avatar uživatele

kaliipso

off
Jménoklára
Věk33 let — narozeniny slaví za 39 dní (Blíženci)
Bydlištěplzeň
Twitter@nezveřejňuju
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/#!/klara.k.menouskova
Poznámka
Názory uživatelky kaliipso
plakát
Legendy zítřka
12. února 2016
další názory k seriálu

:-)

AAAAhle máme ŘÍMANA, loď CESTUJÍCÍ ČASEM, a také pár PÁR PÁNŮ ČASU, už jenom chybí loď pojmenovat TARDIS Římana RORY místo spousty "geniálních lidí" dát jen jednoho Doktora a dámy s cuknout do jediný a říkat jí AJMI a možná bychom mohli ten táhlej příběh shrnout do velkolepého dvojdílu je fakt že sem teprv u druhého dílku ale nejsem si moc jistá tímhle příběhem přijde mi že až hlavní záporák natáhne bačkory sou s příběhem v koncích a z důvodu že jsem whoovian mi některé věci co se týkají času přijdou komický slyšet od Arthura Drvilla. Zatím si ale počkám na další pokračování uvidíme jestli se to změní. Přeji vám krásné pokoukání a spousty zábavy u všech vašich seriálků. :-D

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Bitten
28. ledna 2015
další názory k seriálu

:-P

Super oddechvej seroš co dokáže napnout jako kšandy :-P

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Tarzan
21. července 2014
další názory k seriálu

JÉÉÉÉÉÉÉ

já nevim jak vi ale kdo by mohl zapomenout na šimpanze kterej se furt dostával do problémů, ženu která dělá že vše umí a pak jí svalouš v bederní roušce zachraňuje z brindy.
Trochu vážnějš v dědství sem zbožňovala spoustu blbostí ale na některé mám vážně krásné vzpomínky, tak je to taky s tímto serialem a nemíním měnit názor na to že je to nejhezčí zpracování Tarzana co sem kdy viděla (a to i přestože si moc nepamatuju jak to vypadalo).
Jak ste na tom vi?

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Svatyně
11. září 2013
další názory k seriálu

:-D

Od tohoto seriálu jsem moc neočekávala a asi sem nenáročná, když mne tento serial zaujal jen tím že tam hraje Amanda Tapping a Jonathon Young. Nakonec mne překvapil jak příběh tak i jiní herci a jejich postavy. Můj závěr je tedy takový: Zajímaví příběh, dobré herecké výkony a i když některé díly jsou nudné a musí se jimi člověk tak nějak prokousat, tak celkoví dojem je nadšení a chuť s kouknout si další dílky, a proto neváhejte a tento serial si s chutí skoukněte :-D.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Kráska a zvíře
2. srpna 2013
další názory k seriálu

hmmm...

Nějak mam problém si najít v tomhle seriálu oblíbenou postavu. Nevím jak ostatní ale já vím že naše milá "kráska" je drsnej polda co neumí žít a "zvíře" co není vůbec zlí ani oškliví ale spíš ufňukaný a naprosto psychicky labilní.
mám takový závěr k tomuhle příběhu: nápad- svým způsobem máme, herce-máme, producenty-máme no jediný co nám chybí je příběh.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %
plakát
Bylo, nebylo
9. července 2012
další názory k seriálu

krása??

Mám velice ráda pohádky a pro tento seriál sem se rozhodla až povelice dlouhé úvaze.
Nakonec jsem se rozhodla že se teda na to kouknu, a hle ten 1 díl je super, a pak jsem zjistila že už koukám na 15 díl a že se hrozně těším jak to s jednotlivímy pohádkami dopadne jak v našem tak jejich světě.
I když mám k některým postavám výhrady(např krasoň je v našem světě dost srab i když v pohádce je to dost hrdinská postava).
Ale mluvím zde jen za sebe pro to mě neberte moc vážně a skoukněte si seriál sami :-P.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %