avatar uživatele

Suezz

off
JménoZuzana
Věk37 let
BydlištěKutná Hora
Twitter@no
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Suezz
plakát
Nejsem do tebe blázen
8. června 2016
další názory k seriálu

Vtipná pecka...

Toto mě kupodivu dost bavilo. Poměrně dost nekorektní humor a taková jakási syrovost to příjemně odlišují od běžných fádních rom-com.
Hlavní dvojka je dost sympatická, naopak nejvíc mě irituje tlustá kámoška, ta bývá dost na přesdržku :)

Druhá řada mě však dost (až příliš) deprimovala a iritovala, chtěla jsem s tím skoncovat... Ale! Vydržela jsem do finále - a to mě velmi, velmi překvapilo a potěšilo :) Takže na trojku ještě zůstávám :)

Edit: V půlce třetí řady to zařezávám, totální nuda a šeď... Kde je ta jiskra ze začátku, to netuším... Měním z 80 na 60%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Jízlivě tvůj
24. července 2015
další názory k seriálu

Britské a suché

Nejprve mě náplň seriálu (dva špickující se "teplí dědouši") nijak nezaujala, ale po tolika kladných ohlasech a zjištění, že v tom hraje i Iwan Rheon jsem se k tomu odhodlala... A je to super. Nepopadám se tedy za břicho jako třeba u Black Books, kde je humor o dost ztřeštěnější, ale rozhodně to zaujalo natolik, abych to sjela v maratonu :) Víc mě bavila druhá série, kde je to dějově různorodější a živější (první série, hlavně tedy pilot, mi přišel až takový prkenný, divadelní, ale časem se to dobře rozjelo). Doufám aspoň v další vánoční speciál! :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Miranda
21. července 2015
další názory k seriálu

Such Fun!

Naprostý souhlas s většinou - zezačátku neuvěřitelná trapárna, u které nechápete, jestli to tvůrci mysleli vážně, ale jakmile se tomu trošku poddáte, je to vážně vtipný. Několikrát jsem měla záchvaty smíchu až k pláči. Hrdinka je ve své roli neuvěřitelně přesná, většinu času je vám trapně za ni - což je účel. Přidané dvě vánoční epizody byly super, pěkně všechno uzavřely a přesto si udržely úroveň! Such, what I call, fun! ;) Žeru britcomy!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Brooklyn 99
7. července 2015
další názory k seriálu

Policejní komediální pecka...

Pilot tohoto seriálu byl pro mě jako "wtf?!", trochu jsem nechápala, co jsem si pustila a jestli to jako myslí vážně? Ale dala jsem tomu pár dílů a jsem tomu moc ráda, teď je to moje komediální No.1.
Do tohoto seriálu se prostě musíte dostat! Charaktery se postupem času vykrystalizují a nejde si je (teda většinu) nezamilovat. Totální pecka jsou hlavně Charles (s tím svým jídlem), Holt (jeho poker face - mazec!), Amy (Holtova vlezdoprdelka)a samozřejmě i Jake se svými vtipy ("sex tape name").
Vtipy se ne vždy musí povést, ale když ano, tak to bývají perly, že jsem si několikrát málem učůrla! :D
Po dvou sériích - 100%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Dva a půl chlapa
23. června 2015
další názory k seriálu

Ashton válí...

Očividně půjdu proti proudu, ale mě se seriál začal líbit až po odchodu Sheena. Vídavala jsem to sem tam v televizi (tedy s dabingem, což pravda je poměrně klíčové), ale nikdy mi tam nepřišlo nic vtipné, bylo to předvídatelné, trapné, ohrané. Sheen byl strašně nesympatický...za mě naprosto neuvěřitelné, proč by se na něho lepilo tolik bab (ty jeho ohozy! co ty ponožky do půl lýtek?). Pak jsem viděla v TV jeden díl s Kutcherem a dala jsem tomu šanci... Teď se na to dívám s titulkama a musím říct - mnooohem lepší... Kolikrát se zasměju nahlas, a to je u tohoto seriálu co říct. Kutcher je rozhodně uvěřitelnější a dá se na něho koukat...

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Ztracená archa
5. května 2015
další názory k seriálu

Jeruzalém, archeologie, záhada, akce...

Trailer seriálu mě hodně zaujal, neboť tam bylo zajímavé prostředí (Jeruzalém, odkud jsem se tři dny předtím vrátila) i děj (vystudovaná archeologie:).
Děj má tři linky - jeruzalémskou, americkou a evropsko-izraelskou, přičemž mě zajímavá přijde jen ta jeruzalémská. Čekala jsem, že se ty tři osy protnou poměrně záhy, myslím, že pak by se z toho dalo vykřesat víc. No viděla jsem 8 dílů z 10 a pořád nic, každá jede zvlášť. Zvraty víceméně očekávatelné, ale pořád se něco děje, takže díly ubíhají poměrně svižně. Izraelské prostředí je pro seriál exotické a vizuálně velmi pěkné, za to dávám velké plus. Taky hebrejské dialogy v Izraeli chválím :)

Jiná věc je děj, který po pilotu sliboval velké věci, no sklouzlo to pěkně po americku do jednoho velkého nesmyslného mišmaše... čekám, jak finále rozlouskne to obrovské židozednářské spiknutí:), třeba z toho ještě něco vykřesají. Trklo mě taky pár zjevných nelogičností a nonsensů (např.palestinský útok na americké diplomatické auto - v Jeruzalémě prostě ee; v té americké lince např. útěk a útok hrdinky na tu pastorovu pevnost-měnění aut, zbaně atp.), ale chápu, že to je umělecká licence Američanů a jsem schopná to zkousnout.

Herecky je to obsazené moc pěkně, hlavní hrdina je sympaťák, izraelský policajt taky, akorát u zlounů je dost očividné, že to jsou zlouni (edit po finále: ok, tak ne vždycky:). A Josh je spratek na ránu.
Za zajímavý námět a prostředí dávám 75%, zatím zaokrouhlím nahoru, uvidím po finále.

EDIT po finále: Takhle zprasené slibné téma jsem teda opravdu nečekala. V podstatě půlka dějových linek z průběhu seriálu ve finále vyzněla do ztracena a vůbec tam nemusela být. Půlku těch záhad tam defacto nevysvětlili, a logika si taky asi vzala dovolenou. Závěrečná epizoda byla hodně zběsilá, takže vůbec nestíhate sledovat, kdo s kým vlastně táhnul.
Za mě velké fiasko. Jediné plus za prostředí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Královská rodina
20. dubna 2015
další názory k seriálu

The Royals

Tento seriál jsem původně chtěla vynechat, ale prázdný watchlist a nuda udělaly své. Čekala jsem, že to na mě bude moc soapovité... A ono - kupodivu - opravdu je...:) Prostředí je zajímavé, zpracování kvalitní a evropské, výprava očividně nákladná... Ale obsazení a zápletky, to je teda něco... Kapitola sama o sobě je strýc Cyrus, ten je jak nějakej zlobr z kolumbijské telenovely, naprosto se tam nehodí, je strašnej herecky i jeho dějová linka je nezajímavá... Ostatní se dají snést, zejména mladší herecká generace to válí docela dobře...
Ale zápletka mě teda zatím (po 5ti dílech) nezaujala natolik, abych netrpělivě čekala na další díl... Ale možná počkám na konec série a v případě nouze si dám maraton...

Edit po druhé řadě: celkem se ustálilo a vylepšilo, tak možná tak na 75%

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
60 %