avatar uživatele

Eshive

off
JménoMatěj
Věk
BydlištěRožnov pod Radhoštěm
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Eshive
plakát
Perníkový táta
18. listopadu 2014
další názory k seriálu

Perla

U tohoto seriálu musíte překousnout první 2 série, které se vláčí opravu pomalu, ale potom je to série od série větší a větší jízda.

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Hannibal
13. října 2014
další názory k seriálu

Prostě top

O tomhle seriálu bych mohl psát hodiny. Mohl bych si vypsat klávesnici, ale ani to by se ani z poloviny nepřiblížilo tomu co se ve skutečnosti děje na obrazovce. Tato symfonie skvělého scénáře, hereckých výkonů, obrazových efektů, zvolené hudby, prostě všeho vytváří dokonalý seriálový koncert, který v dnešní době nemá obdoby. Děj je neskutečně zvrácený, ale tak umělecky zvrácený, tak dekadentní, že ho až obdivuji. Mads je v roli hannibala nenahraditelný, jeho mimika je prostě dokonalá. Restrospektivní scény dostávají ode mě další plus za originalitu. Tenhle seriál je prostě must see.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Ray Donovan
13. října 2014
další názory k seriálu

Ray není gay

Ale je to chlap jak má být. Dělá si co se mu chce, protože může. Protože ví, že každá sebesvízelnější situace má své řešení a na to je tenhle chlápek profík. Seriál z atraktivního prostředí Los Angeleské smetánky, kde není o prachy, sex, drogy, mlátičky, vraždy a průšvihy obecně nouze.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Gotham
13. října 2014
další názory k seriálu

Můj komiksový seriál :)

Je jich dneska dost. Ale Gotham mezi nimi vyčnívá jak Eiffelovka v Paříži. Super obsazení, skvělá kostra příběhů. Velmi originální kousek. Co mě překvapilo, tak to jsou výkony mladých herců, které zdatně sekundují svým zkušenějším kolegům v hlavních rolích. A moje poslední plus? Tak to si zaslouží jednoznačně Penguin, protože ten se snad pro tuhle roli narodil :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Knick: Doktoři bez hranic
13. října 2014
další názory k seriálu

Super

Nemocniční témata mi taky příliš nevoní, ale tady je to o něčem jiném. Možná i proto, že jsou ještě tak "zaostalí" tak se v pojmech člověk neztrácí a já osobně jsem dost i naučil. Příběhově je to komplikovanější, protože jde vidět že tam jistým způsobem figuruje i podsvětí a lidi obecně v té době asi více kšeftovali. Nejlepší je ale asi ta autentičnost. Prostě sanitka typu, vůz s koněm a siréna, která funguje, že se otáčí klikou.. to mě dostalo do kolen :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Pod černou vlajkou
4. října 2014
další názory k seriálu

Dá se na to dívat

Ale žádná pecka to není. Líbili se mi docela herci, kteří jsou dobře do svých rolí obsazení. Mínusové body ale dávám (bohužel) hlavní postavě a to Silverovi, protože takovému žvanilovi jsem měl při každém díle sto chutí vyliskat. Ale jak říkám.. piráti teď letí a tihle jsou takoví sympaťáci.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Forever
4. října 2014
další názory k seriálu

Není to nejhorší

Seriál je dělaný 1 epizoda 1 případ, někomu to vyhovuje ale mně ne. Angličtina hlavní postavy je místama až vlezlá, jinak seriál je prošpikovaný fakt mnoha nelogičnostmi. Případy ale mají hlavu a patu tak je to sranda. plusové body dávám taky za Shlerlokičnovké diagnózy.

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Vražedná práva
28. září 2014
další názory k seriálu

Neskutečná trapárna

Tak tohle je teda slabší kus. Gayové, šplhouni, a otravné ještě nedospělé děcka to je kombinace, která mi prostě nevoní.

4 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 27 lidí
20 %