avatar uživatele

Katka Mrkvicová

off
JménoKatka
Věk
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/katka.mrkvicova?ref=tn_tnmn
Poznámka
Názory uživatelky Katka Mrkvicová
plakát
Winx Saga: Osud
27. ledna 2021
další názory k seriálu

Winx

Pokud očekáváte pohádkovou jízdu ve stylu animovaného předchůdce, budete zklamáni. Seriál je cílen spíše na starší dorostence a odolnější dospělé, kterým nevadí romantická pubertální linka.
Postavy jsou zpočátku trochu překvapivé, nicméně herecké obsazení je vybráno dobře. Stejně tak se povedlo uvést postavy do života. Charaktery jsou rozmanité a uvěřitelné. Je tu i správná míra pubertální naivity a zatvrzelosti( Bloom je občas skutečně na zabití) .
Co se týče příběhu samotného, byl pro mně příjemným překvapením. Děj skvěle odsýpá, akce a triky jsou na slušné úrovni. Informace jsou dávkovány skutečně opatrně, čeho je však přemíra jsou zavádějící teorie.
Osobně jsem se dobře bavila. Mohu jen doufat že si další série udrží stejnou úroveň,( pokud se ji podaří zvednou stane se seriál mojí srdcovkou).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Umbrella Academy
2. března 2019
další názory k seriálu

Překvapení sezóny

Dobře, tak tohle bylo až neskutečně skvělé!! Seriál skvěle drží pozornost a funguje i pro člověka,který komiks nikdy nečetl.Postavy mají hloubku a propracovanost. Hudba sedí do poslední noty a herecké výkony jsou skvělé.
Klaus je skvělý, ale skutečný herecký koncert tu rozehrává 5. Jeho příběh i chování je skutečnou třešničkou na dortu. Taky nesmíme zapomenout na 7. Objevovat její osud i tajemství mě bavilo snad nejvíc. Nejsem zastáncem komiksů,ale tohle bylo příliš krátké :-D

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
C.B. Strike
8. září 2017
další názory k seriálu

Výborné překvapení

Když jsem poprvé slyšela o tom,že Rowlingová píše pod pseudonymem detektivku,byla jsem v děsu. Upřímně recenze mně nezaujaly a já v klidu zase zapomněla. Jaké proto bylo mé překvapení,když jsem zakopla o tento poklad.
Tohle je jedním slovem SKVĚLÉ !! Příběh funguje,postavy jsou skvěle napsané a chemie mezi nimi je až neskutečná. Přidejte k tomu citlivě vybranou hudbu a výborné kulisy a dostanete výbornou detektivku. Upřímně říkám,že jsem první tři díly zkoukla na jeden zátah a budu netrpělivě čekat na další. No a než se dočkám,půjdu a knihy si koupím.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Modrý kód
26. března 2017
další názory k seriálu

Modrý Kód - Traumaplán

Po zhlédnutí ukázek,jsem si byla jistá tím,že tento pokus o český lékařský seriál bude nejspíš pohřben velice rychle. Realita předčila i ty nejhorší očekávání. Stupidní lékařské postupy,které toho se skutečností nemají příliš společného. Dialogy jsou jsou v podstatě zbytečné a hloupé.Rádoby akční scény působí směšně a nevěrohodně,stejně jako konání postav. Seriál je dobře osazený,ovšem co je to platné,když herci nemají co hrát. Ani sebelepší herec nedokáže zachránit takovou pohromu jakou je scénář k tomuto seriálu. Za mě 10 % za sympatické obsazení.Což je bohužel to jediné co jsem si na tomhle ubohém dílku mohla užít.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
10 %
plakát
Polda
25. října 2016
další názory k seriálu

Co tohle má být ???!!

Z upoutávek a recenzí jsem očekávala seriál se zajímavou tématikou a s námětem ,který se dá využít na několik sérií. Výsledné dílo je bohužel jedním slovem katastrofální.
Když pomineme zcela nereálný začátek,kdy hrdina po 20 letech v komatu chrlí hned od probuzení "vtipné perly" ,veškerá rehabilitace je smrštěna na několik vteřin a hrdina odkráčí vstříc nové realitě naprosto klidně a bez zábran,je další slabinou zcela nevěrohodný výkon hlavního hrdiny.
Matásek je sice kvalitní herec,ale tohle mu krutě nesedlo. Jeho hrdina působí jako karikatura a ještě hodně protivná. Na druhou stranu jeho parťák je tak klišovitý,že prostě nedokáže zaujmout.
Na samotnou kapitolu by byl hudební podkres.Hudba prostě nesedí,zastaralé hity prostě nedokáží scény podtrhnout tak jak by měly.
Pilot jsem vydržela dokoukat jen silou vůle a byla jsem vděčná za každou reklamu,která v něm byla.Něco tak otřesného jsem skutečně dlouho neviděla.Takže za mně,už nikdy víc.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
0 %
plakát
Mrtvý bod
9. října 2015
další názory k seriálu

Skvělé

Musím říct,že když jsem četla první popisek seriálu,říkala jsem to je námět tak na jednu sérii a pak konec .. . Pilot jsem zkoukla spíš ze zvědavosti a okamžitě jsem se zamilovala.Díly odsýpají postavy jsou uvěřitelné,téma víc než nosné a dá se neskutečně vytěžit.Pokud jsem se nemohla dočkat druhého dílu,tak po třetím jsem napjatá jak špagát a netrpělivě čekám co bude dál. Jistě i tady najdeme spoustu klišé a hrdinka je občas nezastavitelná jak "Rambo",ale pořád jí fandíte a neustále čekáte kam vás seriál zavede příště. Flashbacky z minulosti jsou patřičně záhadné a i když nám scénáristé odkrývají informace celkem rychle,tak pořád platí,že na jednu odpověď se objeví okamžitě nové otázky. Rozhodně doporučuji :-)

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %