsou to jen hezký tvářičky. A příběh zaujme, ale nějak nemám chuť se k tomu seriálu vracet. Chybí mi tam nějaká návnada něco, co by mě donutilo se k tomu vrátit. Přijde mi to jako dobrý průměrný seriál, který pravděpodobně teď vynechám a vrátím se k němu třeba o seriálových pauzách.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %